İnşallah canım ya ben daha önce kahve icilenilecegini okumuştum. Tukkahvesine az tarçın koyunca ciddi iştah kesiyor . Ondan içsek mi? Bir de elma sikeli bir bardak su içtim ben az önce . Bağırsak ve iştah için.Allah kolaylık versin canım
reglime çok az kaldı, çok acayip iştahım açık, umarım zorlanmadan atlatırım bugünü ben de
Tatlım eksin aşiri güzel.21 saat oruçtan sonra 10:30 da bugün izin günüm evdeyim oğlumda kahvaltı yapsın diye peynirli omlet yaptım yanına kendime koca bir kase tuzsuz salata 3 adet zeytin yarım omlet yedim planım yarın öğlene diyestisyen randevusuna kadar bişi yememek ama evde olunca değişiyor bazen67.9 geldim bu sabah pazartesiden itibaren 2,5 kilo oldu inşallah yarına 3 diyorum 3 haftanın acısın bu hafta çıkartıp yılbaşı hedefine odaklanmak istiyorum
Elhan @Beth18
Çok iyi yapmışsın kuzumm.İnşallah canım ya ben daha önce kahve icilenilecegini okumuştum. Tukkahvesine az tarçın koyunca ciddi iştah kesiyor . Ondan içsek mi? Bir de elma sikeli bir bardak su içtim ben az önce . Bağırsak ve iştah için.
If ı nasıl yapıyorsunEvet kaptanım inşallah devam edicem
Teşekkür ederiim inşallah
Yaa napıyım kilolara savaş açtım ama çok başaramıyorum if e başladım sen de gelsen ya artık
Teknolojiden anlayan birine bahsedersen bu özelliği yükleyebilir telefonuna denersin begenmezsen kaldırirsin. Ben de tek parmakçiyimBende pc başında rahat oluyırum nedense daha hızlı yazıyorum rahatıma geliyor telde zorlanıyırum hep tek parmak yazmak sıkıntı bende.Konuşma özelliğini bilmiyırum hiç
Saol canım benim. Seni buraya insanları motive et, mutluluk hormonları salgılat, yaptıklarının kat kat fazlasını yapma isteği uyandır diye mi koymuşlar ya . İyi ki varsınÇok iyi yapmışsın kuzumm.
Saol canım benim. Seni buraya insanları motive et, mutluluk hormonları salgılat, yaptıklarının kat kat fazlasını yapma isteği uyandır diye mi koymuşlar ya . İyi ki varsınElhan
Benim görüştüğüm bir arkadas var şimdi firari . İzin aldıBu arada burda tanışıp dışarda gorusenler de var mı? Çok merak ettim doğrusu çok güzel bağlar kurmussunuzmesela Diyarbakır da yaşayan var mı?
Öyle belki deRica ederim tatlım. .Güzel bir dua almişsiniz Allah beni karşiniza çıkarıp size yardım etme duygularıyla beni donatip ihtiyaciniza sunmuş o zaman. Vesile olmak da ayrı bir mutluluk. İyi ki beraberiz. Ben de sizden güç alarak kilo verebiliyorum.
Tek parmak adaşım benim napalım yani o jadar hızlı değilsekTeknolojiden anlayan birine bahsedersen bu özelliği yükleyebilir telefonuna denersin begenmezsen kaldırirsin. Ben de tek parmakçiyim
Arkadaş çok seviyorum aslında ben. Sanırım bu geçti sana. Çok isinmistim buraya . Hatta ilkez burda kilo verebilmistim motive olma artısindan dolayı . Gelirken de az teraddut ettim tatil diye gittim sonra gelemedim alairlar mi acaba diye . Ama sıcacık karşılandımBenim görüştüğüm bir arkadas var şimdi firari . İzin aldısonundaoldu
Fiziken olmasa da enerjilerimizle sözcüklerin insanda bıraktığı güzel tesirlerle yaşayıp gidiyoruz tatlım.sen çok minnoş bir arkadaşsin öbür gelisinde bunu hissetmiştim .
Vesile olduğun için teşekkür ediyoruz cağnımRica ederim tatlım. .Güzel bir dua almişsiniz Allah beni karşiniza çıkarıp size yardım etme duygularıyla donatip ihtiyaciniza sunmuş o zaman. Vesile olmak da ayrı bir mutluluk. İyi ki beraberiz. Ben de sizden güç alarak kilo verebiliyorum.
Ohhh maşallah o zaman daim olsunHemde ne sahaneeeee bomba gibiyimmmm
ben de sabah elma sirkeli limonlu su içtim canımİnşallah canım ya ben daha önce kahve icilenilecegini okumuştum. Tukkahvesine az tarçın koyunca ciddi iştah kesiyor . Ondan içsek mi? Bir de elma sikeli bir bardak su içtim ben az önce . Bağırsak ve iştah için.
Acı acı ben de içtim şimdi canim tarcinli. tarçın al bence böyle zamanlar için tatlı isteğimi de kesiyor benim iştahla beraberOhhh maşallah o zaman daim olsun
ben de sabah elma sirkeli limonlu su içtim canım
tarçınım yok yanımda o yüzden kahve içtim ama sadesinden :)
Amin hocam bakalım yarın tartıda sayı bize neyi gösterecekCanım benim güzel anilar biriktirmişsin . Oradaki nasibiniz tamamlanmış. Canınız sağ olsun.
Perşembe, pazar herkes kendine özel bir menü uygulasa tavan yaparız. Tebrikler bitanem.Cuma bol eksiler görmeni dilerim.
Öğle arasında alayım bi paket, yanımda dursun hem de :)Acı acı ben de içtim şimdi canim tarcinli. tarçın al bence böyle zamanlar için tatlı isteğimi de kesiyor benim iştahla beraber
Akşama ıspanak varOhhh maşallah o zaman daim olsun
ben de sabah elma sirkeli limonlu su içtim canım
tarçınım yok yanımda o yüzden kahve içtim ama sadesinden :)
Neden canım, hamilelikten mi genel olarak mı sevmezsin soğanıAkşama ıspanak varsoganlı yemeklere tahammülüm yok
Allah kolaylaştırsın canım, nasıl geçiyorSorun yok. 3.seviye zor geçti sadece. 4.seviyeye geçtim çok şükür. Oruçlara açlıklara başladık. Bugün orucum. Allah kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?