- 5 Haziran 2021
- 4.871
- 20.828
- 258
Yaln yok dün dolma yedim artıdyım şimdi inşallah iki günde gdck kptnımCanlarım,
Cordelia Elhan @60kiloyum sara_28 Lavinia_98 @Beth18 74FRIDA @-Murphy- @Papatyamaviss @Nergis 35 @Busra196 @Efenin_Annesi @sibel_84 HuzuRRR @arwengsd @s i d e l y a @Ysmnondr @zeyneppk @Tutku44 @ZincirKirma Lotus1234
Nasıl gidiyor kızlar? Eminim çok iyidirBugün yine menümüze suyumuza sporumuza odaklanıp harikalar yaratıyoruz Seviyorum sizi
Dün menü spor paylaşımı yapmayan arkadaşlarımdan bugün göndermelerini rica ediyorum.
Allah kabul etsin canım güle güle gidip güle güle gelsinler canımGeçmiş yapacağım ama spordan sonra herkese iyi geceler
Ceeeeeeeeeeee kaptanım salı Sabah 5 te havalimaninda olacağım.. Dönüşte tartılmaya çalışırım ama acıkıp bir şeyler yiyebilirim. Bi çözüm bulmaya çalışacağım Annemleri yolcu edeceğiz umreye nasipse Elhan
Rabbim gönlüne göre versinEvet canim haklisin denemeler yapicam o yuzden bugun aksam yemedim ve hala tokumsabah kan testi icin randevu almaya gidecegim sonuclara da bakarak bir yol izlerim artik
Güle güle gitsinler darısı bizlere olsun inşallah bence yarın tartılmalısın yada 1 gün sonrada olurGeçmiş yapacağım ama spordan sonra herkese iyi geceler
Ceeeeeeeeeeee kaptanım salı Sabah 5 te havalimaninda olacağım.. Dönüşte tartılmaya çalışırım ama acıkıp bir şeyler yiyebilirim. Bi çözüm bulmaya çalışacağım Annemleri yolcu edeceğiz umreye nasipse Elhan
HarikasinGeçmiş olsun. Benim de migrenim var. Aç susuz ve öğün atlamak atakları tetikliyor. Ben sahurda ilk günler haşlanmış yumurta ve yulaf lapası yiyorum. Daha sonraki günler vücudum alıştıkça 3 - 5 hurma ve bir bardak süt ile sahurumu yapıyorum. Bu şekilde ben ramazanı geçiyorum. Bunlar uzun süreli tokluk veriyor bana midem de rahat oluyor. İftarda ise önce bir kase çorba ile başlayıp biraz duruyorum. Bazen namaz kılıyorum bu ara iyi oluyor. Daha sonra mutlaka tek çeşit yemeye dikkat ediyorum. Zaten israfa dikkat etmeye çalışıyorum çok çeşitli yapmıyorum. Salata mutlaka oluyor. Sonra meze severim. Bir de limonata yaparım veya komposto. Zaten bunlarla duyuyorum. Sahura kadar bol su,bol hareket.
