Çok teşekkür ederimOlmayanlar da böyle uzaktan kıskanıyorSefan olsun bitanem. Yediğin içtiğine biraz daha dikkat edersen güzel zaman geçirmenin, arkadaşlık etmenin ne zararı olsun.
Fezoooom bayram gelmeden naptın öyle o yarının mevzusuydu kuzumAmin canım
Birde sol orta parmağıma kalın kahvaltı bıçağı sapladım
Kemiğe yaklaştı mübarek, kemiğim bile ağrıyor
Çok doğru ama birinden duymadan harekete geçemiyoruz
Herseye yetisme yetme cabasindan oluyor bunlar,kime ispatlayacaksin kendini?! Biraz dinlen sakinles akışına bırakAmin canım
Abla biraz yavaştan al canının sağlığı daha önemliBiraz iş yapıp akşama kadar yatıyorum, belim ortadan ayrılıyor sanki
Kolay gelsin
Sütlaç yapmaya gidiyorum
Çok geçmiş olsunAmin canım
Canım öncelikle hoşgeldin aramıza. İnşallah senin için faydalı bir yolculuğun başlangıcı olur burası. Hepimiz bi şekilde başladık ve zamanla en doğru yöntemi bize en iyi gelen yöntemi bulduk kilo vermenin spor yapmanın su içmenin faydalarını gördükçe zaten bırakmak istemeyeceksin. Her hafta tartıda eksi gördükçe daha da azmin artacak. Ama şu an için yöntemin bence yanlış. İştahımı kapatayım hiçbişey yemeyim aç kalayım bi ısırık sandviçler bütün gün idare edeyim falan bu tarz düşünceler uzun süre zarfında uygulanabilir değil.Kızlar ıstah kapatan takvıye tavsıyesı lutfencok acıkanlara (antıdepresan yuzunden)
İlk kez duyuyorum işe yarar inşallahama kendini şartlama bu toza. Menüne seni tok tutacak yiyecekler eklersen farkı göreceksin en önemlisi diyet yapıcam bitince eskisi gibi yiyeceğim demek yerine ben artık sağlıklı herşeyden dengeli besleneceğim demek çok daha iyi geldiğini gördüm ben
Robot süpürgenin fırçasının biyerini takacaktımFezoooom bayram gelmeden naptın öyle o yarının mevzusuydu kuzumha bir de hatunların eli değil beyefendi kasap ve er kişilerin
Çok geçmiş olsun sen cıs olunca yüreğimde hissediyorum.yazının bu bölümü şaka değil.
Teşekkür ederim canım
Yaptığım aslında pek zor işler değil, bana ağır geliyor demekki. Gün içinde hareketli olmak, kendi işlerimi(ev, yemek, temizlik) yapmam gerek ki, vücut tembelleşmesinHerseye yetisme yetme cabasindan oluyor bunlar,kime ispatlayacaksin kendini?! Biraz dinlen sakinles akışına bıraksana kim yetecek yetişecek?? Önce kendin,kendini önemse
Teşekkür ederim canımAbla biraz yavaştan al canının sağlığı daha önemli
Kolay gelsin
Çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?