BekliyorumSen o resmi gormemis olabilirsin ablamın dugunu icin aldim elbise ile olan resmi koymustum dur atayim 2 dakika :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BekliyorumSen o resmi gormemis olabilirsin ablamın dugunu icin aldim elbise ile olan resmi koymustum dur atayim 2 dakika :)
Şimdilerde herkes elbise rengine yakın şal takiyor. Dün akşam ki kinada nerdeyse elbise giyen herkes oyle yapmıştı
Arkadaşa demişsin de canım hani elbise düz sade bişey olsa takılır hardal rengi ama elbisen gösterişli olduğu için aynı renkte daha güzel durur şal tabi tercih meselesi![]()
Aynen canım ben renk uyumunu seviyorum normalde deŞimdilerde herkes elbise rengine yakın şal takiyor. Dün akşam ki kinada nerdeyse elbise giyen herkes oyle yapmıştı
Fotografi koydum canim yakinlastir resmi :)Bekliyorum![]()
Çok severim o rengi yaa kaptanım çok zarifsin gerçektenFotografi koydum canim yakinlastir resmi :)
Boğazım gidiklaniyorüzerimde bir halsizlik Allah'tan hayırlısı
![]()
Dikkat et canim yaa havalarda serinlyecek bir iki guneBoğazım gidiklaniyorüzerimde bir halsizlik Allah'tan hayırlısı
![]()
Cok tesekkur ediyorum canim❤❤Çok severim o rengi yaa kaptanım çok zarifsin gerçekten❤
![]()
Nasıl oldun canım?Sağolun bebeklerimHiç bir fikrim yok birden oldu
kahvaltı yaptım ama sanki midem agzimda hala
![]()
Çok geçmiş olsun kuzum.Kizlar kizim iki gundur hafif ishaldi,disten dolayi oldugunu dusjndum,bu sabah kusma da eklenince hastaneye geldik,doktor kaka idrar bakariz sonuca gore yatis ya da ilac teravisi dedi,yatis deyince cok korltum insallah onemli bir sey cikmaz![]()
Fıstık gibi olmuş.Kızlar elbisem geldi sanırım bu elbiseyi kınada giyerim çünkü hatlarımı çıkardı baya
Eki Görüntüle 2938661 Eki Görüntüle 2938662
Nil yeşili dimiFotografi koydum canim yakinlastir resmi :)
Güzel kaptanım.Sen o resmi gormemis olabilirsin ablamın dugunu icin aldim elbise ile olan resmi koymustum dur atayim 2 dakika :)
Ne yesili bilmiyorum canim yaaNil yeşili dimi![]()
❤❤❤❤Güzel kaptanım.![]()
Çocuklardan mi gecti bilmiyorum inşallah geçer giider artmadanDikkat et canim yaa havalarda serinlyecek bir iki gune![]()
Çok severim karalı insanı ne kadar güzel ben çok kararsizim hayatta 1 defa gördüğümü alamam 50 tane şeye bakarım sonra gider ilk gördüğümü alırımCok tesekkur ediyorum canim❤❤
Ilk denedigim elbiseydi direk bunu aldim![]()
Teşekkür ederim balım ❤Nasıl oldun canım?
Çok geçmiş olsun kuzum.
Fıstık gibi olmuş.![]()
Resmî cektigin yer biraz los galiba kaptanım yani fotoğrafta ki renkle gerçekte ki renk aynıysa onu ben de bilmiyorum ama aynı değil daha açık bir renkse o nil yeşilidir benim nişan abiyemin rengiNe yesili bilmiyorum canim yaa
❤❤❤❤
Bende cok kararsızımÇok severim karalı insanı ne kadar güzel ben çok kararsizim hayatta 1 defa gördüğümü alamam 50 tane şeye bakarım sonra gider ilk gördüğümü alırım
Teşekkür ederim balım ❤![]()
Aynen emziriyorym sık sık bakalim insallah gecer.Sık sık emzirip su içmeyi teklif et canım. Yarina kadar geçirebilirsiniz İnşallah
Ne var sen söyleSen öyle san![]()
![]()
Bende hızlı karar veririm maalesef. Yatak örtüsü aldigim gün annemin o bakışını asla unutamiyorumBende cok kararsızım
Elbise alirken ne cok dusundum bir bilsen sen yoktun o zaman
Dugun zamani koydeydim Ankaraya gelip 2 gunde almam gerekiyordu![]()