- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
Sağol canım. Dünya gözde idi doktorum ama beyhekim araştırma hastanesime geçmiş. Oraya gittik.Geçmş olsun canım hangi hastaneye gittin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım. Dünya gözde idi doktorum ama beyhekim araştırma hastanesime geçmiş. Oraya gittik.Geçmş olsun canım hangi hastaneye gittin
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım Menun cok güzel. Uygun olduğun zaman başlarsın ayran corbana.Sabah 1 kupa limonlu yeşil çay
11.00 1 fincan kahve azicik süt tozu ile şekersiz.
12.00 bir haşlanmış yumurta roka bol limonlu
17.00 fırında soslu karnabahar ,bir kase mercimek çorbasi ve roka salatasi
2 litre su
Leslie 30 dk boosted.
Adım 6000 Elhan canım karnabahar vardı dolapta bozulmasın diye yaptım diyete uygun olunca da ayranlı tarifi yapmadım bugün. Yoğurdu da bugün mayaladim . Yarın kullanabilirim anca.
Yok hocam yarın ben de yapmam. Yarın benim hurma günümAfiyet olsun canım.
Ben yarın bırakıyorum Sibelcim. Pazartesi, salı , bugün yapmis oldum. Tahil yaramadı bana gunluk eksim günlük 100 gr geçmiyor. Sonuç iyi olsaydı perşembe de devam edecektim. Yarın takımım için özel bir şeyler yapmam lazım.
Jasminium84 sizde durum iyiyse tamamlayın kuzum.
Ben daha kötü durumdayım cancağızım ne yazık kiAfiyet olsun canım.
Ben yarın bırakıyorum Sibelcim. Pazartesi, salı , bugün yapmis oldum. Tahil yaramadı bana gunluk eksim günlük 100 gr geçmiyor. Sonuç iyi olsaydı perşembe de devam edecektim. Yarın takımım için özel bir şeyler yapmam lazım.
Teşekkür ederim . Tamam canimAfiyet olsun canım Menun cok güzel. Uygun olduğun zaman başlarsın ayran corbana.
Ben daha kötü durumdayım cancağızım ne yazık ki
Artılardayım hem de inanılmaz şişim
Tek sebebi detokstur diyemem çünkü reglime 3-4 gün kaldı ama bu kadar açlığa bu kadar şişlik detoksun da yaramadığını düşündürdü bana
Yarın su orucu mu yapsan diye bi düşünce var kafamda en azından sabit geleyim Busra196
Katılabilirim sana canimBen daha kötü durumdayım cancağızım ne yazık ki
Artılardayım hem de inanılmaz şişim
Tek sebebi detokstur diyemem çünkü reglime 3-4 gün kaldı ama bu kadar açlığa bu kadar şişlik detoksun da yaramadığını düşündürdü bana
Yarın su orucu mu yapsan diye bi düşünce var kafamda en azından sabit geleyim Busra196
Burdayım canıımmm evet evet az yiyorum dikkat ettim bugünde-Hayal Nerelerdesin canım ?
Yarın son günümüz yarın hafif beslenmeye çalışalım canım ertesi gün tartı var, listeye gireceğiz
Bende de ilk gün gram oynamadıAfiyet olsun canım.
Sabah, öğle, akşam 4 kaşık yoğurt içine 7 hurma doğrayıp yiyorsun. Kahvaltı yokİyi akşamlar. Hurma gününü nasıl yapıyorsunuz? Sabah normal kahvaltı var mı?
Yapalım o zaman canımKatılabilirim sana canim