Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sabah, öğle, akşam 4 kaşık yoğurt içine 7 hurma doğrayıp yiyorsun. Kahvaltı yok

Yada benim gibi çörekotu ve zeytinyağ karıştır
7 hurmayı bandıra bandıra ye
Teşekkür ederim canımcımYani 1 günde 21 hurma yemiş oluyoruz değil mi? Çay kahve serbest değil mi yine? Meyve yok sanırsam.

Tamam canim ben en son 17 de yedim bugun başla . Ne zaman bitireyim?
Sağlam bir niyet et, perşembe tüm gün sadece su, cuma sabah istediğin saatte limonlu suyla sonlandır. 1 saat sonra 1 mevsim meyvesi, saat 12 gibi tuzsuz salata, akşama tuzsuz, hayvansalsız sebze yemeği ve tuzsuz salatayla bitir
Hissettiklerini bize mutlaka bildir

Ay neden tuzsuz? Tabi ki bildiririm.

Menümü yazayım

Sabah
Yeşil smohite
( Zencefil limon maydanoz Ball chia tohumu keten tohumu)
1.5 haşlanmış yumurta

Akşam.18 de
Kuru fasulye
3.kasik pirinç
Yogurtlu kuru biber haşlaması

Su 3 ü bulur
spor 1 mil leslie
100 ip atladım
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. sibel_84

O şişlik bende de var. Bağırsaklar çalışmıyor ben ona bağladım.
Senin regl yakınmış o yüzden sonucu sonrasinda alırsın cepte bil moralini bozma. Oldum olası tahillarla aram iyi olmadı. Denemiş test etmiş oldum. Bugün ayranı bir porsiyon tükettim. Yapanlar sınırsız içtiği halde gayet güzel sonuçlar almış. Her beslenme sahibine özel detoksa suç bulmuyorum kesinlikle. Cumaya ümidimi yitirmedim hâlâ. Perşembeyi iyi değerlendirmeliyim. sibel_84 napti gidip bir ona bakayım yazmıştır bir şeyler

Çok iyi yapmışsın canım afiyet olsun. Kaçamak gördüğün dolmayı bile uygun hale getirmissin tebrikler güzel sonuç almanı ümit ediyorum.

MHRS den mi benim dalginligimdan mi anlamadım kuzumm

Afiyet olsun canım Çok güzel bir menü.

Afiyet olsun canım Hayırlı olsun orucun.Saglikli güzel sonuçlar almanı dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…