• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eline sağlık kuzum😘 adım atan ayaklarımız dert hastalık görmesin hepimizi tebrik ediyorum😘😘

Hani nirde yaziyor ben göremiyorum😅

Herşeyi siz başardınız canım benim değil kırmızı takımım gücüyle kazandık ❤💪🏻😘

Evet gerçekten ya çocuklar hasta oldu ya biz kem gözler var üstümüzde nazar değdi bize😪
Cordelia Cordelia paylaşacaktı 🙄😬

Bence korona yada hastanelik olangelar hesap edilmesin diğerleri edilsin baş ağrısı bel ağrıs vs
Hastalık, cenaze vb.bircok sıkıntılar yaşanıyor. Fakat bunları takip etmek değişiklik yapmak karar vermek gerekir. Bunlar çok zor şeyler. Tutkunun cenazesi vardı misal onu çıkarmadık. Cenaze önemli değil hastalık mı önemli yorumları gelebilir. Bunlar hepsi çok zor denge kurmak çok zor. Eski takım yarışlarında olduğu gibi devam etmeye karar verdik kaptanlara. Cuma gece 23.59 itibari ile listede olan herkes her koşulda listede kalır...

Korona ya da hastanelik ya da evde ama cok ağır bunların takibini şahsen ben yapamam. Bu sorumluluğu ben alırım, kimi listeden çıkaracağız kimi çıkarmayacağız ben karar veririm diyen varsa o kişiye görev verebiliriz belki Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul

Back