Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Resmî cektigin yer biraz los galiba kaptanım yani fotoğrafta ki renkle gerçekte ki renk aynıysa onu ben de bilmiyorum ama aynı değil daha açık bir renkse o nil yeşilidir benim nişan abiyemin rengi
Foto çekilmeyide hic sevmiyorum yaa baska resim baktimda bulamadim burwya atabileceğim :))

Afiyet olsun kızlar
Henüz bilmiyorum daha tartılmadım

Arkadaşa demişsin de canım hani elbise düz sade bişey olsa takılır hardal rengi ama elbisen gösterişli olduğu için aynı renkte daha güzel durur şal tabi tercih meselesi
Ben en iyisi için de hem siyah hem yeşil olana bakayım canım
Teşekkürler canim. Bende bu elbise üstüne şal bakarken penye şal da gosterdi satan kadin ama daha once hic takmadigim için cesaret edemedim
Ben normalde hep başörtüsü takarım şal çok nadir o yüzden şal konusunda biraz tecrübesizim
Boğazım gidiklaniyor üzerimde bir halsizlik Allah'tan hayırlısı
Geçmiş olsun canım zencefilli bal tüket çok iyi gelir
Bende cok kararsızım
Elbise alirken ne cok dusundum bir bilsen sen yoktun o zaman

Dugun zamani koydeydim Ankaraya gelip 2 gunde almam gerekiyordu
Gerçekten mi tüh kaçırmışım olayları desene kaptanım
Foto çekilmeyide hic sevmiyorum yaa baska resim baktimda bulamadim burwya atabileceğim :))
Ya bence çekinmelisin kaptanım ❤
Aaa çok üzüldüm canım bence istedigin kiloya in ve tekrar çekim yaptır canım içine sinen herşeyi kullan

23 Ekim menü ve spor
Menüm
Sabah 11.00
1 Simit
1 kk peynir
10 zeytin

Öğle 16 00
Yoğurt yulaf chia ve muz karışımı

Akşam 20.00
Haşlanmış 2 baget 1 havuç 1 patates
1 kase çorba

Ara 21.30
Leblebi kuru üzüm 1 küçük kase

Bol su
Çay kahve vs.
Spor

30.000 adım 3.000 puan.

Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne

Eklentiler

• Screenshot_20211023-220203_WhatsApp.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 22
Arada bakta yaz sanki yabancisin
Rabbim saģlik versin insallah canim gecicek oglaninda bugun 3.cü günü bugun aradilar temasli diye iyki söylediniz biz bilmiyoduk dedim
Yok canim yabanci degilim yazarim tabiki korona pisikolojimi bozdu ya
Senin oglana test yapildi mi canim durumu nasil inşallah pozitif cikmaz

Afiyet olsun canim ❤

Yok canim yabanci degilim yazarim tabiki korona pisikolojimi bozdu ya
Senin oglana test yapildi mi canim durumu nasil inşallah pozitif cikmaz
Yapilcakmı bilmiyorum evde izole yazmislar bugun muhtar aradi evde kalsin dedim zaten nereye gitcek 5gunden sonra belki

Yapilcakmı bilmiyorum evde izole yazmislar bugun muhtar aradi evde kalsin dedim zaten nereye gitcek 5gunden sonra belki
Okula gidiyor mu canim bu korona azimiza etti topluca kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…