Foto çekilmeyide hic sevmiyorum yaa baska resim baktimda bulamadim burwya atabileceğim :))Resmî cektigin yer biraz los galiba kaptanım yani fotoğrafta ki renkle gerçekte ki renk aynıysa onu ben de bilmiyorum ama aynı değil daha açık bir renkse o nil yeşilidir benim nişan abiyemin rengi
23.10.2021 Cumartesi yitikşifa 9. Günüm
Menüm
Sabah 10.20 de
1 fincan sade türk kahvesi
Saat 12.20
2 yumurtalı omlet
1 salatalık
Ara öğün
1 sade soda
Akşam 18.30
Eki Görüntüle 2938692
2,5 lt su
Zipzip-
E Elif_Eylul
23 ekim menüsü
Sabah 10.00
Tavada 2 yumurta kizla ortak
1 dilim peynir
Salatalık
4 zeytin
2 dilim ekmek
13.30
3 hurma topu
Turk kahvesi
17.00
1 tabak barbunya yemeği
Salata ve yogurt
Wilma11 Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Afiyet olsun kızlar23 Ekim menü
12.30
3 kaşık kakaolu puding
15,20
3 kaşık makarna
1 köfte
Salata
17,30
Kabak detoksu
6 yemek kaşığı arpa şehriye çorbası
Yoğurt
Su 3 lt olur geceye kadar
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
@Tostombalakanne
Henüz bilmiyorum daha tartılmadımAh kıyamam geçmiş olsun canim ya
Uykudan feragat ediyor kız ben uykuyu çok seviyorumne kadar uyursam uyuyayım o uyku bana yetmiyor
Size de geçmiş olsun abla ya Rabbim şifa versin
Aşk olsun abla ya valla küstüm
Geçmiş olsun canım
Bı şekilde kazanan takımda oldum ama bakalım bu hafta nasıl olacak
İse yaradimi bari,
Geçmiş olsun canım noldu tahliller
Maşallah canım çok yakışmış güle güle giy
Teşekkürler canımAfiyet olsun kızlar
Ben en iyisi için de hem siyah hem yeşil olana bakayım canım
Arkadaşa demişsin de canım hani elbise düz sade bişey olsa takılır hardal rengi ama elbisen gösterişli olduğu için aynı renkte daha güzel durur şal tabi tercih meselesi
Ben normalde hep başörtüsü takarım şal çok nadir o yüzden şal konusunda biraz tecrübesizimTeşekkürler canim. Bende bu elbise üstüne şal bakarken penye şal da gosterdi satan kadin ama daha once hic takmadigim için cesaret edemedim
Geçmiş olsun canım zencefilli bal tüket çok iyi gelirBoğazım gidiklaniyorüzerimde bir halsizlik Allah'tan hayırlısı
Gerçekten mi tüh kaçırmışım olayları desene kaptanımBende cok kararsızım
Elbise alirken ne cok dusundum bir bilsen sen yoktun o zaman
Dugun zamani koydeydim Ankaraya gelip 2 gunde almam gerekiyordu
Ya bence çekinmelisin kaptanım ❤Foto çekilmeyide hic sevmiyorum yaa baska resim baktimda bulamadim burwya atabileceğim :))
Aaa çok üzüldüm canım bence istedigin kiloya in ve tekrar çekim yaptır canım içine sinen herşeyi kullanAma en önemli gün, gelinliğim den çok pişmanım. İlk girdiğim dükkandan biraz da öfkeyle seçmiştim. Turbanim güzel olsaydi belki yine sonra sevebilirdim ama turbanimda oyle berbat yaptilarki dugun resimlerime bakmak istemiyorum
Afiyet olsun canım23 Ekim menü ve spor
Menüm
Sabah 11.00
1 Simit
1 kk peynir
10 zeytin
Öğle 16 00
Yoğurt yulaf chia ve muz karışımı
Akşam 20.00
Haşlanmış 2 baget 1 havuç 1 patates
1 kase çorba
Ara 21.30
Leblebi kuru üzüm 1 küçük kase
Bol su
Çay kahve vs.
Spor
30.000 adım 3.000 puan.
Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne
Teşekkürler.Afiyet olsun canım
Yok canim yabanci degilim yazarim tabiki korona pisikolojimi bozdu yaArada bakta yaz sanki yabancisin
Rabbim saģlik versin insallah canim gecicek oglaninda bugun 3.cü günü bugun aradilar temasli diye iyki söylediniz biz bilmiyoduk dedim
Aynen canım öylede çok uyumlu ve güzel olurBen en iyisi için de hem siyah hem yeşil olana bakayım canım
Afiyet olsun canim ❤23 Ekim menü ve spor
Menüm
Sabah 11.00
1 Simit
1 kk peynir
10 zeytin
Öğle 16 00
Yoğurt yulaf chia ve muz karışımı
Akşam 20.00
Haşlanmış 2 baget 1 havuç 1 patates
1 kase çorba
Ara 21.30
Leblebi kuru üzüm 1 küçük kase
Bol su
Çay kahve vs.
Spor
30.000 adım 3.000 puan.
Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne
Cok tatlisin yaEski fotomdan atayim baska fotom yok hic sevmem cekilmeyi @prensinin annesi
Yapilcakmı bilmiyorum evde izole yazmislar bugun muhtar aradi evde kalsin dedim zaten nereye gitcek 5gunden sonra belkiYok canim yabanci degilim yazarim tabiki korona pisikolojimi bozdu ya
Senin oglana test yapildi mi canim durumu nasil inşallah pozitif cikmaz
Okula gidiyor mu canim bu korona azimiza etti topluca kizYapilcakmı bilmiyorum evde izole yazmislar bugun muhtar aradi evde kalsin dedim zaten nereye gitcek 5gunden sonra belki
Yok canim sınif kapandi 2.ciye valla ne olcak bilmiyorumOkula gidiyor mu canim bu korona azimiza etti topluca kiz
Online egitime gecerler belkiYok canim sınif kapandi 2.ciye valla ne olcak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?