Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Arkadaşa demişsin de canım hani elbise düz sade bişey olsa takılır hardal rengi ama elbisen gösterişli olduğu için aynı renkte daha güzel durur şal tabi tercih meselesi
Şimdilerde herkes elbise rengine yakın şal takiyor. Dün akşam ki kinada nerdeyse elbise giyen herkes oyle yapmıştı

Sağolun bebeklerim Hiç bir fikrim yok birden oldu kahvaltı yaptım ama sanki midem agzimda hala
Nasıl oldun canım?
Kizlar kizim iki gundur hafif ishaldi,disten dolayi oldugunu dusjndum,bu sabah kusma da eklenince hastaneye geldik,doktor kaka idrar bakariz sonuca gore yatis ya da ilac teravisi dedi,yatis deyince cok korltum insallah onemli bir sey cikmaz
Çok geçmiş olsun kuzum.
Kızlar elbisem geldi sanırım bu elbiseyi kınada giyerim çünkü hatlarımı çıkardı baya
Eki Görüntüle 2938661 Eki Görüntüle 2938662
Fıstık gibi olmuş.

Cok tesekkur ediyorum canim❤❤
Ilk denedigim elbiseydi direk bunu aldim
Çok severim karalı insanı ne kadar güzel ben çok kararsizim hayatta 1 defa gördüğümü alamam 50 tane şeye bakarım sonra gider ilk gördüğümü alırım
Nasıl oldun canım?

Çok geçmiş olsun kuzum.

Fıstık gibi olmuş.
Teşekkür ederim balım ❤

Çok severim karalı insanı ne kadar güzel ben çok kararsizim hayatta 1 defa gördüğümü alamam 50 tane şeye bakarım sonra gider ilk gördüğümü alırım

Teşekkür ederim balım ❤
Bende cok kararsızım
Elbise alirken ne cok dusundum bir bilsen sen yoktun o zaman

Dugun zamani koydeydim Ankaraya gelip 2 gunde almam gerekiyordu

Bende cok kararsızım
Elbise alirken ne cok dusundum bir bilsen sen yoktun o zaman

Dugun zamani koydeydim Ankaraya gelip 2 gunde almam gerekiyordu
Bende hızlı karar veririm maalesef. Yatak örtüsü aldigim gün annemin o bakışını asla unutamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…