- 1 Aralık 2019
- 5.726
- 23.393
- 348
- 30
Sağlıkla büyüsün minikler.Minik minik adımlarla güzelliklere ulaşacağimiz ümidimi yitirmiyorum.
KripiiiiKızzzEllssa biara birsey demistim sana benim yorumumu görmedin ama ne yazdım onuda unuttum burçla ilgili gibi birseydii bulamadımda yorumumu
Kripiii
Kripiiiihosgeldinnnn bebegimmm suuuuuuu gitmene burdaaannn senin olmaaadaannn benn duramammmm
Dönmene çok sevindimAbla senin için bunlar bundan sonra daha dikkatli olacaz insallahh
ADINIZ: Chara
YAŞINIZ: 36
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 62
HEDEF KİLONUZ: 54
MEDENİ DURUMUNUZ: Evliyim
MESLEGINIZ: Ev anası :)
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Düzensiz beslenme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Migren
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kendimi hafif hissetmek ve Allahın verdiği bu bedene eziyet etmemek istiyorum.
Yaa paylaştım aslında ama gözden kaçtı sanırımSelamlar,
Hâlâ seni tanıyamadık
Ulaaann gene yanlış yazmışım ben bu telefonu vuracam haaaKripiiisensin o yaaaaaaa canımsın kanımsınn daha dikkatli olmamız dileğiylee
HosgeldinnnYaa paylaştım aslında ama gözden kaçtı sanırım
Bilmiyorum neydi acabaKızzzEllssa biara birsey demistim sana benim yorumumu görmedin ama ne yazdım onuda unuttum burçla ilgili gibi birseydii bulamadımda yorumumu
Amin ablaaa buarada konun çok güzel oldu ismi vallahaa zaten hep sen ilgileniyodun cuk oturdu ensondaAllah razı olsun bitanem. Ne muradın varsa bugün, yarın, hep ona ulaşasin inşallah
Çok özür dilerim arada kaynamış gitmişsinYaa paylaştım aslında ama gözden kaçtı sanırım
Teşekkür ederim hoşbuldumHosgeldinnn
Sorun değil ortam gerilmişti biraz üstüne düştümÇok özür dilerim arada kaynamış gitmişsin
Akreplilerden korkarım aslında halamda akreptirr tek bi kelime edemezdim bi siniri yeterdi banaBilmiyorum neydi acaba
Neyse sen geldin ya tekrar yazarsın aklına gelirse
Biz de isteriizz kiiiAllah razı olsun bitanem. Ne muradın varsa bugün, yarın, hep ona ulaşasin inşallah
Hahahahahahah vurma kızzz zaten 1 haftayı zor bitirdim sensizUlaaann gene yanlış yazmışım ben bu telefonu vuracam haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?