Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gün içinde oruca niyet ettim. Akşam ezanı ile 3 yudum su ile orucumu açıcam. Sonra sabah saat 8 e kadar açlığa niyet edicem. İftar yok yani. Böylece 36 saat tamamlancsk
Bana dr susuz kalma dediği için geçtiğimiz ramazan oruç tutamadım, açlıkları da su içerek yapacağım, sen doktoruna sordunmu canım, sıkıntı çıkmasın

Açlık orucu yapan varmı diye sormamışmıydın canım?
O sen deyilmiydin?
Bak benimde kafam karıştı
Hani uzakta aramayın, burdayım demek istemiştim

Burda da borç kabul ediliyor
Nerde kaldı yuva kurana yardım edesin

Kendini nasıl rahat hissedersen öyle yap canım
Çay, kahve içilmese etkisi çok daha iyi oluyor ama içmekte zarar yok, genelde çay olarak yeşil çay öneriliyor.
Zaten ben açlıklarda asla siyah çay içemem, kahveyi de azaltmayı düşünüyorum

Yeşil çay demeleyeyim hemen. Ya benim her an elimde ağzımda bı şeyler olması gerekiyormuş gibi bı durumum var maalesef yiyecek icecek. Azar azar yudumlarim bari onu limon da sikayim az

Yeşil çay demeleyeyim hemen. Ya benim her an elimde ağzımda bı şeyler olması gerekiyormuş gibi bı durumum var maalesef yiyecek icecek. Azar azar yudumlarim bari onu limon da sikayim az
Bende öyle hissediyorum sanki yemek zorundaymışım gibi ama bu noktada su çok işe yarıyor bisey yemek istediğinde su iç hem tok tutuyor hemde faydalı bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…