Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dünkü menümSevindim.
O zaman ikinci soru hani menüler
Menun çok güzel canım. Afiyet olsun. İlk zamanlar olduğu için biraz zor gelmiştir. Zamanla daha kolay gelir inşallahDünkü menüm
Mercimekli köfte
Karnıyarık
Salata
1 kase yoğurt
(1 er porsiyondu)
Elhan
Zor geçti 3.seviye. Açken ben değilim sözü bende gerçekleşiyordu.
Maşallahimiz var. Gelemeyenler hele de mesajları atlatarak okuyanlar çok şey kaçırırBi dün giremedim oku oku bitmiyor valla
Gün içinde oruca niyet ettim. Akşam ezanı ile 3 yudum su ile orucumu açıcam. Sonra sabah saat 8 e kadar açlığa niyet edicem. İftar yok yani. Böylece 36 saat tamamlancskAmin inşallah.
Kolaylıklar seninle olsun. Sağlıkla ilerlemeni dilerim. Normal niyetli , iftarli oruç sanırım. Allah kabul etsin dediğin için öyle anladım.
Günaydın canım uyandım yatak beni bırakmadı debeleniyorum yafmur var yinelaldi yuruyusNergis 35 tatlım uyandın mi
Günaydın ben de tekrar yatağa geçeceğim Dün gece hem misafirim vardı hem maç biraz geciktim. Hâlâ uykusuz hissediyorum. Yürüyüşe biraz geç çıkarım. Senin yağmur da durur belki. Hasta olma da debelen tatlimmGünaydın canım uyandım yatak beni bırakmadı debeleniyorum yafmur var yinelaldi yuruyus
Tamam bu sizin oruç . Borç olan oruç değil.Gün içinde oruca niyet ettim. Akşam ezanı ile 3 yudum su ile orucumu açıcam. Sonra sabah saat 8 e kadar açlığa niyet edicem. İftar yok yani. Böylece 36 saat tamamlancsk
Uzan dinlen uyumasanda ınsalhhh dursun da bende bi atayım kendimi dışarı kankişim cikalimGünaydın ben de tekrar yatağa geçeceğim Dün gece hem misafirim vardı hem maç biraz geciktim. Hâlâ uykusuz hissediyorum. Yürüyüşe biraz geç çıkarım. Senin yağmur da durur belki. Hasta olma da debelen tatlimm
Teşekkür ederim ElhanımmGünaydın limonicim. İyi dersler, kolay gelsin.
Kilolarımız ve hedeflerimiz birbirine çok yakınmış, en kısa sürede ulaşırız inşallah ❤Uzun açlık yapanlarr oruç tutanlar Allah kabul etsin canlar açlık orucu yapanlarda kutluyorum sizi tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın
Helalllllll olsun size
Allah kabul etsin ve kolaylılar versin canım.Sorun yok. 3.seviye zor geçti sadece. 4.seviyeye geçtim çok şükür. Oruçlara açlıklara başladık. Bugün orucum. Allah kabul etsin.