Sende öyleeeOhhh iki dkk girdim ve çok sevindim herkez burada çok cok mutlu oldum
Gerkez hepiniz ayrı bir güzelsiniz kızlar hepimiz nadide bir cicegiz bize gülmek yakışır inanin 2 gündür biraz sıkıntılı ve bozugum ama burada moral buluyorum sizlerin sayesinde seviliyorsunuz hepinizzz
Buradayimmn kuşum senin için bu telefona şans veriyorumHahahahahahah vurma kızzz zaten 1 haftayı zor bitirdim sensiz
Ne güzel bir kilon varADINIZ: Chara
YAŞINIZ: 36
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 62
HEDEF KİLONUZ: 54
MEDENİ DURUMUNUZ: Evliyim
MESLEGINIZ: Ev anası :)
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Düzensiz beslenme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Migren
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kendimi hafif hissetmek ve Allahın verdiği bu bedene eziyet etmemek istiyorum.
Ben tam tersiyim. Çok güleç yüzlüyüm.Akreplilerden korkarım aslında halamda akreptirr tek bi kelime edemezdim bi siniri yeterdi banahalamda çok düşkünümdür
KriiipppiiiiBuradayimmn kuşum senin için bu telefona şans veriyorum
Ohhh iki dkk girdim ve çok sevindim herkez burada çok cok mutlu oldum
Gerkez hepiniz ayrı bir güzelsiniz kızlar hepimiz nadide bir cicegiz bize gülmek yakışır inanin 2 gündür biraz sıkıntılı ve bozugum ama burada moral buluyorum sizlerin sayesinde seviliyorsunuz hepinizzz
Öylee öylee iste halamda oyle çok delidoludurr çok güleçtirr ama bi koca bulamadık millet şaşırıyor bu haliyle nasıl evlenemedin hala diyeBen tam tersiyim. Çok güleç yüzlüyüm.
Şu zor zamanlarımı atlatabilirsem daha güzelleşecek dünyam
Beddua iyi bir şey değil yapılmamalı ama yok ben dayanamam ille de söyleyeceğim diyeceksiniz şunu edin çok etkili. Ettiğiniz kişiyi anında sersemletir.
Dilerim sevdiğin arkadaşlar birbirine girer çaresiz kalırsın .
@yazarhanim35
@blonde ambition
Efenin_Annesi
Jou
Hepinizi o kadar çok seviyorum ki bunu anlamak için kalbinize sorun o cevap verecektir. Çok farklı renklere sahipsiniz sizi güzel yapan da bu.
Aranızda barış , huzur , muhabbet olsun. Bize bunlar yakışır.
Olgunlugunuza güveniyor ve sizden adım bekliyorum.
Yaa paylaştım aslında ama gözden kaçtı sanırım
Hangi şarkıŞarkıyı paylastimmm loooo
Allah hayırlısını en acilinden versinÖylee öylee iste halamda oyle çok delidoludurr çok güleçtirr ama bi koca bulamadık millet şaşırıyor bu haliyle nasıl evlenemedin hala diye
Üstte hemen alıntıladım.Hangi şarkı
Gördüm kaptanım.Allah hayırlısını en acilinden versin
Üstte hemen alıntıladım.
Kriiipppiiiimillet dicek nediyo bunlar bizim sifreli bi laf
Pembeli benimm diğerleri kim etiketleyin kendini
Ya çok tatlısın sen olmasan ben kimle kuduracagim dediydim sanaPembeli benimm diğerleri kim etiketleyin kendini
Ohhh kaptanimmm yandannn kız hadi söyle kaç kilo verdin kimseye demem
Bi tane daha varda onu gün içinde paylaşımHangi şarkı
Siyah şalvarlı benPembeli benimm diğerleri kim etiketleyin kendini
O zamann kudurak mi niloyaYa çok tatlısın sen olmasan ben kimle kuduracagim dediydim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?