- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Bizim kurvarlar ayrı canım ikimizde de olabilirler çok güzel olur hatta böylesiOoooo tek tek topladin takimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim kurvarlar ayrı canım ikimizde de olabilirler çok güzel olur hatta böylesiOoooo tek tek topladin takimi
Cordelia paylaşacaktıEline sağlık kuzum adım atan ayaklarımız dert hastalık görmesin hepimizi tebrik ediyorum
Hani nirde yaziyor ben göremiyorum
Herşeyi siz başardınız canım benim değil kırmızı takımım gücüyle kazandık ❤
Evet gerçekten ya çocuklar hasta oldu ya biz kem gözler var üstümüzde nazar değdi bize
Kahveeemm gelmiş hoşgelmişş
İzinizi sürdüm baya toplanmisiniz buradaKahveeemm gelmiş hoşgelmişş
Bende birazını alıp namaz topigne getirmişimİzinizi sürdüm baya toplanmisiniz burada
Terkedilmenin acısını hafifletmiyor yinedeBende birazını alıp namaz topigne getirmişim
Topigine geldim yooo hiç öyle düşünmeTerkedilmenin acısını hafifletmiyor yinede
Demogoji yapayım biraz
Şaka yapıyorum kuzu ben yoktum zaten kaç gündür.. kurs başlayalı ilgilenmedim topikle takılıyorum ben size gırgır olsun diyeTopigine geldim yooo hiç öyle düşünme
Terkedilmenin acısını hafifletmiyor yinede
Demogoji yapayım biraz
Korktum walla yine mi kacirdim bildirimi diye allahtan Gun karistirmissinEki Görüntüle 2937339
Geçen haftaya göre sabit
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia @Tostombalakanne
Not : bugun perşembe
Kim kimi veriyorsunKimi almaya geldin migiyse gotürebilirsin
9.510 adım.7515 adımla geldim bakalim aksama kaç adim olacak diyeceksinizki bugün adım yarısı yok regliden zaten şişim o yüzden walk walk
Yok yarın bildirimKorktum walla yine mi kacirdim bildirimi diye allahtan Gun karistirmissin
Aynıyız ben 95549.510 adım.
Herkese kapimiz açık canimBizim kurvarlar ayrı canım ikimizde de olabilirler çok güzel olur hatta böylesi
Hastalık, cenaze vb.bircok sıkıntılar yaşanıyor. Fakat bunları takip etmek değişiklik yapmak karar vermek gerekir. Bunlar çok zor şeyler. Tutkunun cenazesi vardı misal onu çıkarmadık. Cenaze önemli değil hastalık mı önemli yorumları gelebilir. Bunlar hepsi çok zor denge kurmak çok zor. Eski takım yarışlarında olduğu gibi devam etmeye karar verdik kaptanlara. Cuma gece 23.59 itibari ile listede olan herkes her koşulda listede kalır...Bence korona yada hastanelik olangelar hesap edilmesin diğerleri edilsin baş ağrısı bel ağrıs vs
50 kilo alti girebiliyormuHerkese kapimiz açık canim
Beni veriyor. Gidiyom.Kim kimi veriyorsun
50 kilo altı çok havalı oluyor sanki.50 kilo alti girebiliyormu