- 28 Mayıs 2015
- 2.946
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.445
- 158
Son 3 yıldır aynı muhabbet bende gitse şimdiye giderdiCanım yeni yeni motivasyon kazanıyorsun geçmişi unut bir kere. Ayda iki kilo çok sağlıklı yıl içinde ayda bir kilo versek 12 kilo ediyor. İki yılda 24 kilo. Acele etmeye gerek var mı ...
Düzelir inşallahYeme konusunda yolunda ama biraz canım sıkkın özel hayatımla alakalı o yüzden giremiyorum bugün gruba
Akşama kadar toparlanirsin yazarcigim insallah neyse hayırlısı hakkında onu dile Allah sıkıntılı durumuna ferahlık versinYeme konusunda yolunda ama biraz canım sıkkın özel hayatımla alakalı o yüzden giremiyorum bugün gruba
Tekrar ediyorum gecmişteki olumsuzluklari unutuyoruz tatlım.Öyle diye diye yıllar gecti
Son 3 yıldır aynı muhabbet bende gitse şimdiye giderdi
Şuan oturdum ....... .... yedim
Bi ağrı kesici iç cnm migren mi var benim migren atakalrim da mide bulantısı ve baş ağrısı oluyorCanım o kadar sıkkın ki başıma ağrı giriyor ve mide bulantısı yapıyor Buda
Tamam öyle yapıyım ev yoğurdumda var mis gibi yerimEvet evet
Pırasa yap kuzum 1 tabak koy yanına yoğurt bak her zaman sebzenin yanında yoğurt ayran yada kefir tüket etin balığın tavuğun yanında salata uygun olanı buymuş yada cacık yap seversen güzelde sunum neydi ilk önce gözümüzü sonra midemizi doyurcaz
Teşekkür ederim tatlım.Benim kimseyle sorunum yok abla
Acele işe şeytan karışır yavaştan minik adımlarla yoluna devam etZincirKirma
Hahaha aman kalsın o zaman kocan yesin seniKocam duymasin
Yahu sen bana ne bakıyorsunAyağıma sıktım resmen...vazgectim eşim yesin. Ben salata yerim .
Stres ve sart koşmak plan yapmak ve planına sadık kalamayıp kilo verememek demoralize eder seni akışına bırakırsan nasıl rahat kg verdiğine sen bile şaşırırsın bide böyle dene3 yıldır minik adımlar atıyorum ama olmuyor 3 yıldır bir insan aynı kiloda olur mu
3 ayda bitmeli 10 kilo gitmeli
Yeni sloganım
Kasim 3 kilo
Aralik 3kilo
Ocak 3 kilo
Seklinde
Hahaha aman kalsın o zaman kocan yesin seni
Takımım birtane yahuuuTamam öyle yapıyım ev yoğurdumda var mis gibi yerim
Ben karnabahar sevmem ki evde olduğu için ziyan olmasın pişireyim dedim. Kabak da var ama karnabahar erken kararıyor. Benim canım domatesli, bol acılı, tereyağlı bulgur pilavı istiyor. Yanında yufka ve turşu....ama yiyemem ki...Yahu sen bana ne bakıyorsunye ablacım ama abartma 2 çatal salatanın yanına köye nefsini korelt
Çok doğru.Acele işe şeytan karışır yavaştan minik adımlarla yoluna devam etZincirKirma
Hemde ne kocamla diyoruzki siz rahat olun yapınKız o kadar mı ses geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?