- 1 Haziran 2021
- 599
- 4.460
- 28
Filiz abla paylaştı kız maşallah sende gayet güzelsin fitsinTeşekkür Ederim kuzum ben seni giremedim ama hala sıra sende
Kendisi kuru tahta aşırı zayif ben kilolu sevmiyorum diyor
Sende ona öyle de tahta kurusu gibisin de o ne öyle bir tane vursam boşa gider deKendisi kuru tahta aşırı zayif ben kilolu sevmiyorum diyor
Hâlaaa havaya bakıyorFiliz abla paylaştı kız maşallah sende gayet güzelsin fitsin
Afiyet olsun canim ❤kızlar gece kaldım yemeğe davet edildim de
menu vereyim
Sabah 12
1 haşlanmış yumurta 7 zeytin 1 karabugday patlagi 1 kupa yesilcay
akşam 7
1 porsiyon çağ kebabı2 bardak ayran 2 dilim ekmek
Zipzip-
E Elif_Eylul
Silmek yasak canim banlanabilirsin sikayet geldiğindeAaaa 3 beş dakka içinde silersen siliniyor biliyorum ben
Afiyet olsun canim ❤Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı 10:00
4 dilim yumurtalı sucuk
Beyaz peynir
Domates salatalık
Küçük bir parça koy ekmegi ile biber salçası
Karışık bitki çayı
1 elma
Saat 16:00
1 kase m.corbası
1 haşlama but
2 küçük biber dolması
Su: 2 lt
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia @Migim
Masallah sende cok guzelsin canim ❤Kıskandım bende Atcam
Abla senin kocada sana kilolu diyormu benim basenlerim coktu incelttim biraz dur yarinda fiziği çekip atalim grupçaSagol canim
Bana zayiflama napcan zayiflayif hastami olcan diyoAbla senin kocada sana kilolu diyormu benim basenlerim coktu incelttim biraz dur yarinda fiziği çekip atalim grupça
Yürüyüşü artirdin canim fark eder basenlerin incelirAbla senin kocada sana kilolu diyormu benim basenlerim coktu incelttim biraz dur yarinda fiziği çekip atalim grupça
Sonunda gördüm sende de birşey yok gayet güzel va zayifsin dagilalim bizBana zayiflama napcan zayiflayif hastami olcan diyo
Kendisi boy 1 80 kilo 60 65 arasi o derece zayifBana zayiflama napcan zayiflayif hastami olcan diyo
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim ❤
Silmek yasak canim banlanabilirsin sikayet geldiğinde
Afiyet olsun canim ❤
Masallah sende cok guzelsin canim ❤
Sen öyle sanSonunda gördüm sende de birşey yok gayet güzel va zayifsin dagilalim biz
Benimki 1.80 boyu 99 kiloKendisi boy 1 80 kilo 60 65 arasi o derece zayif
insallah ama incettimde artik istedigim pantolonu giyiyorum sırıtmıyor eskisi gibiYürüyüşü artirdin canim fark eder basenlerin incelir
Duzenli olarak 10.000 adim atmaya devam et
Ben bıraktım adimlari 16.000 de yeterSohbet koyu güzelde birakmak istemiyorum da adimlar duruyor daha bana marş marş
Sen onun için değil kendin için vermek istiyorsan ver canimKendisi kuru tahta aşırı zayif ben kilolu sevmiyorum diyor
Teşekkür ederim canım sende öylesinHarikasin kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?