Oh gelsin altınlarGünaydınlar hanımlar modemde sorun var telefondan yazıyorum hiç sevmiyorum telden yazmayı bugün komşuya gidecez torunu oldu altınını aldık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh gelsin altınlarGünaydınlar hanımlar modemde sorun var telefondan yazıyorum hiç sevmiyorum telden yazmayı bugün komşuya gidecez torunu oldu altınını aldık
Gram altın aldıkOh gelsin altınlar
Neden böyle yazmıştın canım. Bu oruçlar sayesinde atlattığın birşey mi oldu ?Uzaklara gitme kuşum, burdayım yanıbaşınızda
Doya doya bugünü yaşa geçmişe takılma canım. Bugün de yarının geçmişi olacak ona göre yaşaCanimsiniz
Limoni026 hatırlanmak ne güzel.
Sporumu yaptım
Kötü bir final yaptım bugün.
Su biraz içerim yatmadan sonra iyi geceler
Bugün asansör muhabbetine kaç kilosun diye soruldu 79 dedim. Yuvarlak 80 diyelim hadi oldu ama 80 demekle 79 demek arasında nasıl dağlar varmış onu gördüm.
neyse üzüldüğüm canımı sıkan bunlar değil.
Gecikmis acılar. Bazen bazı şeyler olur doyasıya aglayamazsiniz. Kendi duygularınıza tercüman olamazsınız. Sonra bir şarkı bir film herşeyi yorumlar sizin adınıza. Öyle bişey. Bu regl beni çok depresif yaptı
Teşekkür ederimÇok güzel ben de oruç tutuyorum böyle ama sonlandirdigimda baya bi seyler yiyorum
33 saat hiçbir şey yemedim
Persembe de hiçbir şey yemeyecegim o sebeple canımın istediğini yiyip dedim. O da cocuklara almıştım kalmıştı pakette ativerdim ağzıma
Abovvvvv bence önümüzdeki haftanın kırmızı kaptanı geliyor 3 kg verirsin diyorum ben
Afiyet olsun rakibem
Afiyet olsun canim yarında yapacak misin
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun abla baya az yemissin
Olsun :)Gram altın aldık
Harikasın arkadaşımBende eskilere çok takılırdım
Hoop nur topu gibi damar tıkanıklığına bağlı geçici de olsa yatağa bağlı kaldım
Benim kafamı dolduran, eziyet eden insan ben eve çıkınca 1 tabak makarna yapıp getirmedi. Ne canımı sıkacam, aylardır görüşmüyoruz, küs de değiliz, çok mutluyum, ona üzüldüğüm ağladığım günlerime gecelerime yanarım. Allah’a havale ettim kafayı boşalttım
Altın uçtu zatenOlsun :)
Aminnn canım ınsalhhh hosgeldin bu aradaKilolarımız ve hedeflerimiz birbirine çok yakınmış, en kısa sürede ulaşırız inşallah ❤
Hayırlı evlat olsun insalhhGünaydınlar hanımlar modemde sorun var telefondan yazıyorum hiç sevmiyorum telden yazmayı bugün komşuya gidecez torunu oldu altınını aldık
Haberde okudum adam arkadasinindugununde çeyrek takmışAltın uçtu zaten
İnşalkah arkadaşım uçtu resmen artık altında.Aminnn canım ınsalhhh hosgeldin bu arada
Hayırlı evlat olsun insalhh
Haberde okudum adam arkadasinindugununde çeyrek takmış
Kendi düğünün de o adam takmamış diye mahkemeye vermiş ve kazanmış o derece uçtu altın gercekten
Hoşbuldum canım, teşekkür ederimAminnn canım ınsalhhh hosgeldin bu arada
Hayırlı evlat olsun insalhh
Haberde okudum adam arkadasinindugununde çeyrek takmış
Kendi düğünün de o adam takmamış diye mahkemeye vermiş ve kazanmış o derece uçtu altın gercekten
Maşallah tatlım adımların çok güzel. Sıra bende o zaman bakalim kaç adım olacakElhan Nim ciktim yürüdüm ama her taraf su 4.bin adim yapabildim daha sonra belki yinw çıkarım kuzum
Günaydın eküricim.Günaydınlar hanımlar modemde sorun var telefondan yazıyorum hiç sevmiyorum telden yazmayı bugün komşuya gidecez torunu oldu altınını aldık
Günaydın casminim.Günaydın kızlar
Günaydın çıtırcım biliyorsın telefondan yazmak işkence geliyor bana hep.Günaydın eküricim.
İnternet sorunun tez zamanda çözülsün inşallah.
Komşu bebeğiniz hayırlı ,ömrü bereketli, sağlıklı olsun.
Evet kuzum biliyorum. Telefon işkencen o yüzden kısa sürsün inşallah.Günaydın çıtırcım biliyorsın telefondan yazmak işkence geliyor bana hep.
İnşallah hayırlı evlat olsunda
Bir tek bendemi acaba bu sıkıntıEvet kuzum biliyorum. Telefon işkencen o yüzden kısa sürsün inşallah.
inşallahhh canımmmGünaydın casminim.
Eksilerle , sağlıkla , huzurla geçireceğimiz bir perşembe günümüz olsun .
Evet kaptanım inşallah devam edicemAfiyet olsun canim yarında yapacak mısın
Teşekkür ederiim inşallahAfiyet olsun canım Hayırlı olsun orucun.Saglikli güzel sonuçlar almanı dilerim.
Yaa napıyım kilolara savaş açtım ama çok başaramıyorum if e başladım sen de gelsen ya artıkFitVenus ne yapıyorsun canısı
Rica ederim tatlım.Evet kaptanım inşallah devam edicem
Teşekkür ederiim inşallah
Yaa napıyım kilolara savaş açtım ama çok başaramıyorum if e başladım sen de gelsen ya artık