Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşasin +1 daha güçlüyüzMthn83 ün toparlanacağına inanıyorum ben, pes etmez o Hoşbulduk ablacımm artık buralardayım inşallah
Aleyküm selam Tekrar hoş geldin limonicim.Selam kızlarrr.. NasılsınızVeee nihayet bu hafta başlıyorum. Çok özledim buraları Burası olmadan motive olup kilo veremiyorum. Yeniden fitleştireceksiniz beni inanıyorum Elhan ımm cuma günü tartı bildirimi yaparım
Daha bitmedi kuzum...bitirirsin inşallah. Ne güzel esprilerinle bize neşe saçiyordun...enerjini yiyen ne varsa aldırma umursama ...niye sen zararlı çıkasin ki...
CanimsinizCanım en son bıraktığımda 80lerin başında idin ve şu an baktıgımda aylar içerisinde yeni bir sen olmuşsun.. Sorunun ne bilmiyorum ama hiç kimse ve birşey için moralini bozup motivasyonunu düşürme lütfen. Hayat gereksiz şeyleri kafaya takacak kadar uzun değil. Seni mutlu eden şeylerle doldur etrafını. Küçük sorunları dert edinme kendine Hadi şimdi de 7leri geride bırakmak için geriye doğru sayalım mı?
Canimsiniz
Limoni026 hatırlanmak ne güzel.
Sporumu yaptım
Kötü bir final yaptım bugün.
Su biraz içerim yatmadan sonra iyi geceler
Bugün asansör muhabbetine kaç kilosun diye soruldu 79 dedim. Yuvarlak 80 diyelim hadi oldu ama 80 demekle 79 demek arasında nasıl dağlar varmış onu gördüm.
neyse üzüldüğüm canımı sıkan bunlar değil.
Gecikmis acılar. Bazen bazı şeyler olur doyasıya aglayamazsiniz. Kendi duygularınıza tercüman olamazsınız. Sonra bir şarkı bir film herşeyi yorumlar sizin adınıza. Öyle bişey. Bu regl beni çok depresif yaptı
Çok güzel ben de oruç tutuyorum böyle ama sonlandirdigimda baya bi seyler yiyorumaynen kaptanım ben gerçekten kafada bir koydummu bende bitiyor kimsenin ısrarına bişi olmaz bi lokma demesine aldanmam ve bnm politikam tadını bilmiyor değilim ya zayıflayınca yerim bi lokmadan bişi olmaz diye diye bugunlere geldim diyorum ve açlığı seviyorum çok dinç oluyorum enerjik oluyorum bide kilo verdiğimi bilince ballı kaymak gibi geliyor
33 saat hiçbir şey yemedimAfiyet olsun canım
Kilonu kontrol altına almak için gösterdiğin cabani takdir ettim.
Günün sonundaki o minnak iki kurabiyeyi niye yedin.
Abovvvvv bence önümüzdeki haftanın kırmızı kaptanı geliyor 3 kg verirsin diyorum ben
Afiyet olsun rakibem
Afiyet olsun canim yarında yapacak misinAralıklı orucumu başlattım an itibariyle menümü yazıyım
10.00 2 ekmek üstü, şekersiz çay, 3 zeytin
14.00 haşlama et, basmati pilav toplamı küçük bi kase
18.30 1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt çorbası
2 büyük dilim tuzlu kek. Çok canım istemişti içinde patates ve un var sadece zararlı.unu da çok az koydum. Pırasalı böreğe göre daha masum geldi
Beth18
Afiyet olsun canimMenüm
Sabah 10.30
1 dlm ekmek 1 TK bal 1 haşlanmış yumurta 6 hurma bi kase yoğurt (regliyim tatlı olayını çözmek istedim.hurmalar onun için.)
