Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese İyi Akşamlar Arkadaşlar Gece tüm mesajlarınızı okuyacam Hiç birinize dönüş yapamadım kusuruma bakmayın Çok bakamadım buralara Kızım hasta ateşlenmiş kuzum çok halsiz Doktoruna yarına randevu aldım götürücem
Glutensiz beslenme canım ben gıda intolerans testi yaptırdım bağırsakların sindiremedigi besinlerin neler olduğu tespit edildi onları yemiyorum bulgur pirinç buğday türevleri ekmek pasta börek makarna nohut inek sütü inek yoğurdu domates domates salçası hepsini 3 ile 6 ay arası beslenmemden çıkardım sonrasında yavaş yavaş beslenmeme dahil edip bağırsakların iyileşip iyilesmedigine bakacam iyilestiysem bu besinleri yeniden yiyebileceğim ki yüzde 90 iyileşiyormus
Herkese İyi Akşamlar Arkadaşlar Gece tüm mesajlarınızı okuyacam Hiç birinize dönüş yapamadım kusuruma bakmayın Çok bakamadım buralara Kızım hasta ateşlenmiş kuzum çok halsiz Doktoruna yarına randevu aldım götürücem
Bugün pek aktif olamadım özür dilerim yakın bir köylümüzün babası vefat etti oraya gittik Cook iyi bir insandı. Sabah kahvaltısı yok malesef. Cenaze yerinde de 2 kaşık bulgur pilavı sulu et 2 kaşık 1 ayran 1 catalda un helvası aldım bugunlluk bu kadar Cordelia@Mthn83Elhan
Selam kızlar ben de menümü yazıyım Kahvaltı bir yumurtadan omlet bir dilim ekmek domates biber bir dilim peynir Akşam üç yemek kaşığı pilav 5 tane patates kızartması 10 tane İsveç soslu minik köfte Ara bir dilim pasta Spor 40 dk zumba 2100 adım toplam 610 puan CordeliaElhanserap911
Sağlıkçı arkadaşlarım birşey soracağım izninizle Dün kan tahlili verdim.Görüntüdeki değerim biraz düşük çıkmış Google baktım böbrek ile ilgili diyor korkmam lazım mı? Doktora yarın gidicem ama kafama takıldı Diğer değerlerim hep normal bu değer böyle olunca biraz evhamlandım ben
Öncelikle kızına acil şifalar dilerim inşallah daha iyidir. Çalışan anneler için çocuğunun hastalığı ayrı bir zorluk Allah kolaylıklar şifalar versin. Menun her zamanki gibi maşallahlik bu düzen sonuna kadar devam etsin inşallah Afiyet olsun Ecem
Glutensiz beslenme canım ben gıda intolerans testi yaptırdım bağırsakların sindiremedigi besinlerin neler olduğu tespit edildi onları yemiyorum bulgur pirinç buğday türevleri ekmek pasta börek makarna nohut inek sütü inek yoğurdu domates domates salçası hepsini 3 ile 6 ay arası beslenmemden çıkardım sonrasında yavaş yavaş beslenmeme dahil edip bağırsakların iyileşip iyilesmedigine bakacam iyilestiysem bu besinleri yeniden yiyebileceğim ki yüzde 90 iyileşiyormus
Açıklama için teşekkür ederim canım, bayağı zorlu bir diyetmiş. Anladığım kadarıyla da yasaklı besinler kişiden kişiye değişiyor. Sen ne kadardır uyguluyorsun bilmiyorum ama umarım az kalmıştır ve beklediğin iyileşme olur.