Teşekkür ederim canımcımSabah, öğle, akşam 4 kaşık yoğurt içine 7 hurma doğrayıp yiyorsun. Kahvaltı yok
Yada benim gibi çörekotu ve zeytinyağ karıştır
7 hurmayı bandıra bandıra ye
Burdayım canıımmmevet evet az yiyorum dikkat ettim bugünde
Sende mi ara vermiştin yoksa
Tamam canim ben en son 17 de yedim bugun başla . Ne zaman bitireyim?Yapalım o zaman canım
Evet çay veya kahve olmasa daha iyi olur çünkü bu detox oluyorTeşekkür ederim canımcımYani 1 günde 21 hurma yemiş oluyoruz değil mi? Çay kahve serbest değil mi yine? Meyve yok sanırsam.
Sağlam bir niyet et, perşembe tüm gün sadece su, cuma sabah istediğin saatte limonlu suyla sonlandır. 1 saat sonra 1 mevsim meyvesi, saat 12 gibi tuzsuz salata, akşama tuzsuz, hayvansalsız sebze yemeği ve tuzsuz salatayla bitirTamam canim ben en son 17 de yedim bugun başla . Ne zaman bitireyim?
Ay neden tuzsuz? Tabi ki bildiririm.Sağlam bir niyet et, perşembe tüm gün sadece su, cuma sabah istediğin saatte limonlu suyla sonlandır. 1 saat sonra 1 mevsim meyvesi, saat 12 gibi tuzsuz salata, akşama tuzsuz, hayvansalsız sebze yemeği ve tuzsuz salatayla bitir
Hissettiklerini bize mutlaka bildir
Ben de yarın yapmayı düşünüyorum. Bakalım inşallah sabah iyi hissederim kendimi. Teşekkür ederimEvet çay veya kahve olmasa daha iyi olur çünkü bu detox oluyor
Ben içiyordum, hele hele çayla hurmaya bayılıyorum
Meyve yok
O şişlik bende de var. Bağırsaklar çalışmıyor ben ona bağladım.Ben daha kötü durumdayım cancağızım ne yazık ki
Artılardayım hem de inanılmaz şişim
Tek sebebi detokstur diyemem çünkü reglime 3-4 gün kaldı ama bu kadar açlığa bu kadar şişlik detoksun da yaramadığını düşündürdü bana
Yarın su orucu mu yapsan diye bi düşünce var kafamda en azından sabit geleyimBusra196
Hurma kraliçesiYok hocam yarın ben de yapmam. Yarın benim hurma günüm
Çok iyi yapmışsın canım afiyet olsun. Kaçamak gördüğün dolmayı bile uygun hale getirmissin tebriklerBu gün ki MenümElhan
Kahvaltı: 1 yumurta, 1dikim kaşar, 1 dilim tahıllı ekmek , 4zeytin,domates,közbiber
Akşam: 1 porsiyon kıymalı dolma , kuru cacık
2 aydır dolma, sarma yememiştim. Cuma takıma girince korkudan yine yiyemem ondan izin bitmeden bari bu gün yiyim dedim. Yinede bulguru ,pirinci az olsun diye Kıymasını etini bol tuttum.
Hadi bakalım emeğin boşa gitmesin güzel sonuclar al kuzum.
MHRS den mi benim dalginligimdan mi anlamadım kuzummAaa üzüldüm canım bende de benze sorun olmuştu randevum iptal.olmus doktor izine ayrılmış bana haber vermedi mhrs sende.de baksana sistem.mi kendi yapmış acaba
Bende yürüyüş çıkamadım canım çok yağmur fırtına var
Masalahhh canım.daha bende.hic hareket yok yağmur fırtına dışarı çıkamadım evde de daha tık yok
Maraş gelini misin? Ben seni Maraşlı biliyordum..Maraş geliniyim canım. Yaklaşık 15 senedir de oradaydım. Depremden sonra tayin istemek zorunda kaldık.
Afiyet olsun canımMenü
Sabah 11.00
Lor peynirli 1 yumurta ile omlet
1 dilim ekmek
Domates
1 kornişon turşu
2 ceviz
Ara 13.30
Yarım mandalina
Yarım portakal
Yarım elma
1 kupa sütlü kahve
1 hurma
Akşam 18.00
1 tabak patlıcan musakka
Salata
Elhan sibel_84
Ben bugün doyamadım menüyü erken yazıp başka bişey yemek istemiyorum artık.
Canım geçmiş olsun. Ne sıkıntı var gözlerinde?Sağol canım. Dünya gözde idi doktorum ama beyhekim araştırma hastanesime geçmiş. Oraya gittik.
Doktor iyi haber vermiştir umarım.Teşekkür ederim. Bende glokom(göz tansiyonu) var da kontrolüm vardı
Afiyet olsun canımAralıklı orucumu başlattım an itibariyle menümü yazıyım
10.00 2 ekmek üstü, şekersiz çay, 3 zeytin
14.00 haşlama et, basmati pilav toplamı küçük bi kase
18.30 1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt çorbası
2 büyük dilim tuzlu kek. Çok canım istemişti içinde patates ve un var sadece zararlı.unu da çok az koydum. Pırasalı böreğe göre daha masum geldi
@Beth18
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?