İnşallah tuz ödem yapmaz canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah tuz ödem yapmaz canım
OlurHaftaya da seninle yarışalım hocam. Olur mu?
Evet sadece uykusunda duruyorMaşallah kıpırdak zamanları desene![]()
Bende önümüzdeki haftadan sonra kısa bir tatile çıkacağız. Nasıl uyacagim bilmiyorumOlurkaybedecek neyim var yağlardan başka
![]()
Yerim sizi çok sekersinizOnunla da yapmaya başladık anne ve bebekler için spor videolari buldum çok hoşuna gitti![]()
Hazırlık bölümüne alırız seni de. Bu dönemde kilonu korusan yeter. Sonra kaldığımız yerden devam ederiz canım.Bende önümüzdeki haftadan sonra kısa bir tatile çıkacağız. Nasıl uyacagim bilmiyorum
Öyle yapalim menu falan paylaşayım. Önce Urfa sonra Maraş olacak gittiğim yerde tartı olur mu bilmiyorum. Duruma göre ayak uyduracagim artikHazırlık bölümüne alırız seni de. Bu dönemde kilonu korusan yeter. Sonra kaldığımız yerden devam ederiz canım.![]()
İzinli yazalım en iyisi. Tartı sıkıntısı olabilir evet onu düşünmedim.Öyle yapalim menu falan paylaşayım. Önce Urfa sonra Maraş olacak gittiğim yerde tartı olur mu bilmiyorum. Duruma göre ayak uyduracagim artik
Çok güzel bir menü afiyet olsun canımBugün ki menümü yazayım
Kahvaltı
1 yumurta
5 zeytin
Bir dilim ekmek
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi+1 hurma
Akşam
Patlıcan kebabı(5 adet patlıcan +3 adet köfte)
Elhan
Jasminium84
Bugün farkettim. Artık ekmek yemek istemiyor canım. Sadece sabah kahvaltıda alıyorum o da çok az.Çok güzel bir menü afiyet olsun canımPatlıcan kebabı lavaşsiz tebrik ederim kaptanim.
![]()
Afiyet olsun canımİyi akşamlar menumle geldim kötü bitti ama
Sabah 2 yumurta 1 bardak kefir sahur yaptım saat 6.20 de
Akşam 1.5 kase çorba (çok suluydu kıvamlı bı çorba değildi)
Tavuk döner (çok tuzlu)
Brokoli salatası
1 tane hosbes gofret yarım galeta
Su toplam 3 bardak
Adim4500
Aslında oruçlu halime göre aktif bir gündü ama çok adım olmamış
Çok halim yok ayakta uyuyacak gibiyim
Hepimiz eksi şeklini görmek için bekleyeceğizKızlar dün gece regl oldum dayanması çoooook zor çok açım ve yarın kilom da oynamamış olacak muhtemelen ödemden. Sabah 5.30da kalkıyorum o saatte wc ye de çıkamadığım için motive olamayacağım
Artık ben ctesi sabah bi daha tartılıp kendi kendime motive olurum
Allah kabul etsin canım. Afiyet olsun.
Turşuyu yemişsin babyİnsan kankasını korur biraz nerdeeee![]()
Sağol canım bugün hiç bir tat alamadım sol kol agrısından ve çarpıntı dan doktorada giitim bir sorun yok dedi egk ultrason ve kan tahlili iyi çıktı peki bu agrılar niyeAllah kabul etsin canım. Afiyet olsun.