• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Uzaklara gitme kuşum, burdayım yanıbaşınızda 😁
Neden böyle yazmıştın canım. Bu oruçlar sayesinde atlattığın birşey mi oldu ?
Canimsiniz
Limoni026 Limoni026 hatırlanmak ne güzel.
Sporumu yaptım
Kötü bir final yaptım bugün.
Su biraz içerim yatmadan sonra iyi geceler ❤️
Bugün asansör muhabbetine kaç kilosun diye soruldu 79 dedim. Yuvarlak 80 diyelim hadi oldu🙄 ama 80 demekle 79 demek arasında nasıl dağlar varmış onu gördüm.
neyse üzüldüğüm canımı sıkan bunlar değil.
Gecikmis acılar. Bazen bazı şeyler olur doyasıya aglayamazsiniz. Kendi duygularınıza tercüman olamazsınız. Sonra bir şarkı bir film herşeyi yorumlar sizin adınıza. Öyle bişey. Bu regl beni çok depresif yaptı 🙄
Doya doya bugünü yaşa geçmişe takılma canım. Bugün de yarının geçmişi olacak ona göre yaşa 😘😘😘
Çok güzel ben de oruç tutuyorum böyle ama sonlandirdigimda baya bi seyler yiyorum

33 saat hiçbir şey yemedim
Persembe de hiçbir şey yemeyecegim o sebeple canımın istediğini yiyip dedim. O da cocuklara almıştım kalmıştı pakette ativerdim ağzıma :KK70:

Abovvvvv :KK66: bence önümüzdeki haftanın kırmızı kaptanı geliyor 3 kg verirsin diyorum ben

Afiyet olsun rakibem

Afiyet olsun canim yarında yapacak misin

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun abla baya az yemissin
Teşekkür ederim 🥰

Bende eskilere çok takılırdım
Hoop nur topu gibi damar tıkanıklığına bağlı geçici de olsa yatağa bağlı kaldım
Benim kafamı dolduran, eziyet eden insan ben eve çıkınca 1 tabak makarna yapıp getirmedi. Ne canımı sıkacam, aylardır görüşmüyoruz, küs de değiliz, çok mutluyum, ona üzüldüğüm ağladığım günlerime gecelerime yanarım. Allah’a havale ettim kafayı boşalttım
Harikasın arkadaşım ❤️

Kilolarımız ve hedeflerimiz birbirine çok yakınmış, en kısa sürede ulaşırız inşallah ❤
Aminnn canım ınsalhhh hosgeldin bu arada🥰
Günaydınlar hanımlar modemde sorun var telefondan yazıyorum hiç sevmiyorum telden yazmayı bugün komşuya gidecez torunu oldu altınını aldık
Hayırlı evlat olsun insalhh
Altın uçtu zaten
Haberde okudum adam arkadasinindugununde çeyrek takmış
Kendi düğünün de o adam takmamış diye mahkemeye vermiş ve kazanmış o derece uçtu altın gercekten

Kendi düğünün de o adam takmamış diye mahkemeye vermiş ve kazanmış o derece uçtu altın gercekten
İnşalkah arkadaşım uçtu resmen artık altında.
Adamdaki hırsa bak yani

Hoşbuldum canım, teşekkür ederim🥰

Günaydınlar hanımlar modemde sorun var telefondan yazıyorum hiç sevmiyorum telden yazmayı bugün komşuya gidecez torunu oldu altınını aldık
Günaydın eküricim. :KK60:
İnternet sorunun tez zamanda çözülsün inşallah. :dua:
Komşu bebeğiniz hayırlı ,ömrü bereketli, sağlıklı olsun. :dua::KK200:

Günaydın eküricim. :KK60:
İnternet sorunun tez zamanda çözülsün inşallah. :dua:
Komşu bebeğiniz hayırlı ,ömrü bereketli, sağlıklı olsun. :dua::KK200:
Günaydın çıtırcım biliyorsın telefondan yazmak işkence geliyor bana hep.
İnşallah hayırlı evlat olsunda :KK200: :KK60:

Back