- 28 Ağustos 2021
- 2.609
- 5.802
- 108
Evet bi kafami çevirdim gitmiş tv arkasinda ışıkları izliyorTV nin arkasında bebek mi var yoksa el gibi birşey var
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bi kafami çevirdim gitmiş tv arkasinda ışıkları izliyorTV nin arkasında bebek mi var yoksa el gibi birşey var
İyi akşamlar menumle geldim kötü bitti ama
Sabah 2 yumurta 1 bardak kefir sahur yaptım saat 6.20 de
Akşam 1.5 kase çorba (çok suluydu kıvamlı bı çorba değildi)
Tavuk döner (çok tuzlu)
Brokoli salatası
1 tane hosbes gofret yarım galeta
Su toplam 3 bardak
Adim4500
Aslında oruçlu halime göre aktif bir gündü ama çok adım olmamış
Çok halim yok ayakta uyuyacak gibiyim
Ehhehe bir eli gözüküyor ordan bildim. . Ne kadarlık canım?Evet bi kafami çevirdim gitmiş tv arkasinda ışıkları izliyoreşimi görüntülü aradim o bile farkedemedi
![]()
Allah şifa versin ikisinede canımHayırlı kandiller hanımlar ben güne hastane işleriyle başladım küçük kızımı götürdüm öğleden sonrada babamı goturcem bakalım gün sonunda kaç adım olacak
Oynamayan kilon hafta içinde yüzünü güldürecek inşallahKızlar dün gece regl oldum dayanması çoooook zor çok açım ve yarın kilom da oynamamış olacak muhtemelen ödemden. Sabah 5.30da kalkıyorum o saatte wc ye de çıkamadığım için motive olamayacağım
Artık ben ctesi sabah bi daha tartılıp kendi kendime motive olurum
Çok teşekkür ederim canımgezegenfeza canım yeni yaşın hayırlı olsun sağlıkla huzurla geçireceğin bir yıl olsun
Komik oluyorTatlım dikkatli zıpla çok abartma. Yürüyüş de çok güzel.![]()
Bakalım yarın kim kazanacakinşallah canımm, çok teşekkürler![]()
sen de güzel günlerde kullan inşallah
hepsi senin yüzünden biliyor musunseninle rakip olmak çok heyecanlı oluyormuş, çok dişli çıktın o yüzden sana uyum sağlamaya çalışıyorum
Allah kabul etsin İncim
gelir tabii ki, afiyet olsun canımm
aaa öyle mi yaa, ben de üst bacağım incelsin diye ip atlayıp dururdum
canımmm kaptaniçemm, teşekkür ederim
alıntım eksik kalmış yahu
o güzel enerjini severim seninn
şimdiden afiyet olsun o zaman![]()
Afiyet olsun canım11.01.2024
12.00 ilk öğün
Tavuk saç kavurma
Yeşil salata üzerine iki kaşık arpa şehriye
2 kaşık Haşlanmış karnabahar
19.00 akşam
5 kaşık Kıymalı karnabahar yemeği üzerine yoğurt
2 kaşık basmati pilavı
Bol yeşil salata
3 tane mandalina (reglim tatlı isteğimi ancak bastırdı sandım ama bastıramamış)
21.00 çay yanı 2 parça bitter çikolata
Su 2 litre
Adım 8570 spor puanı 857
Elhan
Cordelia @Jasminium84
10 aylik oğlum martta 1 yaşına girecekEhhehe bir eli gözüküyor ordan bildim. . Ne kadarlık canım?
Haftaya da seninle yarışalım hocam. Olur mu?Sibel beni de çok zorluyor onunla yarışırken çok dikkatli olmak lazım. Bol eksi getiriyor sağ olsun.sibel_84 yerim ben onu.
![]()
Ziplarken miKomik oluyor![]()
Klasik aslan burcu
Maşallah kıpırdak zamanları desene10 aylik oğlum martta 1 yaşına girecekspor yapmaya izin vermiyor sürekli bacaklarima tirmanmaya çalışıyor. Normalde adamlar olduğu yerde yürüyüş yapiyor ben evi turluyorum o da peşimden evi turluyor
![]()
Sportik , enerjik bir annesi olduğunu hafızasına kodluyordur ne güzel.10 aylik oğlum martta 1 yaşına girecekspor yapmaya izin vermiyor sürekli bacaklarima tirmanmaya çalışıyor. Normalde adamlar olduğu yerde yürüyüş yapiyor ben evi turluyorum o da peşimden evi turluyor
![]()
Afiyet olsun canım.İyi aksamlar
11 ocak Perşembe beslenme listem
10:00
1 yumurta
Ceyrek avokado
30 gr top peynir
Yesillik
1 dilim tambugday ekmek
Yesil ay
13:00
1 mandalina
15:00
5 kaju
5findik
Sütlü filtre kahve
17:40
Yesil salata
100 gr tavuk göğsü
2 lt su ictim
Elhan
sibel_84
Sabah 40 dk eliptik yaptimCordelia
280 puan
Regl ikinci günü daha kötü hissediyorum ben,dolayisiyla bugun daha agrili sancılı geciyor
Eki Görüntüle 3368057 Eki Görüntüle 3368058
Anlaştık o zamanBak bu olur![]()
Onunla da yapmaya başladık anne ve bebekler için spor videolari buldum çok hoşuna gittiSportik , enerjik bir annesi olduğunu hafızasına kodluyordur ne güzel.![]()