Nasil uyuyacaz şimdi
Aklim çıktı korku filmi gibi
Çok tatlı
Aklim çıktı korku filmi gibi
Atarız kuzum kısmet olursa.Kizlar bu mide problemimden dolayı sık ve az yemem gerekiyor ve sekerim düştüğü icin de ayni sey bu yuzden 3-4 senedir ramazan orucunu tutamiyorum. Cok istiyorum çünkü o ruhu yasamak bambaska... Arastirmalar yapiyorum nasıl beslenmeliyim diye... Bu sabah ki kahvaltim tam uygun mesela sahur icin ama aksamdan korkuyorum yemeklere saldirirmiyim diye... Sizler ne dusunuyorsunuz ne yapacaksiniz bu konuda fikir alisverisi yapalim midiyetisyenle calisip oruc tutacak olan arkadaslarin listeleri nasil olacak meraktayim valla
Afiyet olsun canımCmt menüm
Sabah11.00 1 tb ekmek 1 sahanda yumurta 2 yeşil zeytin deri peyniri domates salatalık 1 çatal nutella
Ara15.00 yarım sıkma
Akşam19.00 1 yumurtalı ıspanak ayran az yufka ekmek
Su 1 lt
Bugünki menüm
Sabah12.00 1 tb ekmek 1 haş yumurta az deri peyniri 1 çatal incir reçeli ceviz
Ara15.00 1 sade damla sakızlı kahve
Akşam19.00 2 tane tavuk kelebek fırında 3 kaşık otlu pilav ayran salata
Su 1.5 lt
Elhan Cordelia Ceeeeeeeeeeee
İnşallah tatlımYaln yok dün dolma yedim artıdyım şimdi inşallah iki günde gdck kptnım
Afiyet olsun canımSbah maydanoz limon smoothie
Ara zenfelli i yoğurt biraz patlıcan kurusu
Akşam zebze çorba iki kepek ekmeği ara iki kaşık süt mısır
Elhan Ceeeeeeeeeeee
Doğum günün kutlu olsun canım, nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllar dilerimHayatım benim şimdi doğum günüm bugün annemlerde il dışından gelip sürpriz yapmışlar biraz doğum günü masası kuruldu neyse günahlarımı dökeyim
Sabah
Yarım tahanlı poğaça
Sucuklu yumurta
Kaymak bal bir dilim tbe
Ara
Cappucıno
Ara bir dilim cheescake dört beş parça cips
Akşam henüz yemedim ama düşünmüyorum da yemeyi yersem söylerim
AnladımYok kıs almış bulundum tadı çok güzel kullananayım mı dedim aslında önermedi ama yulaf yediğim kahvaltılarda yumurta ve peynir yok diye izin verdi. Whey protein
30 gün fit diye bir uygulama var halini mecalini anlatıyorsun o sana program çıkarıyor her gün 5-7 dk arası yapıyorum.
Oyy ay sonu seni mutlu edecek iyiki yeniden başlamışım diyeceksin. Yıllardır diyetle uğraşırım. İlkkez diyet benle uğraşıyorSeni örnek alıyorum
Bende yazarken çok güldümAfet öğretmen vardı bu 3ünün cevabını istiyorum diye bı replik vardı o aklıma geldi
Elhan kaptanım bişi eksikmis catalini getirsene tamamlayalim
Gerçi bı bana işliyor o çatal
Evet iyikiOyy ay sonu seni mutlu edecek iyiki yeniden başlamışım diyeceksin. Yıllardır diyetle uğraşırım. İlkkez diyet benle uğraşıyor
Buradakiler sağolsun
İyi ki yeni baştan başladın geldin
İyi geceler canlarCanlarım,
Cordelia Elhan @60kiloyum sara_28 Lavinia_98 @Beth18 74FRIDA @-Murphy- @Papatyamaviss @Nergis 35 @Busra196 @Efenin_Annesi @sibel_84 HuzuRRR @arwengsd @s i d e l y a @Ysmnondr @zeyneppk @Tutku44 @ZincirKirma Lotus1234
Nasıl gidiyor kızlar? Eminim çok iyidirBugün yine menümüze suyumuza sporumuza odaklanıp harikalar yaratıyoruz Seviyorum sizi
Dün menü spor paylaşımı yapmayan arkadaşlarımdan bugün göndermelerini rica ediyorum.
Kim koydu ve neden memnun değilsin?Evet bu tatlı şey eşimin hediyesi ama bil bakalım ismini kim koydu
Teşekkürler
Yeri gelmişken adımlar neden 3000 de kaldiOyy ay sonu seni mutlu edecek iyiki yeniden başlamışım diyeceksin. Yıllardır diyetle uğraşırım. İlkkez diyet benle uğraşıyor
Buradakiler sağolsun
İyi ki yeni baştan başladın geldin
İnşanlah ya inşallahAfiyet olsun canımSuyu arttırma imkanın olursa çok güzel olur
İnşallah tatlım
Afiyet olsun canımsmoothieler artını alsın gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?