Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşa kahveye gitmiştim, kız sıcak sıcak sufle yapmış baktım kendi kasesini bitiremiyor. benimde yemeye niyetim yok, dur ben senle birlikte yiyeyim yoksa benimkisini bitiremeyeceğim dedim yarım kase ile final yaptım
ElhanMthn83 Kahvaltı 11 Ikı yumurta peynir çeyrek Avokado 2 lokma ekmek Ara Türk kahvesi 3 kayısı fıstık ezme bır tatlı kaşığı Akşam Yayla çorbası 1 kepçe Bir adet dolma Yoğurt Su 1.5 lıtre
Herkese İyi Akşamlar Arkadaşlar Gece tüm mesajlarınızı okuyacam Hiç birinize dönüş yapamadım kusuruma bakmayın Çok bakamadım buralara Kızım hasta ateşlenmiş kuzum çok halsiz Doktoruna yarına randevu aldım götürücem
ElhanMthn83 Kahvaltı 11 Ikı yumurta peynir çeyrek Avokado 2 lokma ekmek Ara Türk kahvesi 3 kayısı fıstık ezme bır tatlı kaşığı Akşam Yayla çorbası 1 kepçe Bir adet dolma Yoğurt Su 1.5 lıtre
Açıklama için teşekkür ederim canım, bayağı zorlu bir diyetmiş. Anladığım kadarıyla da yasaklı besinler kişiden kişiye değişiyor. Sen ne kadardır uyguluyorsun bilmiyorum ama umarım az kalmıştır ve beklediğin iyileşme olur.
Sağol teşekkürler senin listelerinde bu hafta kesin sonuç verecek gibii, yanlız senin kahvaltını ben dün ara öğün olarak tüketim kahvaltı olarak çok zayıf yaaa
Herkese İyi Akşamlar Arkadaşlar Gece tüm mesajlarınızı okuyacam Hiç birinize dönüş yapamadım kusuruma bakmayın Çok bakamadım buralara Kızım hasta ateşlenmiş kuzum çok halsiz Doktoruna yarına randevu aldım götürücem
Bugün pek aktif olamadım özür dilerim yakın bir köylümüzün babası vefat etti oraya gittik Cook iyi bir insandı. Sabah kahvaltısı yok malesef. Cenaze yerinde de 2 kaşık bulgur pilavı sulu et 2 kaşık 1 ayran 1 catalda un helvası aldım bugunlluk bu kadar @CordeliaMthn83Elhan
Zaman çok çabuk geçiyor. Bu Ramazan farklı olarak hatim yapmaya ek olarak cüz bittikten sonra mealini de okuyorum . Huzuru paha biçilmez gerçekten biz de ozlemişiz kuzum. Bir de dua grubunda tesbihimiz var ona katılıyorum. Bunlar hep Ramazanin bereketi zaman bereketsiz işte
Sağol teşekkürler senin listelerinde bu hafta kesin sonuç verecek gibii, yanlız senin kahvaltını ben dün ara öğün olarak tüketim kahvaltı olarak çok zayıf yaaa
Sorma canım benim için de öyle ödemler gitsin diye dayanıyorum ama hiçbir gelişme yok aksine artma var öte yandan çok şiddetli regl sancısı çekiyorum ama o da olmadı daha
Sorma canım benim için de öyle ödemler gitsin diye dayanıyorum ama hiçbir gelişme yok aksine artma var öte yandan çok şiddetli regl sancısı çekiyorum ama o da olmadı daha