Canım merhaba geleceğim hep aklımdasınız iyi olmaya çalışıyorum sen nasıl oldun?
LİG SIRALAMASI 15.06.2024
60' LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO @Jasminium84 61.85 @badem000 70.00 @FitVenus 62.15 Ellssa 71.00 tomrs 63.30 Mthn83 71.90 Elhan 64.45 @gezegenfeza 76.80 Azmet5255 64.70 _ASTRAL_ 77.00 M Minicikfzt 65.95 @defneefe17 77.25 @Makaron23 66.10 @medine66 78.50 @malahit 66.80 @Nergis 35 67.40 @Asenr snmz 67.40 @Lonely single girl 68.40 zensim 69.70 @Papatyamelo 69.00 zensim 69.50 @s i d e l y a 69.55 @trueliving_ 69.80
80' LER LİGİ KİLO 90'LAR LİGİ KİLO @unutmabenicicegi 81.20 LenaG 95.30 @Asya89 85.20 sara_28 96.30 @Hallederiz 85.70 @Kinoalihatun 86.40
Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz bildirmenizi rica ederim.
Lig tablosu etap sonunda (15. 06. 2024) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır.
Ayyy ,kaptanimmm
Çok geçmiş olsun canımRobot süpürgenin fırçasının biyerini takacaktım
Bi anda elimin üstü kanla doldu, kan sulandırıcı içiyorum, kan durmayacak dedim, kalın peçeteyle sıktım, aygın baygın koltuğa yattım, yarım saate kan durdu
1 gün sonra kapandı ve ben şok, üstelik baya derin kesik
Bizim etler pazartesi gelecek, kesmem biyerlerimi inşaAllah
Bence tatlı bir nick benim kedim var ben de ona çaki diyom ben de çakinin annesi oluyom bu durumdaAyyyy hep durup durup bu profil ismimin nerelere gittiğini düşünmüşümdürşimdi kısaca nasıl anltılabilir ki şöyle ki ben teknoloji özürlü iken kızım bana buraya üye oldu çok yıllar önce ve o an akla gelen veya sistemmi kabul etmedi bilmiyorum bu isimle yapmış bende öyle değiştirmeyi falan hiç sevmem öyle kaldı 29 yıllık gelinleriyim hala önüme soframı hazırlar yemeğimi falan yapar bir işte yaptırmaz kızımıda neredeyse onlar büyüttü ve ben hiç kayınvalidemler falan demezdim annem babam ama kimse annem babam deyince benimkiler sandığı için kayınvalidem diyorum benimkiler vefat etti şimdi çok yaşlandı kayınpederimde 7 yıl önce vefat etti yani ikiside daha düne kadar kışlığımı yaparlardı tek gelinim ve kızım 2 yıl oldu evlenelim hala babaannesi tabka elinde geziyor yedirmek için yani Kısacası bu profil ismi niye
Kızlar hayırlı sabahlarsaglikli huzurlu sevdiklerimizle birlikte
iyi bayramlar herkese
Günaydın. Hayırlı bayramlar
Gunaydinmutlu sağlıkla geçen bir bayram olsun insallah
Günaydın herkese hayırlı bayramlar
Herkesin bayramını kutluyorumsevdiklerinizle beraber nice bayramlara
Günaydın kızlar
BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN
Günaydın canlar Bayramınız mübarek olsun
Hepimizin bayramı mübarek olsun hanımlar
Hayırlı bayramlar
Mutlu bayramlar kızlar hepinizi çok öpüyorum
Cordiiii
Bende memnun oldumBence tatlı bir nick benim kedim var ben de ona çaki diyom ben de çakinin annesi oluyom bu durumdamemnum oldum
Kaptanım her defasında soruyorum bir yanlislik varsa yazın diye ama bakmıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?