Afiyet olsun canım
![Face blowing a kiss :kissing_heart: 😘](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f618.png)
Yarın 14.00 ' e kadar zaman var tatlım. Bildirim için endişe etme.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canım
Alışığım ben abla ya daha önce bulgur la 16 kilo kadar gitti evet tartı öbcesî iyi olmadı ama o kadar açtım ki ve halsizdiö en kısa onu seçip yedimAfiyet olsun canımİftarda ayağına sıkmışsın kuzum. Bulgur pilavı pisirmeyecektin sofraya konduysa bir de iftar sofrasiysa yersin tabi ki. 4-5 süs biberi de bulgurla el ele tutuşursa yandık .. inşallah yarın korktuğumuz başımıza gelmez. Yorum yaparken kendi yaşim ve vücut haritami düşünerek yaptığım için yarın sürpriz de olabilir. Her zaman ki gibi yanilmak umudundayim.
Yarın 14.00 ' e kadar zaman var tatlım. Bildirim için endişe etme.
Hazır paketti abla kendinden tuzluAfiyet olsun canımBir gofret dışında gayet güzel bir menü. Tavuk dönere sen mi çok tuz attın? Doğal hali mi tuzluydu?
![]()
Alışıksan sıkıntı yok tatlım.Alışığım ben abla ya daha önce bulgur la 16 kilo kadar gitti evet tartı öbcesî iyi olmadı ama o kadar açtım ki ve halsizdiö en kısa onu seçip yedim![]()
Bakalım yarına inşallah eğer fazla çıkarsa bulguru da bırkcm arada kaşık hesapla yerimAlışıksan sıkıntı yok tatlım.![]()
Gönlünce olsun .Bakalım yarına inşallah eğer fazla çıkarsa bulguru da bırkcm arada kaşık hesapla yerim![]()
İyi geceler tatlı rüyalarGönlünce olsun .![]()
10 sene ve üzeri olmuştur2 3 seneden beri mi![]()
Kızının doğum günü kutlu olsun canım, sağlıklı, mutlu, başarılı uzun ömürler dilerimOğlunun yaşıda mübarek olsun. Benim de kızımın doğum günü bugün![]()
Aynı agrilari bende yaşadım canım 10 gün önce. Haftaya benim de kardiyolojiden randevum var. Perşembe günü. Ben diyorum ya boyun fıtığından oldu. Ya da vuruldugumuz şu asilardan kaynaklanıyorSağol canım bugün hiç bir tat alamadım sol kol agrısından ve çarpıntı dan doktorada giitim bir sorun yok dedi egk ultrason ve kan tahlili iyi çıktı peki bu agrılar niye
Çok teşekkür ederim canımgezegenfeza bugün çok kişinin doğum günü var galiba . Kızımın da doğum günü. Yeni yaşın mübarek olsun sağlıka sıhhatle ailenle mutlu huzurlu nice yaşlara
Ben çin aşısı tek doz oldum ama sabah uyandım agrı hala devam ediyor iki Agrı kesici ve jel sürüyorum banamısın demiyor seninki nasıl geçti pekiAynı agrilari bende yaşadım canım 10 gün önce. Haftaya benim de kardiyolojiden randevum var. Perşembe günü. Ben diyorum ya boyun fıtığından oldu. Ya da vuruldugumuz şu asilardan kaynaklanıyor
Oynamayan kilon hafta içinde yüzünü güldürecek inşallahHiç endişe etme canım. Regl yeterince geriyor bir de tartı germesin.
![]()
Çocuklu annelerin başına gelebilecek bir durum.Ayy, fasulye yemeği yapmıştım sebze yiyeyim diye. 2 dk bulutun karnını doyurmaya gittim kocamda toplantıdaydı. O sırada kakası belin çıkmış derken gitmedim nasılsa orda diye oda bakmamış. Yemeğimiz yanmış. Acaba bu yememem için bir işaret miçünkü son enerjimle o yemeği yapmıştım
![]()
Succulentcim hiç fark etmez.Evet herkes sana abla diyor sanki. ben Elhan diyorum direkt. ayıptır sorması yaş kaç ben de çok küçük sayılmam da abla desem mi bilemedim![]()
Sömestr bızı yakmasa barıııBende önümüzdeki haftadan sonra kısa bir tatile çıkacağız. Nasıl uyacagim bilmiyorum
Dört beş gün çektim uyuşukluk biraz daha var. Ağrı kesici ic demişti Dr parol. Belki sana fayda ederBen çin aşısı tek doz oldum ama sabah uyandım agrı hala devam ediyor iki Agrı kesici ve jel sürüyorum banamısın demiyor seninki nasıl geçti peki
İnşallah yakmaz canımSömestr bızı yakmasa barııı![]()
Kafa balon gibi kim yazmış, niye yazmış, kime yazmışım hatırlamıyorumNasıl yaaane diyeti bu