- 24 Aralık 2023
- 2.238
- 11.874
- 123
- 26
Kalorili bir menü olmuş bence yarın dengelersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalorili bir menü olmuş bence yarın dengelersin
Kacamak günüm kaptanım bugün eşimin doğum günü o yüzden onun sevdiği şeyleri yapıp kendimi de serbest bıraktımKalorili bir menü olmuş bence yarın dengelersin
Yaa nice senelere. Afiyet olsunKacamak günüm kaptanım bugün eşimin doğum günü o yüzden onun sevdiği şeyleri yapıp kendimi de serbest bıraktım
Teşekkür ederimYaa nice senelere. Afiyet olsun
Ben bu ramazan pide yiyemiyorum canım eliminasyon diyeti yapıyorumRamazan pidesi yiyen varmı Arkadaşlar
Ben daha hiç yemedim
Nice yıllarınız olsun eşinle çocuklarınızla birlikteKacamak günüm kaptanım bugün eşimin doğum günü o yüzden onun sevdiği şeyleri yapıp kendimi de serbest bıraktım
Nasılsın gezegenim ayakların daha iyidir inşallahGeçmişi dinlene dinlene bitirdim
Arada uğrarım, az yiyin
Helal sana canım, maşallah diyorum. Bir ayda çok güzel bir kilo vermişsin. O kadar azimli ve istikrarlısın ki ben başaracağına inanıyorum.Selamlar Arkadaşlar
Bugün Diyetisyen kontrol günümdü
Andulasyona girdim
Diyetim değişti Ramazana uygun verildi
Bugün tam 1 ay oldu Diyete başlıyalı
Çok şükür güzel geçti
İnşallah sağlıkla zayıflamaya devam ederim
Tartıldım ölçümlerim yapıldı
Başlangıç
14 Şubat 2024 :116
14 Mart 2024:108.7
Toplam 7kilo 300 gram gitmiş
5 kilo 800 gram yağdan
Ödem dağılmaya başlamış
Sıvı dağılımı oluşuyor vücutta dedi.
Hedefimiz 108 di yaklaşmışız çok şükür
Yeni hedefimiz 106 .
Canım ya niye kendine bu kadar yükleniyorsunki çok zor zamanlardan geçtin neleri atlattın bunlarda geçecek insanız her anımız bir olmuyor sağlık sorunlarımız var bi yandan onlarla uğraşıyoruz bi yandan kilo vermeye çalışıyoruz yeri geliyor yeter artık diyebiliyoruz ama sonra toparlanıp kaldığımız yerden devam ediyoruz herşey hallolur yeterki pes etmeyelim canım benimİrademi kaybettim kaptanım
Sizlere söz verdim, apaya söz verdim, kendime söz verdim
Hergün tazeliyorum, tutamıyorum, nefret ediyorum, takımda olmasam bu kadar sorun etmeyeceğim, sorumluluk da ayrı canımı sıkıyor
Troid ilacını bıraktım, 2 hafta olacak, ondanmıdır, akşamları sprulina, omega 3 ve magnezyum hapı içiyorum ondanmıdır, kilo direniyor ondan mı bilmiyorum, hem tatlı yiyorum hem gözüm yiyemediklerimde kalıyor, gelip yazmaya utanıyorum
Üstelik üstümde bi ağırlık var, bacaklar ayrı telden çalıyor, dün davete gidemedim, bugün gitmem gerekiyor, dün davet veren eski komşum bugün gittiğimi duyar, bana gücenir diye düşünüyorum, kırılsın, gücensin istemiyorum
Karmakarışık duygulardayım
En azından moral depolamaya ihtiyacın olduğu kesin canım, bugün keyfini çıkar. Tek bir akşam yediğin kilo aldırmaz sana, yarın hemen dengelersin.İnşallah canım bugün biraz bozacağım işte pasta falan ama belki de ihtiyacım olan odur çok karbonhidratsız besleniyorum şimdi ben
Kiim, benmiii
Şakadır o şaka
Görmeyişinde hayır vardır canım, sen hayırlı olana uy
Ödem attırıyor bide benim kronik yorgunluğuma uykuma iyi geldi.bende 2 hafta önce Andulasyona girdim, sence işe yarıyor mu,
ikinci seans için pazartesiye gideceğim.
Allah rahmet eylesin canım
Süper canımBen bu ramazan pide yiyemiyorum canım eliminasyon diyeti yapıyorum