Öğlen
1 mandalin yedim sonra 1 kabak 1 küçük havuç 1 küçük patates haşladım. Yoğurt dereotu az yağ tuz baharat ekleyip yedim . (Gayet güzel oldu. ) Artı 1 haşlanmış yumurta
Akşam 19.00
1 tabak pırasa kereviz yemeği 1 dlm ekmek bol yoğurt ardından 1 lokma çikolata
Su 1 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Elhan Beth18
Yaa kendini bırakma canisi sen güçlüsün ve geri döneceksin biliyorum.yarın toparlanır misin rica etsemCanimsiniz
Sporumu yaptım
Bugün asansör muhabbetine kaç kilosun diye soruldu 79 dedim. Yuvarlak 80 diyelim hadi oldu ama 80 demekle 79 demek arasında nasıl dağlar varmış onu gördüm.
Gecikmis acılar. Bazen bazı şeyler olur doyasıya aglayamazsiniz. Kendi duygularınıza tercüman olamazsınız. Sonra bir şarkı bir film herşeyi yorumlar sizin adınıza. Öyle bişey. Bu regl beni çok depresif yaptı
Yok salatalığı salataya doğraİkisi de hiç yemem . Satalalik fln da olur mu ki?
Yok ağlama kotanı doldurup bitirseydinAbur cuburun mu
Ah ablam keşke öyle olsa. Hiç sebebsiz geliyor bazen. Aradığında bahane çok.
Spor da yapmadım su da içmedim. Kime bu sessiz isyanım bilmiyorum
Olan yine bana oluyor. Haftayı 79ile bitirseydim bı.
O konuda fikrim yok, zaten ben Ahmet beyin tavsiyelerini yazıyorum, bak elhan acillik olmuş, çok dikkatli olmakta fayda var, herkes kendini çok iyi bilir, sana uyan şekilde denersinBen emziriyorum belki sıkıntı olabilir mg sülfat. Zaten detoksları çok sıkı yapamıyorum. Belki yapmam da bilemedim.
Bu yukarıda anlattığın şu diyeti mi ablaO konuda fikrim yok, zaten ben Ahmet beyin tavsiyelerini yazıyorum, bak elhan acillik olmuş, çok dikkatli olmakta fayda var, herkes kendini çok iyi bilir, sana uyan şekilde denersin
Bana ikisi de dokunmuyor, magnezyum sülfat içerken artık tadından midem bulanıyor, ben sinameki tercih ediyorum, onuda akşamki salatama bolca koyarsam benim için kafi olur
Bende eskilere çok takılırdımCanimsiniz
Sporumu yaptım
Valla canim hepimizin vucud aynı durumda insallah hepimiz hedefine ulaşırMaşallah . Ya ben çok sağlıksız besleniyorum. Porsiyonlarim cok büyük pilav da yerim makarnads ekmek de . Abur cubur desen her gece . Özellikle çok aşırı çikolata tüketimim var . Benim vücudumun ciddi arınmaya ihtiyacı var .
Daha asansöre binerken düz hesap 70 diyeceğizKedidir kedi...nostalji hüzün veriyorsa kumanda elinde tatlım ya da on offff yapacaksın. Aglamaya yer arama bırak bu işleri devlet su işleri
Regl denen bu dost mu düşman mı neyse ısıtıp ısıtıp önümüze koymasın
Sen uyma kuzum. İşimiz gücümüz var bizim.
Üstümde bi kırgınlık var, yemiş olmak için yedim, aslında pek canım istemediÇok güzel ben de oruç tutuyorum böyle ama sonlandirdigimda baya bi seyler yiyorum
33 saat hiçbir şey yemedim
Persembe de hiçbir şey yemeyecegim o sebeple canımın istediğini yiyip dedim. O da cocuklara almıştım kalmıştı pakette ativerdim ağzıma
Abovvvvv bence önümüzdeki haftanın kırmızı kaptanı geliyor 3 kg verirsin diyorum ben
Afiyet olsun rakibem
Afiyet olsun canim yarında yapacak misin
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun abla baya az yemissin
Geçmişten gelen tesnimBi dün giremedim oku oku bitmiyor valla