Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin adına sevindim bu konuyu arastiracagim teşekkürlerben hastaydım açlığa başlayınca iyileştim
Geçmiş olsun, ne olduMerhaba herkese
Sabah yazamadım. Hastanede idik az önce geldik. Nasılsınız?
Hadi hayırlısı bakalım. Yalnız gelecek hafta değil mi bu perşembe değil?ben de ypmak istedim siz bahsedince
ben de çarşamba yapmaya karar verdim canım
magnezyum sülfat eczaneden alınıyor değil mi
görüyorum ve artırıyorum, erkenci kuşlardan biri de ben, 5'te kalkıyorum
@Nergis 35
Elhan
Ah hemen canımCanım benim yeni kankam olabilirsin
Yaa yeni kanka arayışlarına girdim hemen
evet canım, haftaya perşembe yapacağımHadi hayırlısı bakalım. Yalnız gelecek hafta değil mi bu perşembe değil?
Tamam canim . Umarım başarabilirizevet canım, haftaya perşembe yapacağım
çünkü reglime çok az kaldı, su orucu çok zorlar beni şu anda
inşallah canımTamam canim . Umarım başarabiliriz
Teşekkür ederim. Bende glokom(göz tansiyonu) var da kontrolüm vardıGeçmiş olsun, ne oldu
Afiyet olsun canım. İyi dayanmissinGünaydın kızlar
Dün hiçbir şey yememiştir
Hatta yemek yaparken tuzuna bakıp tükürdüm çöpe. Sindirim ağızda başladığı için.
33 saat açlık yaptım
Sonunda 3 parça yumurta yedim( yani bir yumurtayı parçalayıp 3 parçasını yedim sadece) onu da spor yapicam diye yedim. Başım dönmesin diye yoksa aç değildim.
1 saatten biraz fazla spor yaptım aletlerle çalıştım, kondisyon bisikleti ve yüzme.
Spordan sonra 1 muz yedim
Öğlen 12.30 gibi de tabagima
4 yemek kasigi Salçalı beyaz lahana yemeği(pirinç yok), yarım avokado, 1 kaşık haşlanmış yeşil mercimek, 1 haşlanmış yumurta, 4 tavuk kanat koyup yedim
1 Türk kahvesi ve 2 cikolatali kurabiye ile günü kapadım bugün başka yemek yok.
Elhan sibel_84
Sağol canımgeçmiş olsun canım
Afiyet olsun canımMenü
Sabah 11.00
Lor peynirli 1 yumurta ile omlet
1 dilim ekmek
Domates
1 kornişon turşu
2 ceviz
Ara 13.30
Yarım mandalina
Yarım portakal
Yarım elma
1 kupa sütlü kahve
1 hurma
Akşam 18.00
1 tabak patlıcan musakka
Salata
Elhan sibel_84
Ben bugün doyamadım menüyü erken yazıp başka bişey yemek istemiyorum artık.
Tek öğünde zorlanmadım ama çok kahve içiyorum ben. Önceden de 1. seviye 18 gün olarak yapılmıştı ya o zaman 3 günlük açlıkta kahve içemediğimiz için bırakmıştım. İnşallah bu kez yoksunluk çekmem :))Tek öğünde zorlanıyormusun
İnşaAllah iyi geçmiştirTeşekkür ederim. Bende glokom(göz tansiyonu) var da kontrolüm vardı
Ben de günde 3 kupa içiyorumTek öğünde zorlanmadım ama çok kahve içiyorum ben. Önceden de 1. seviye 18 gün olarak yapılmıştı ya o zaman 3 günlük açlıkta kahve içemediğimiz için bırakmıştım. İnşallah bu kez yoksunluk çekmem :))
Geçmş olsun canım hangi hastaneye gittinSize korse sorsam ve almayı düşündüğüm korse linkini atsam yardımcı olur musunuz fikir verir misiniz
İnşallah canım.Ben de günde 3 kupa içiyorum
Neleri bıraktık kahve ne ki
Kazanacaklarımıza odaklanalım
Tansiyonum yüksek ama testler iyi çıktı. Kontrol olacak, takip edilecek işte.İnşaAllah iyi geçmiştir