• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gün içinde oruca niyet ettim. Akşam ezanı ile 3 yudum su ile orucumu açıcam. Sonra sabah saat 8 e kadar açlığa niyet edicem. İftar yok yani. Böylece 36 saat tamamlancsk
Bana dr susuz kalma dediği için geçtiğimiz ramazan oruç tutamadım, açlıkları da su içerek yapacağım, sen doktoruna sordunmu canım, sıkıntı çıkmasın

Neden böyle yazmıştın canım. Bu oruçlar sayesinde atlattığın birşey mi oldu ?

Doya doya bugünü yaşa geçmişe takılma canım. Bugün de yarının geçmişi olacak ona göre yaşa 😘😘😘

Teşekkür ederim 🥰
Açlık orucu yapan varmı diye sormamışmıydın canım?
O sen deyilmiydin?
Bak benimde kafam karıştı 😂
Hani uzakta aramayın, burdayım demek istemiştim

Aminnn canım ınsalhhh hosgeldin bu arada🥰

Hayırlı evlat olsun insalhh

Haberde okudum adam arkadasinindugununde çeyrek takmış
Kendi düğünün de o adam takmamış diye mahkemeye vermiş ve kazanmış o derece uçtu altın gercekten
Burda da borç kabul ediliyor 😔
Nerde kaldı yuva kurana yardım edesin

İnşallah canım ya ben daha önce kahve icilenilecegini okumuştum. Tukkahvesine az tarçın koyunca ciddi iştah kesiyor . Ondan içsek mi? Bir de elma sikeli bir bardak su içtim ben az önce . Bağırsak ve iştah için.
Kendini nasıl rahat hissedersen öyle yap canım
Çay, kahve içilmese etkisi çok daha iyi oluyor ama içmekte zarar yok, genelde çay olarak yeşil çay öneriliyor.
Zaten ben açlıklarda asla siyah çay içemem, kahveyi de azaltmayı düşünüyorum

Kendini nasıl rahat hissedersen öyle yap canım
Çay, kahve içilmese etkisi çok daha iyi oluyor ama içmekte zarar yok, genelde çay olarak yeşil çay öneriliyor.
Zaten ben açlıklarda asla siyah çay içemem, kahveyi de azaltmayı düşünüyorum
Yeşil çay demeleyeyim hemen. Ya benim her an elimde ağzımda bı şeyler olması gerekiyormuş gibi bı durumum var maalesef yiyecek icecek. Azar azar yudumlarim bari onu limon da sikayim az

Yeşil çay demeleyeyim hemen. Ya benim her an elimde ağzımda bı şeyler olması gerekiyormuş gibi bı durumum var maalesef yiyecek icecek. Azar azar yudumlarim bari onu limon da sikayim az
Bende öyle hissediyorum sanki yemek zorundaymışım gibi ama bu noktada su çok işe yarıyor bisey yemek istediğinde su iç hem tok tutuyor hemde faydalı bir şey

Back