Tamam beni bekliycen diye kurabiye filan.Ceeeeeeeeeeee Elhan
9.30 2 dilim ekmek arası yumurta kasar tost ve yeşillik
15.40 1 adet kakaolu kurabiye
18.00 ciğer , 3 tk sebzeli bulgur pilavı ve ayran
2 litre su
Saol kaptanımAfiyet olsun kaptanım mis gibi menü
Afiyet olsun tatlım menü çok güzel
Ne gereksiz insanlar var ya
Afiyet olsun tatlımpuer çayını ilk defa duydum baktım hemen faydalı bir çaymış
maşallah çok güzel menü spor tatlım
Afiyet olsun canım
Ben de İstanbul'dan nilüfere taşındım Eylül'de. Kurtköydeydimannemler de nilüferde canım. ben istanbuldayım ama sık sık gider gelirim.
ayy bu insanlar ne kadar kötü kalpli olabiliyor ya resmen çekememezlik resmen başka bişey değil.
Canım ben moda giremedim daha yaTamam beni bekliycen diye kurabiye filan.
Dün bı heves baktım kaçıncı siradayim diye daha 5 kişi var önümde yarış büyük
Of neler görüyorumİyi aksamlar
18 Subat beslenme listem
@deli bir dombiliElhan
10:40
Bir kase sebze kavurmasi
Ceyrek avokado
1.5 haslanmis yumurta
Kapya biber
2 ceviz
13:30
3 yk sebze kavurmasi
2 yk yogurt
15:30
Kardesim Bursadan kestane sekeri getirmis çikolatalı olanlardan minik minik bisey ondan bitane yedim
Birde tahin havuzu gibi bi pide getirmis tahinli pide mi nedir bilmiyorum resim olarak ekledim onun tahininden aldim 1 tatli kasigi
17:10
Sütlü türk kahvesi
Aksam yok cok tokum
Ay bide elimi yaktim buharli temizlemeyle cok aciyo kantaron sürdüm ama hala yaniyo
Eki Görüntüle 3389085
Eki Görüntüle 3389083 Eki Görüntüle 3389084
Afet öğretmen vardı bu 3ünün cevabını istiyorum diye bı replik vardı o aklıma geldiProtein tozunu diyetisyenin mi verdi?
Neden acaba tokluk hissi yaratsın diye mi?
Hergün kullanıyormusun?
Markası ne?
7 dk egzersizin nedir?
Bitti sorum bu kadar
Yanıtlarsan sevinirim canım yaa, harbi merak ettim
Canım ben moda giremedim daha yaönceki azim yok sanki aslında var ama eksik bir şey var gibi. Toparlayacam inşallah
Ellerine sağlık canımYarın yiyeceğim yulaf ekmeklerimi pişirdim biberlerimi közledim yoruldum yaa ama sabaha kolaylık olacak
Ablam görüyorsun sayfada
Saygı var
Sevgi var
Sağlık var
Eğitim var
Diyet var
Spor var
Yaşam koçluğu
Güncel hayat
Diyet içi dışı yemek tarifleri
Alışveriş bilgileri
Veee kalpten kalbe görünmeyen bir yol hepimizi birbirimize bağlayan
Yorgunluk ve basarmislik hissinin yogurumundan cikan hakettim ama duygusundasinCanım ben moda giremedim daha yaönceki azim yok sanki aslında var ama eksik bir şey var gibi. Toparlayacam inşallah
Ben memnunum canım. En azından sayma isiyle uğraşmiyorum. Ve doğru sayıyor .İpin markası ne canım memnunmusun
Aydın'ın tahinli pidesi de meşhurdur canım.2 tane tost sığsın ya çokta küçük olmamalı bence. korkmaza karacaya bi bakarım gerçi onların da fiyatlar fırlamıştır kesin.
ahahaha annen tam bir diyet killer biliyosun dimi :) ben buna asla karşı koyamazdım otlu gözleme en sevdiğim..
yaa ne çok bursada yaşayan varmışben de bursalyım tahinli pideyi herkes biliyo her şehirde var zannediyodm geçen bi arkadaş dedi bursanın tahinli bi pidesi varmış meşhurmuş dedi nasıl yaa dedim bitek bursada mı varmış o şaşırdım
bursada hangi ilçedesiniz kızlar?
İnşallah Aşkitom inşallahAfiyet olsun aşkitomBaşlangıç menun hayırlı olsun. Devamı gelsin inşallah.
Maalesef sıkıntılarım var modum çok düşük, burası neşe hareket istiyorİyi pazarlar canım artık eskisi gibi sık gelmiyorsun
Ben de çok öpüyorum hayatım
Hoşbulduk canımHosgeldin
olsun sen yine de gel burayaMaalesef sıkıntılarım var modum çok düşük, burası neşe hareket istiyor
Evet canımolsun sen yine de gel burayasağlıkla ilgili mi?
Bu ne yaaSıradan bir günüm nasıl geçiyor. Sözde kedi olunca huzur sakinlik oluyor stres olmuyorperdeye tırmanıp cama çıktı ordan gardolap üstüne Tabii ki Maske bu
Allah sıkıntılarını gidersin kalbine ferahlık versinİnşallah Aşkitom inşallah
Maalesef sıkıntılarım var modum çok düşük, burası neşe hareket istiyor
Hoşbulduk canım
Sağol canım kaptanımEllerine sağlık canımAfiyetle ye inşallah
ben geçen yıl ilk defa korktum Ramazan orucunu tutamayacağım diye. doktor tutamazsın dedi. Ramazan öncesi dikkatli beslendim. sonra baştan sona sahurları karbosuz geçirdim. meyve, tatlı ve ekmek türevi yok. yalnız bir yulaf kepeği kullandım. dukan tost falan. yulaf kepeğinin indeksi 15. sorun olmadı çok rahat tuttum.Kizlar bu mide problemimden dolayı sık ve az yemem gerekiyor ve sekerim düştüğü icin de ayni sey bu yuzden 3-4 senedir ramazan orucunu tutamiyorum. Cok istiyorum çünkü o ruhu yasamak bambaska... Arastirmalar yapiyorum nasıl beslenmeliyim diye... Bu sabah ki kahvaltim tam uygun mesela sahur icin ama aksamdan korkuyorum yemeklere saldirirmiyim diye... Sizler ne dusunuyorsunuz ne yapacaksiniz bu konuda fikir alisverisi yapalim midiyetisyenle calisip oruc tutacak olan arkadaslarin listeleri nasil olacak meraktayim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?