- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- 158
Canım bilgisayar başında oturmaktan belim ağrıyor o yüzden telefonu tercih ediyorum. Mekan degistirsek de genelde elimizde olabiliyor bu rahatlığı var. Yürürken bile mesaj okuyup cevap verebiliyorum. Klavyeye konuşma özelliği yüklersen . Onu tıklayıp mesaj yazdirabiliyorsun.Bir tek bendemi acaba bu sıkıntı
birilerinin günü şahane başlamış maşallah, günaydın balımmmGünnnnooooooooo
Afiyet olsun canim
Valla öyle oldu. Perşembe ve Pazar artık benim hurma günüm. Ama şunu farkettim. Midem bayağı küçülmüş. Sabah iki kaşık yoğurt bile fazla geldi.Hurma kraliçesiçakaaaaal topladin eksileri tuzun kuru gibi görünüyor
Artık Maraşlı sayılırım hocam. Eşimden çok marasliyim. Eşim öyle der. Maraştan ayrilirken eşim de azıcık hüzün yoktu. Ama ben yolculuk bitene kadar salya sümük ağladım.Maraş gelini misin? Ben seni Maraşlı biliyordum..
Afiye olsun canım
Bende pc başında rahat oluyırum nedense daha hızlı yazıyorum rahatıma geliyor telde zorlanıyırum hep tek parmak yazmak sıkıntı bende.Konuşma özelliğini bilmiyırum hiçCanım bilgisayar başında oturmaktan belim ağrıyor o yüzden telefonu tercih ediyorum. Mekan degistirsek de genelde elimizde olabiliyor bu rahatlığı var. Yürürken bile mesaj okuyup cevap verebiliyorum. Klavyeye konuşma özelliği yüklersen . Onu tıklayıp mesaj yazdirabiliyorsun.
Teşekkür ederim ablaAllah esirgesin canim.Geçmiş olsun.
Allah kolaylık versin canımGünaydın arkadaslarimbugün boş günüm azıcık geç uyandım biz açlık orucundayiz yarına kadar yemek yok menü yok inşallah dayanabilirim ilk olacak
Kaptanlık konusu bilemiyorum kaptanım ya ben düzenli bakamıyorum ya kimseyi madur etmek istemem açıkçası o yüzden kaptanlık bende olursa devir etme hakkım varsa öyle yapmak isterimHadi bakalım emeğin boşa gitmesin güzel sonuclar al kuzum.
Bu hafta kırmızı kaptanlığa göz kirpiyorsun . Cuma günü ortalardan kaybolma . Takım kurma sıkıntısı yaşamayalım inşallah.
Hemde ne sahaneeeee bomba gibiyimmmmbirilerinin günü şahane başlamış maşallah, günaydın balımmm
Heee şunu bileydin ablamm çok güzel uyudumGünaydın görsele bakılırsa güzel uyandık o zaman
Canım benim güzel anilar biriktirmişsin . Oradaki nasibiniz tamamlanmış. Canınız sağ olsun.Afiyet olsun canim
Valla öyle oldu. Perşembe ve Pazar artık benim hurma günüm. Ama şunu farkettim. Midem bayağı küçülmüş. Sabah iki kaşık yoğurt bile fazla geldi.
Artık Maraşlı sayılırım hocam. Eşimden çok marasliyim. Eşim öyle der. Maraştan ayrilirken eşim de azıcık hüzün yoktu. Ama ben yolculuk bitene kadar salya sümük ağladım.
Afiye olsun canım
Bir defa deneyelim ben yardımcı kaptanın olurum merak etme. Gayet güzel gidiyorsun aktifsin bence.Kaptanlık konusu bilemiyorum kaptanım ya ben düzenli bakamıyorum ya kimseyi madur etmek istemem açıkçası o yüzden kaptanlık bende olursa devir etme hakkım varsa öyle yapmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?