Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takımıma hoşgeldin Ece DidemCanım özel durumunu kordiş kaptanımla görüştüm. M Minicikfzt kaptanimin takimindasin. Menü ve kilo bildirimlerinde onu etiketlemeyi unutma Basarili güzel bir hafta dilerim.
Afiyet olsun Zeynepcim.
Tesekkur ederim şekerlerAfiyet olsun canım
İnşallahBirileri hedefe yürüyor
Bugün dolma günüydü galiba birinde daha gördüm
İyi eğlenceler canım
İyi eğlenceler
Ayyyy geçen sene yaş günümde 8 yaşında ku torunum kendi el emeğiyle confeti patlatmisti çok duygulanmistim canım Cordelia yam si.di sen fişekler patlatiyorsun teşekkürler insalahhh kilo vermede de alırım fişekler sağol canım
Hadı insalahhh canım ben seni tutuyorum
Ayyyy canimmmmm yumurtalı koftem ben urfaliyim iyi bilirim
Tam yazacaktım uranus35 i nasıl unuttuk diye
Şaka tabi ki
Bildirim nerede kuzucum Dört gözle bekleyen yarışmacı sabah ilk iş tartılır iyi yakaladım seni .
Yarın sabah tartı bildirimi bekliyorum.
Canım ablalarım ben şimdi hala şehir dışındayım eve geçmedim yarın geçicem inşallah. Burda tartı yok o yüzden tartı fotosu gelmedi. O zaman napalım bi hafta daha hazırlıkta bekleyip ctesi günü tartı fotosuyla mı katılayım ?Bildirim yapmadın ama
Teşekkür ederim M Minicikfzt kusura bakmayın bugün çok mesajlara bakamadım sizin kaptanım olduğunu bilmiyordum.Takımıma hoşgeldin Ece Didem
Olsun canım hiç önemli değil aramıza hoşgeldin güzel bir hafta geçirirsin umarımTeşekkür ederim M Minicikfzt kusura bakmayın bugün çok mesajlara bakamadım sizin kaptanım olduğunu bilmiyordum.
Öyle yapalım bitanem İstersen menü bildirimlerine katil az çok dikkat edersin.Canım ablalarım ben şimdi hala şehir dışındayım eve geçmedim yarın geçicem inşallah. Burda tartı yok o yüzden tartı fotosu gelmedi. O zaman napalım bi hafta daha hazırlıkta bekleyip ctesi günü tartı fotosuyla mı katılayım ?
Sen nasıl tatlış bir kaptansinOlsun canım hiç önemli değil aramıza hoşgeldin güzel bir hafta geçirirsin umarım
Bu listede adım olduğuna göre ben de mi takımlara seçilebiliyorum, hala hazırlık listesinde olurum sanıyordum Elhan107. ETAP YARIŞMACI LİSTESİ
M Minicikfzt Kırmızı Takım Kaptanı
serap911
@s i d e l y a
@pastelfit
zeyneppk
@gezegenfeza
LenaG
@sara_28
Ellssa
@74FRIDA
@ZincirKirma
@HuzuRRR
@LESA76
@Nergis 35
@sibel_84
@Mthn83
Leyl35
Cordelia
@Tesnim1903
Lavinia_98
@tomrs
@Papatyamaviss
@Tutku44
@Ceeeeeeeeeeee
@minerva1988
@badem000
@trueliving_
@WunderLost
@yazarhanim35
arke
Elhan
Yaaaçok teşekkür ederimSen nasıl tatlış bir kaptansin
Leyla diye bagirmayan sanatçı da ne bileyimRafet el roman dinlemeye gidiyorum insallah Leeeyla leyla diye bagirirda ben de videoya cekerim
Evet canım benim takımıma seçildin senden çok güzel eksiler gelecek eminimBu listede adım olduğuna göre ben de mi takımlara seçilebiliyorum, hala hazırlık listesinde olurum sanıyordum Elhan
Sağol canımOlsun canım hiç önemli değil aramıza hoşgeldin güzel bir hafta geçirirsin umarım
Düşündük taşındık biraz da kaşindikBu listede adım olduğuna göre ben de mi takımlara seçilebiliyorum, hala hazırlık listesinde olurum sanıyordum Elhan
Aman Allah'ım çok çok kalp Bu hafta takımlarda olacağımı zannetmiyordum, çok şaşırdım ve çok mutlu oldum, kaptanım bana güvenip aldığın için çok teşekkür ederim.
Bu yoruma da çok kalp Güvendiğiniz için kimlerle düşündüyseniz hepinize teşekkür ederim. Umarım çok güzel bir hafta olacak. Heyecanla bildirim gününü bekliyorum...Düşündük taşındık biraz da kaşindik
Takımlara girerse hepimiz için çok faydalı olur dedik kuzucum.