Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açlıktan sonra mideyi yormamak içinAy neden tuzsuz? Tabi ki bildiririm.
Yatmadan önce bağırsakları boşaltıcı almayı unutmayınBen de yarın yapmayı düşünüyorum. Bakalım inşallah sabah iyi hissederim kendimi. Teşekkür ederim
Noldu ki canım niye ağladınBugün ki gereksiz üzülme ve ağlama hakkımı kullandım şimdi spor zamanı inşallah
Dikkat ettikçe yoldan çıkıyorum
Hepsini bitirseydin, yarına bişey kalmasınBugün ki gereksiz üzülme ve ağlama hakkımı kullandım şimdi spor zamanı inşallah
Yaa anlayamadım cuma günü de sabah erken yola çıkacağız Bursa'ya etkisi olur mu öyle yolda filan sıkıntı yapar mı diğer güne?Yatmadan önce bağırsakları boşaltıcı almayı unutmayın
Dikkat etmedikçe yoldan çıkıyorsun. Nolur kaçamak yapma. Emeğin boşa giderse en çok ben üzülürüm.Bugün ki gereksiz üzülme ve ağlama hakkımı kullandım şimdi spor zamanı inşallah
Normalde magnezyum sülfat yada sinameki öneriliyorYaa anlayamadım cuma günü de sabah erken yola çıkacağız Bursa'ya etkisi olur mu öyle yolda filan sıkıntı yapar mı diğer güne?
Nette okuduğum kadarıyla cuma sabahı meyve suyuyla açman gerekiyor orucunu canımTamam canim ben en son 17 de yedim bugun başla . Ne zaman bitireyim?
Bunları dikkate alacağımSağlam bir niyet et, perşembe tüm gün sadece su, cuma sabah istediğin saatte limonlu suyla sonlandır. 1 saat sonra 1 mevsim meyvesi, saat 12 gibi tuzsuz salata, akşama tuzsuz, hayvansalsız sebze yemeği ve tuzsuz salatayla bitir
Hissettiklerini bize mutlaka bildir
En azından denemiş olduk canımmO şişlik bende de var. Bağırsaklar çalışmıyor ben ona bağladım.
Senin regl yakınmış o yüzden sonucu sonrasinda alırsın cepte bil moralini bozma. Oldum olası tahillarla aram iyi olmadı. Denemiş test etmiş oldum. Bugün ayranı bir porsiyon tükettim. Yapanlar sınırsız içtiği halde gayet güzel sonuçlar almış. Her beslenme sahibine özel detoksa suç bulmuyorum kesinlikle. Cumaya ümidimi yitirmedim hâlâ. Perşembeyi iyi değerlendirmeliyim. @sibel_84 napti gidip bir ona bakayım yazmıştır bir şeyler
Neyin var, neye üzüldün bu kadarBugün ki gereksiz üzülme ve ağlama hakkımı kullandım şimdi spor zamanı inşallah
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım Muhteşem bir menü olmuş
İkisi de hiç yemem . Satalalik fln da olur mu ki?Açlıktan sonra mideyi yormamak için
Sebze olarak pırasa veya bamya tercih edebilirsin, bol limonla yersen tuzsuz olması çok etkilemiyor
Tamam canm teşekkür ederimNette okuduğum kadarıyla cuma sabahı meyve suyuyla açman gerekiyor orucunu canım
Bunları dikkate alacağım
En azından denemiş olduk canımm
Neyin var, neye üzüldün bu kadar
Abur cuburun muHepsini bitirseydin, yarına bişey kalmasın
Ben emziriyorum belki sıkıntı olabilir mg sülfat. Zaten detoksları çok sıkı yapamıyorum. Belki yapmam da bilemedim.Normalde magnezyum sülfat yada sinameki öneriliyor
Bugün kullansan yarına etki eder, cumaya rahat edersin
İstersen bu sefer kullanma, tekrar yapmak istersen hazırda bulundur. Açlık hissedersen de sabret, sanki yediğimiz zaman ne oluyor, bikaç saat sonra yine acıkıyoruz
Haftaya çarşamba hazırlıklı olalım hepberaber yapalım
Daha bitmedi kuzum...bitirirsin inşallah. Ne güzel esprilerinle bize neşe saçiyordun...enerjini yiyen ne varsa aldırma umursama ...niye sen zararlı çıkasin ki...Abur cuburun mu
Ah ablam keşke öyle olsa. Hiç sebebsiz geliyor bazen. Aradığında bahane çok.
Spor da yapmadım su da içmedim. Kime bu sessiz isyanım bilmiyorum
Olan yine bana oluyor. Haftayı 79ile bitirseydim bı.
Canım en son bıraktığımda 80lerin başında idin ve şu an baktıgımda aylar içerisinde yeni bir sen olmuşsun.. Sorunun ne bilmiyorum ama hiç kimse ve birşey için moralini bozup motivasyonunu düşürme lütfen. Hayat gereksiz şeyleri kafaya takacak kadar uzun değil. Seni mutlu eden şeylerle doldur etrafını. Küçük sorunları dert edinme kendine Hadi şimdi de 7leri geride bırakmak için geriye doğru sayalım mı?Abur cuburun mu
Ah ablam keşke öyle olsa. Hiç sebebsiz geliyor bazen. Aradığında bahane çok.
Spor da yapmadım su da içmedim. Kime bu sessiz isyanım bilmiyorum
Olan yine bana oluyor. Haftayı 79ile bitirseydim bı.
Söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. Mthn83 tatlım da kulak verir tamam canım der inşallahCanım en son bıraktığımda 80lerin başında idin ve şu an baktıgımda aylar içerisinde yeni bir sen olmuşsun.. Sorunun ne bilmiyorum ama hiç kimse ve birşey için moralini bozup motivasyonunu düşürme lütfen. Hayat gereksiz şeyleri kafaya takacak kadar uzun değil. Seni mutlu eden şeylerle doldur etrafını. Küçük sorunları dert edinme kendine Hadi şimdi de 7leri geride bırakmak için geriye doğru sayalım mı?