Bu gece Ara Öğün Yok.Yeşil çay kiraz sapı çayı var.Sağol canımBirilerinin canı tatlı istemiş
Afiyet olsun gece ara öğün varmı
Senden kaçar mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gece Ara Öğün Yok.Yeşil çay kiraz sapı çayı var.Sağol canımBirilerinin canı tatlı istemiş
Afiyet olsun gece ara öğün varmı
Senden kaçar mı
O zaman ben de niyet ettim seninle yarışmayaNiyet ettim bu hafta spor kraliçesi olmaya
Havai fişek patlatıyoruz para harcıyoruz görmedik diyorlar kraliçem Elhan
Ben o bulgur işini bugün hallettimBu hafta bulgur pilavi verdi diyetisyenim yarın yapayım.
Ay bu emoji cok komik
Afiyetle ye canımBen o bulgur işini bugün hallettim
Pazara gittim kabak ve çilek aldım maydanoz ve roka da dahil
Kapuska için beyaz lahana alıcaktım fakat yüreğim o kadarına dayanamaz belki dedim
Gecebilirsen tabi .Haftaya kaptanlığa hazır olO zaman ben de niyet ettim seninle yarışmaya
Afiyet olsun canım Urfalilik var mı Yumurtalı çiğköfte gördüm2 Mart cumartesi
Elhan Cordelia M Minicikfzt
Kahvaltı: bir haşlanmış yumurta 1,5 dilim uno kızarmış ekmek biraz peynir iki çatal kırmızı biber ( klasik kahvaltımdan az çünkü iş yüzünden kahvaltı sofrasından fırladım)
Akşam&ara: saat 16:00 yumurtalı çiğ köfte, 2 dilim haşhaşlı ve peynirli gözleme
2 gözlemeyi 4 kişi paylaştık fakat ben ikisindende çok ince iki dilim aldım
Ara: 19:30 4 adet çilek şimdide yeşil çay ile avuç içi kadar fıstık yiyorum
Yok Urfalı değilim Mardinliyim. aslında normal çiğköfteyi tabağa yayıyoruz üzerine 2 yumurta ile az pişmiş omlet yapıp koyuyorum öyle yiyorum.Afiyet olsun canım Urfalilik var mı Yumurtalı çiğköfte gördüm
Ayy Mardin'de bir peunir var yurt arkadaşım getirirdi tuzlu suyun içinde sert bir peynir bayilirdimYok Urfalı değilim Mardinliyim. aslında normal çiğköfteyi tabağa yayıyoruz üzerine 2 yumurta ile az pişmiş omlet yapıp koyuyorum öyle yiyorum.
Bizim kebap ustası Urfalı geçen yumurtalı yapmıştı
Tam yazacaktım uranus35 i nasıl unuttuk diyeAşkolar ben niye listede yokum ? Dört gözle takımlara girmeyi bekliyodm
Mızrak bayağı işe yarıyor kordişimAy bu emoji cok komik
Yeni kullanım alanları olması çok güzel
Ayyyy geçen sene yaş günümde 8 yaşında ku torunum kendi el emeğiyle confeti patlatmisti çok duygulanmistim canım Cordelia yam si.di sen fişekler patlatiyorsun teşekkürler insalahhh kilo vermede de alırım fişekler sağol canımserap911 ve kırmızı takım 106. Etap kazanan
M Minicikfzt Kırmızı kaptan
Nergis 35 spor kraliçesi
Tebrikler
Hadı insalahhh canım ben seni tutuyorumNiyet ettim bu hafta spor kraliçesi olmaya
Ayyyy canimmmmm yumurtalı koftem ben urfaliyim iyi bilirimYok Urfalı değilim Mardinliyim. aslında normal çiğköfteyi tabağa yayıyoruz üzerine 2 yumurta ile az pişmiş omlet yapıp koyuyorum öyle yiyorum.
Bizim kebap ustası Urfalı geçen yumurtalı yapmıştı
Bildirim yapmadın amaAşkolar ben niye listede yokum ? Dört gözle takımlara girmeyi bekliyodm
Afiyet olsun canımM Minicikfzt Elhan
Kahvaltı 10.00
3 yemek kaşığı mıhlama
2 yemek kaşığı sucuklu yumurta
4 adet ince dilim patates kızartması
1 kk peynir
4 çay kaşığı tahin pekmez
Ara 14.00
Filtre kahve
15.00
2 kuru kayısı, 2 ceviz
Akşam 19.00
Kabak çorbası
(Hasta olduğum için halsiz düşersem diye endişe ettim çorbadan 1 saat önce kızıma yedirirken 3 kaşık tavuk ve 3 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı yedim)
*10 dk Leslie yaptım
Cordelia
Yatana kadar acıkırsam bir elma yerim muhtemelen
Afiyet olsun canım yarın daha sağlıklı bir menüyle dengelersin2 Mart cumartesi
Elhan Cordelia M Minicikfzt
Kahvaltı: bir haşlanmış yumurta 1,5 dilim uno kızarmış ekmek biraz peynir iki çatal kırmızı biber ( klasik kahvaltımdan az çünkü iş yüzünden kahvaltı sofrasından fırladım)
Akşam&ara: saat 16:00 yumurtalı çiğ köfte, 2 dilim haşhaşlı ve peynirli gözleme
2 gözlemeyi 4 kişi paylaştık fakat ben ikisindende çok ince iki dilim aldım
Ara: 19:30 4 adet çilek şimdide yeşil çay ile avuç içi kadar fıstık yiyorum