- 1 Aralık 2019
- 5.726
- 23.393
- 348
- 30
Kız utanmayın biz bize eğleniyor bacılarım halaya katilinSiyah şalvarlı benarkalarda gelemeyende bakıyolar öylee
Kız sen benim takimimdasin seni toparlamam lazım hemen nooo kilo almak yeşil kilo vermek dur geliyomOrtam bayağı gerilmiş anladığım kadarıyla neyse tatlıya bağlanmış birazda olsa okudum bir kaç mesajı haklı olanların kalbimle yanınızdayım ama haksız olanları tekrar düşünmeye davet ediyorum . Kim haklı kim haksız soylemicem tabikide
Konumuz kilo vermek. Hayırlı olsun yeni adımızElhan
Bu hafta cumaya kadar detoks yapacam .
Biraz canim sıkkın regl döneminden olabilir Ara şura tatlı krizlerine karşı çıkamıyorum bu gidişle kilo verme sürecimiz yavaşlıyor daha çok vereceksen az veriyorum
Hızlı vermeknonemli değil ama ben 7 li rakamları görmek istiyorum biran önce
Süre uzadıkça inancım kırılıyor ama gram da olsa her hafta veriyorum mutlaka
Böyle giderse mayısa kadar anca 70 kilo olacam
3 ayda verebileceğim kiloyu 6 ayda vereceğime canım çok sıkkın
Spor yapan var mı aranizda
Kalabalık bi aileyizz hepimize şu videoya sıgdırabilsekKız utanmayın biz bize eğleniyor bacılarım halaya katilin
Her şey yolunda kaptanım şekersiz kahvemi yudumluyorum@yazarhanim35
-Hayal
@flziso
@Kayıpdunya
@s i d e l y a
@TemelinSafinazi
Bebeklerim cumaya 2 kala menulerinizin güzelliklerini dengesini ve sağlıklı tercihler yaptığınıza inaniyorummm hersey yolunda mini?
akşamada anam bende olurr bende dinlenirimm vallahaa miss gibiiBebeğiimmm
Canım sayfaca delirdik.Ortam bayağı gerilmiş anladığım kadarıyla neyse tatlıya bağlanmış birazda olsa okudum bir kaç mesajı haklı olanların kalbimle yanınızdayım ama haksız olanları tekrar düşünmeye davet ediyorum . Kim haklı kim haksız soylemicem tabikide
Konumuz kilo vermek. Hayırlı olsun yeni adımızElhan
Bu hafta cumaya kadar detoks yapacam .
Biraz canim sıkkın regl döneminden olabilir Ara şura tatlı krizlerine karşı çıkamıyorum bu gidişle kilo verme sürecimiz yavaşlıyor daha çok vereceksen az veriyorum
Hızlı vermeknonemli değil ama ben 7 li rakamları görmek istiyorum biran önce
Süre uzadıkça inancım kırılıyor ama gram da olsa her hafta veriyorum mutlaka
Böyle giderse mayısa kadar anca 70 kilo olacam
3 ayda verebileceğim kiloyu 6 ayda vereceğime canım çok sıkkın
Spor yapan var mı aranizda
Mavi bluz pembe yelekli benim gelsem mi gelmesem mi diye düşünüyorum
Ohhh sefanın olsunnn hayalimmHer şey yolunda kaptanım şekersiz kahvemi yudumluyorum
Akşama uyuyabildinmiHer şey yolunda kaptanım şekersiz kahvemi yudumluyorum
Annen mi geliyorrrakşamada anam bende olurr bende dinlenirimm vallahaa miss gibiikocam ve kızım uyudu 2 bebeler uyuyo ana yüreğiii ben ayakta tavukları düdüklüye
Hahahahha yaa cuk oturdu üşengeç senMavi bluz pembe yelekli benim gelsem mi gelmesem mi diye düşünüyorum
EVet kuzumAnnen mi geliyorrr
İnan diyecektim hayalim bu sensin diye dedim kendini bulsun ürkek ceylanım benimMavi bluz pembe yelekli benim gelsem mi gelmesem mi diye düşünüyorum
Yanlış hissediyorsun çok fazla hesap kitap işine girme. 70' lerden bir anda 68' e inen var. Çıkmadık candan ümit kesilmez. Gayet iyi gidiyorsun biraz daha bize vakit ayır arada kaybolmalarin olmasınHer ay 2 kilo versem 6 ayda 12 kilo olur
82-12 =70
Hedefim 68 benim çok iyi ama sanki yavaş gidiyorum gibi her ay 4 kilo vermem gerek gibi hissediyorum
pırasa ya da kuru fasülye yapmayı planlıyorum kaptanım yav tavuk yiyemiyorum ben pekOhhh sefanın olsunnn hayalimmakşamı dengele ben tavuk hasliyorum göğüs olanından gına geldi ama yapacak biseyyok ya tavuklu bamya yapacağım yada ıspanaklı mantarli biselr fikir vereyimdedim sen ne yapmayı düşünüyorsun
Ayni şeyi düşünmemizHahahahha yaa cuk oturdu üşengeç sen
Hahahahha yaa cuk oturdu üşengeç sen
İnan diyecektim hayalim bu sensin diye dedim kendini bulsun ürkek ceylanım benim
Kuru fasulyeyi eleyelim sanada uygun sa pirasa candir cumartesi yap kuru fasulyeyipırasa ya da kuru fasülye yapmayı planlıyorum kaptanım yav tavuk yiyemiyorum ben pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?