Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahim yarabbim görünmez kaza dedikleri olmuş. Tekrar geçmiş olsun. Mikrop kapmasın aman diyim etle de uğrasacaksin mutlaka eldiven kullan. Allah esirgesin kesme bir daha.Robot süpürgenin fırçasının biyerini takacaktım
Bi anda elimin üstü kanla doldu, kan sulandırıcı içiyorum, kan durmayacak dedim, kalın peçeteyle sıktım, aygın baygın koltuğa yattım, yarım saate kan durdu
1 gün sonra kapandı ve ben şok, üstelik baya derin kesik
Bizim etler pazartesi gelecek, kesmem biyerlerimi inşaAllah
Canımm hoşgeldin çok teşekkür ederim zorlanıyorum ama sizin desteğiniz olmasa mümkün olmazdı.@Jou canım hayırlı olsun bebişin. Uykusu bol sağlıklı sıhhatli uslu bi bebek olsun inşallah
@Leyl35 tatlışım menülerin yine mükemmel en beğendiklerimi kaydettim ctesiden itibaren kopya menüler göreceksin bende
LenaG lenam yaa sen naptın böyle erimişsin gitmişsin maşallah sana böyle bi karar verip azimle arkasında duran güçlü, kararlı insanlara bayılıyorum 41 kere maşallah
Selam kızlar 80 sayfa falan geçmiş yaptım. Yaklaşık 3 haftadır yoktum. Annemlere gittim ordan ablamlara ordan teyzemin oğlunun düğünü vardı oraya geçtik düğün, misafirlik gezme tozma derken çok güzel kilolar aldım düzenim iyice bozuldu malesef. Moral bozmuyorum 22 haziranda tekrar başlayacağım burda sizinle birlikte inşallah yine güzel güzel kilo vereceğiz.
Elhan gerçekten çok özledim sizleri kaptanımm
Tatlım hoş geldin Cordelia kaptanım iyi , bu kadar sevgiyi hisseder yakında gelir inşallah. Serap aşagidaymis zaten
Hoş geldin kuzucumBurdayımmmmmmm
Kızlar hayırlı sabahlar saglikli huzurlu sevdiklerimizle birlikte
iyi bayramlar herkese
Günaydın. Hayırlı bayramlar
Hayırlı, huzurlu, mutlu, sağlıklı bayramlar dilerim kızlar
Gunaydin mutlu sağlıkla geçen bir bayram olsun insallah
Günaydıın kızlar bayramınız mübarek olsun
Sağlıkla ve huzurla geçireceğiniz mutlu bayramlar diliyorum hepinize.Herkesin bayramını kutluyorum sevdiklerinizle beraber nice bayramlara
Günaydın İyi bayramlaarrrKızlar hayırlı sabahlar saglikli huzurlu sevdiklerimizle birlikte
iyi bayramlar herkese
Günaydın canım iyi bayramlarGünaydın. Hayırlı bayramlar
Sana da iyi bayramlaaarrrrHayırlı, huzurlu, mutlu, sağlıklı bayramlar dilerim kızlar
Günaydın canım Mutlu bayramlarGunaydin mutlu sağlıkla geçen bir bayram olsun insallah
Günaydın hayırlı bayramlar canımGünaydın herkese hayırlı bayramlar
Günaydın senin de bayramın mübarek olsunGünaydıın kızlar bayramınız mübarek olsun
Hoşgeldin canım seni özledim mutlu bayramlarHerkesin bayramını kutluyorum sevdiklerinizle beraber nice bayramlara
Günaydın kızlar
BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN
Günaydın canlar Bayramınız mübarek olsun
Mutlu bayramlar
Hoşgeldin bebeğim. Yaa dünyanın işleri bitmez boşver herşey hallolur sen buraları bizi ihmal etme yoksa ben kiminle uğraşıcam burdaBurdayımmmmmmm
Mutlu bayramlar
Bende özledim hepiniziiGünaydın İyi bayramlaarrr
Günaydın canım iyi bayramlar
Sana da iyi bayramlaaarrrr
Günaydın canım Mutlu bayramlar
Günaydın hayırlı bayramlar canım
Günaydın senin de bayramın mübarek olsun
Hoşgeldin canım seni özledim mutlu bayramlar
Ay uğraş uğraş az kilo aldım hepiniz el birliği ile verdirseniz ya bunu bana Cordelia kaptanım rakibim güzelliğim nerdeHoşgeldin bebeğim. Yaa dünyanın işleri bitmez boşver herşey hallolur sen buraları bizi ihmal etme yoksa ben kiminle uğraşıcam burda
Bu şey değil mi ya bizz
Ooo kimler gelmişBurdayımmmmmmm
coook ozledim siziiiiOoo kimler gelmiş
Sana da mutlu bayramlar canımMutlu bayramlar kızlar hepinizi çok öpüyorum
CeeeeAy uğraş uğraş az kilo aldım hepiniz el birliği ile verdirseniz ya bunu bana Cordelia kaptanım rakibim güzelliğim nerde