- 18 Mart 2018
- 30.585
- 121.622
- 598
- 35
Benim canımda mercimek köftesi, yaprak yada lahana sarması istiyor, yapacak gücüm yokDünkü menüm
Mercimekli köfte
Karnıyarık
Salata
1 kase yoğurt
(1 er porsiyondu)
@Elhan
Zor geçti 3.seviye. Açken ben değilim sözü bende gerçekleşiyordu.
Hamiellikten kuzum soğanı dedikçe şuan midem bulandıNeden canım, hamilelikten mi genel olarak mı sevmezsin soğanı
Bana dr susuz kalma dediği için geçtiğimiz ramazan oruç tutamadım, açlıkları da su içerek yapacağım, sen doktoruna sordunmu canım, sıkıntı çıkmasınGün içinde oruca niyet ettim. Akşam ezanı ile 3 yudum su ile orucumu açıcam. Sonra sabah saat 8 e kadar açlığa niyet edicem. İftar yok yani. Böylece 36 saat tamamlancsk
Biz haftaya başlıyoruzUzun açlık yapanlarr oruç tutanlar Allah kabul etsin canlar açlık orucu yapanlarda kutluyorum sizi tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın
Helalllllll olsun size
Açlık orucu yapan varmı diye sormamışmıydın canım?Neden böyle yazmıştın canım. Bu oruçlar sayesinde atlattığın birşey mi oldu ?
Doya doya bugünü yaşa geçmişe takılma canım. Bugün de yarının geçmişi olacak ona göre yaşa
Teşekkür ederim
Eskiden ara ara anlatırdım deyilmiHarikasın arkadaşım
Burda da borç kabul ediliyorAminnn canım ınsalhhh hosgeldin bu arada
Hayırlı evlat olsun insalhh
Haberde okudum adam arkadasinindugununde çeyrek takmış
Kendi düğünün de o adam takmamış diye mahkemeye vermiş ve kazanmış o derece uçtu altın gercekten
Ben hep telden yazıyorumGünaydın çıtırcım biliyorsın telefondan yazmak işkence geliyor bana hep.
İnşallah hayırlı evlat olsunda
Sana da Allah kolaylık versin canımEvet kaptanım inşallah devam edicem
Teşekkür ederiim inşallah
Yaa napıyım kilolara savaş açtım ama çok başaramıyorum if e başladım sen de gelsen ya artık
Allah kolaylık versin canımGünaydın arkadaslarimbugün boş günüm azıcık geç uyandım biz açlık orucundayiz yarına kadar yemek yok menü yok inşallah dayanabilirim ilk olacak
Sendemi niyetlisin, Allah kolaylık versinAllah kolaylık versin canım
reglime çok az kaldı, çok acayip iştahım açık, umarım zorlanmadan atlatırım bugünü ben de
Kendini nasıl rahat hissedersen öyle yap canımİnşallah canım ya ben daha önce kahve icilenilecegini okumuştum. Tukkahvesine az tarçın koyunca ciddi iştah kesiyor . Ondan içsek mi? Bir de elma sikeli bir bardak su içtim ben az önce . Bağırsak ve iştah için.
Yalnızım malesefBu arada burda tanışıp dışarda gorusenler de var mı? Çok merak ettim doğrusu çok güzel bağlar kurmussunuzmesela Diyarbakır da yaşayan var mı?
Hangi şehirdesin peki ?Yalnızım malesef
Günaydın canimmGünaydııınnn
Yeşil çay demeleyeyim hemen. Ya benim her an elimde ağzımda bı şeyler olması gerekiyormuş gibi bı durumum var maalesef yiyecek icecek. Azar azar yudumlarim bari onu limon da sikayim azKendini nasıl rahat hissedersen öyle yap canım
Çay, kahve içilmese etkisi çok daha iyi oluyor ama içmekte zarar yok, genelde çay olarak yeşil çay öneriliyor.
Zaten ben açlıklarda asla siyah çay içemem, kahveyi de azaltmayı düşünüyorum
Aynen canım bende sen gibiydim ama artık hiçbirşeyi takmıyorum değmeyecek insanlar için üzülmüyorumEskiden ara ara anlatırdım deyilmi
Demek ki aklımı başıma getirecek bir olay lazımmış
Geç olsun, güç olmasın
Bende öyle hissediyorum sanki yemek zorundaymışım gibi ama bu noktada su çok işe yarıyor bisey yemek istediğinde su iç hem tok tutuyor hemde faydalı bir şeyYeşil çay demeleyeyim hemen. Ya benim her an elimde ağzımda bı şeyler olması gerekiyormuş gibi bı durumum var maalesef yiyecek icecek. Azar azar yudumlarim bari onu limon da sikayim az
Tünaydın canım bugün nasılsınGünaydııınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?