• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Allah kolaylık versin canım :dua:

reglime çok az kaldı, çok acayip iştahım açık, umarım zorlanmadan atlatırım bugünü ben de
İnşallah canım ya ben daha önce kahve icilenilecegini okumuştum. Tukkahvesine az tarçın koyunca ciddi iştah kesiyor . Ondan içsek mi? Bir de elma sikeli bir bardak su içtim ben az önce . Bağırsak ve iştah için.

21 saat oruçtan sonra 10:30 da bugün izin günüm evdeyim oğlumda kahvaltı yapsın diye peynirli omlet yaptım yanına kendime koca bir kase tuzsuz salata 3 adet zeytin yarım omlet yedim planım yarın öğlene diyestisyen randevusuna kadar bişi yememek ama evde olunca değişiyor bazen 🙈67.9 geldim bu sabah pazartesiden itibaren 2,5 kilo oldu inşallah yarına 3 diyorum 3 haftanın acısın bu hafta çıkartıp yılbaşı hedefine odaklanmak istiyorum
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. @Beth18
Tatlım eksin aşiri güzel. :KK9: Ablani dinle bu kadar güzel olduğunda yazma buraya. :KK61:nazar oluyor 🥺 haset ettiğimizden değil gıpta etsek bile değiyor. Kulüp dışında takip edenler de var. Korkuyorum. Başımıza çok geldi. En son yazar olayında kızcağız üç kiloyu geçti şimdi burada değil. Hedefine sağlıkla ulasmani dilerim. :dua::KK200:

Evet kaptanım inşallah devam edicem

Teşekkür ederiim inşallah😍

Yaa napıyım kilolara savaş açtım ama çok başaramıyorum if e başladım sen de gelsen ya artık :KK4:
If ı nasıl yapıyorsun😍 Geldim geldim cuma günü itibariyle başlıyorum😍 Ben de veremedim ve hatta biraz aldım :oops:

Bende pc başında rahat oluyırum nedense daha hızlı yazıyorum rahatıma geliyor telde zorlanıyırum hep tek parmak yazmak sıkıntı bende.Konuşma özelliğini bilmiyırum hiç
Teknolojiden anlayan birine bahsedersen bu özelliği yükleyebilir telefonuna denersin begenmezsen kaldırirsin. Ben de tek parmakçiyim :KK48:

Saol canım benim. Seni buraya insanları motive et, mutluluk hormonları salgılat, yaptıklarının kat kat fazlasını yapma isteği uyandır diye mi koymuşlar ya . İyi ki varsın Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. 🥰

Rica ederim tatlım. . :KK60: Güzel bir dua almişsiniz Allah beni karşiniza çıkarıp size yardım etme duygularıyla donatip ihtiyaciniza sunmuş o zaman. Vesile olmak da ayrı bir mutluluk. :KK68::KK68:İyi ki beraberiz. :dua:Ben de sizden güç alarak kilo verebiliyorum. :KK5:

Bu arada burda tanışıp dışarda gorusenler de var mı? Çok merak ettim doğrusu çok güzel bağlar kurmussunuz🥰 mesela Diyarbakır da yaşayan var mı?🤗
Benim görüştüğüm bir arkadas var şimdi firari . İzin aldı sonundaoldu sonundaoldu :KK62:
Fiziken olmasa da enerjilerimizle sözcüklerin insanda bıraktığı güzel tesirlerle yaşayıp gidiyoruz tatlım. :KK60:sen çok minnoş bir arkadaşsin öbür gelisinde bunu hissetmiştim . :KK72:

Rica ederim tatlım. . :KK60: Güzel bir dua almişsiniz Allah beni karşiniza çıkarıp size yardım etme duygularıyla beni donatip ihtiyaciniza sunmuş o zaman. Vesile olmak da ayrı bir mutluluk. :KK68::KK68:İyi ki beraberiz. :dua:Ben de sizden güç alarak kilo verebiliyorum. :KK5:
Öyle belki de 😊 harika o zaman🤗

Benim görüştüğüm bir arkadas var şimdi firari . İzin aldı sonundaoldu sonundaoldu :KK62:
Fiziken olmasa da enerjilerimizle sözcüklerin insanda bıraktığı güzel tesirlerle yaşayıp gidiyoruz tatlım. :KK60:sen çok minnoş bir arkadaşsin öbür gelisinde bunu hissetmiştim . :KK72:
Arkadaş çok seviyorum aslında ben. Sanırım bu geçti sana. Çok isinmistim buraya . Hatta ilkez burda kilo verebilmistim motive olma artısindan dolayı . Gelirken de az teraddut ettim tatil diye gittim sonra gelemedim alairlar mi acaba diye . Ama sıcacık karşılandım😘

Rica ederim tatlım. . :KK60: Güzel bir dua almişsiniz Allah beni karşiniza çıkarıp size yardım etme duygularıyla donatip ihtiyaciniza sunmuş o zaman. Vesile olmak da ayrı bir mutluluk. :KK68::KK68:İyi ki beraberiz. :dua:Ben de sizden güç alarak kilo verebiliyorum. :KK5:
Vesile olduğun için teşekkür ediyoruz cağnım Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ımız🤗 Birlikte nice fit günlere:dua:

Hemde ne sahaneeeee bomba gibiyimmmm :KK71::KK71::KK71::KK71:
Ohhh maşallah o zaman daim olsun :dua: :KK60:

İnşallah canım ya ben daha önce kahve icilenilecegini okumuştum. Tukkahvesine az tarçın koyunca ciddi iştah kesiyor . Ondan içsek mi? Bir de elma sikeli bir bardak su içtim ben az önce . Bağırsak ve iştah için.
ben de sabah elma sirkeli limonlu su içtim canım
tarçınım yok yanımda o yüzden kahve içtim ama sadesinden :)

Back