- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Afiyet olsun canımMenumu de yazayim,aksam alti bucuga kadar agzima tek lokma almadim,aksam eve geldigimizde de bulgur pilavi uaptim bol bol sut olsun kizi emzireyim diye o yuzden sacma bir menu oldu.
Aksam 18.30
Bir tabak bulgur pivali,bir kozlenmis biber
2.5 litre su Eki Görüntüle 2938803 Eki Görüntüle 2938803
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
@Tostombalakanne
Nasıl oldu kızın sonuçlar çıktı mı?Menumu de yazayim,aksam alti bucuga kadar agzima tek lokma almadim,aksam eve geldigimizde de bulgur pilavi uaptim bol bol sut olsun kizi emzireyim diye o yuzden sacma bir menu oldu.
Aksam 18.30
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
@Tostombalakanne
Afiyet olsun canim ❤Menumu de yazayim,aksam alti bucuga kadar agzima tek lokma almadim,aksam eve geldigimizde de bulgur pilavi uaptim bol bol sut olsun kizi emzireyim diye o yuzden sacma bir menu oldu.
Aksam 18.30
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
@Tostombalakanne
Beni biliyon zaten gormustun ayni resmi koydumResim paylaşılmış hiçbirini görmedim.
Veremedik canim on bir bucuktan bese kadar kaka cis bekledik,yapmayinca aldik eve geldikNasıl oldu kızın sonuçlar çıktı mı?
Geçmiş olsun probiyotik basladiniz mi?İyi aksamlar kizlar,on bir bucuktan bese kadar hadtanedeydik,evde surekli kaka yapan cocuk orda yapmadibizde aldik eve geldik,evimizde hastaneye cok uzak,evde yapsa bile goturmemiz bir saat surer,en fazla 40 dk goturmek lazimmis,bakalim simdilik biraz iyi gibi,kusma ve ishal artarsa insallah artmaz o zaman acile gotururruz
İshali geçti mi o zaman? Belki daha iyidir.Veremedik canim on bir bucuktan bese kadar kaka cis bekledik,yapmayinca aldik eve geldik
Sagol canim,aksam bese kadar tahlil bekledik,vermeyince de eve geldik,doktor gitmisti goremedik,doktor tahlil sonucuna gore bir yol cizecekti onu da vermeyince kaldiGeçmiş olsun probiyotik basladiniz mi?
Eve geldigimizde iki kere yapti canim,ev uzak oldugu icin goturmedik,bakalim olmadi harin acile gotururuz tekrarİshali geçti mi o zaman? Belki daha iyidir.
Kac aylikti bebekEve geldigimizde iki kere yapti canim,ev uzak oldugu icin goturmedik,bakalim olmadi harin acile gotururuz tekrar
14.5 aylik canimKac aylikti bebek
Göbek Ben de de problemBelki de bana öyle geliyordu benim bacaklar kollar ince kahrolası göbek var
Penye şal takma bence canım kullanmadım ama kullananlar yüze yapışıyor diyor şifon şık durur
Ayağına sağlık kaptanım
Ben niye görmedim hangi resmin diKisa sureligine profil fotosu yaptim
Çok güzelsin canımBu da dün akşamdan
Sırıtmaz mı canım acaba hardal rengiHardal sarısı olabilir yeşilin üstüne oluyor
Çok geçmiş olsun canım insaAllah evladın sağlığına kavuşurİyi aksamlar kizlar,on bir bucuktan bese kadar hadtanedeydik,evde surekli kaka yapan cocuk orda yapmadibizde aldik eve geldik,evimizde hastaneye cok uzak,evde yapsa bile goturmemiz bir saat surer,en fazla 40 dk goturmek lazimmis,bakalim simdilik biraz iyi gibi,kusma ve ishal artarsa insallah artmaz o zaman acile gotururruz
Afiyet olsun canımMenumu de yazayim,aksam alti bucuga kadar agzima tek lokma almadim,aksam eve geldigimizde de bulgur pilavi uaptim bol bol sut olsun kizi emzireyim diye o yuzden sacma bir menu oldu.
Aksam 18.30
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
@Tostombalakanne
Ben bir tek filiz kaptanımla prensinin annesini gördümResim paylaşılmış hiçbirini görmedim.
Hangi resim ya ben de istiyorum banane bananeBeni biliyon zaten gormustun ayni resmi koydum
Sen eskidiysen biz ne oldukUlan bende eskimisim be
Tek tek goturme işini bende yapıyorum 10 dk iş yarım saat sürüyorValla ben o yollardan gectim çorba karıstirikende yürüyodum,kahvalti hazirlarkende tek tek bardak tabak masaya tasidigim vardiben yaşlandim sira sizde
Sık sık emzirip su içmeyi teklif et canım. Yarina kadar geçirebilirsiniz İnşallah14.5 aylik canim
Sen o resmi gormemis olabilirsin ablamın dugunu icin aldim elbise ile olan resmi koymustum dur atayim 2 dakika :)Ben niye görmedim hangi resmin di
Göbek Ben de de problemevet sifon alayim ben canim
Arkadaşa demişsin de canım hani elbise düz sade bişey olsa takılır hardal rengi ama elbisen gösterişli olduğu için aynı renkte daha güzel durur şal tabi tercih meselesiSırıtmaz mı canım acaba hardal rengi
Teşekkürler canim. Bende bu elbise üstüne şal bakarken penye şal da gosterdi satan kadin ama daha once hic takmadigim için cesaret edemedimGöbek Ben de de problemevet sifon alayim ben canim
Ayağına sağlık kaptanım
Ben niye görmedim hangi resmin di
Çok güzelsin canım
Sırıtmaz mı canım acaba hardal rengi
Çok geçmiş olsun canım insaAllah evladın sağlığına kavuşur
Afiyet olsun canım
Ben bir tek filiz kaptanımla prensinin annesini gördüm
Hangi resim ya ben de istiyorum banane banane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?