Yok kız pat küt sesler geliyor öyle seslere denk gelmedim Allah getirmesin psikolojim bozulur benimAkşama uyuyabildinmiyaa bide yukardan değişik sesler geliyor dedinn bu olmasın benim cok başıma geldi yan dan yukardanah uh
Tanımasak ayıp olurduiyi tanımışsınız beni kızlar yav
Öyle mi dersin kaptanımKuru fasulyeyi eleyelim sanada uygun sa pirasa candir cumartesi yap kuru fasulyeyi
Aman diyimOhhh kaptanimmm yandannn kız hadi söyle kaç kilo verdin kimseye demem
Bi tane daha varda onu gün içinde paylaşımanladın sen
Yerim seni yavTanımasak ayıp olurdu
Pırasa yap kuzum 1 tabak koy yanına yoğurt bak her zaman sebzenin yanında yoğurt ayran yada kefir tüket etin balığın tavuğun yanında salata uygun olanı buymuş yada cacık yap seversen güzelde sunum neydi ilk önce gözümüzü sonra midemizi doyurcazÖyle mi dersin kaptanımtamam o zaman pırasa yapıp yiyem
Bugün karnabahar yiyeceğim bakalım yarın ne olacakEvet evet
Pırasa yap kuzum 1 tabak koy yanına yoğurt bak her zaman sebzenin yanında yoğurt ayran yada kefir tüket etin balığın tavuğun yanında salata uygun olanı buymuş yada cacık yap seversen güzelde sunum neydi ilk önce gözümüzü sonra midemizi doyurcaz
Canım yeni yeni motivasyon kazanıyorsun geçmişi unut bir kere. Ayda iki kilo çok sağlıklı yıl içinde ayda bir kilo versek 12 kilo ediyor. İki yılda 24 kilo. Acele etmeye gerek var mı ...Nisan a2023 de 75 kiloya kadar indim hatta 73 u bile gördüm Eylül de tatilden bir döndüm baktim 85 kiloyum ve suan 82 kiloyum Eylül ve ekim bitti bende 3 kilo gitti yani iki ayda 3 kiloElhan hesap kitap isine girme diyorsun ama rakamlar yalan soylemez
ayda 2 kilo bile degil bu gidisle kisin kilolari tekrar alacagim birakma noktasindayim
Sen ye abla kan gurubu beslenmene çok uygun bir seçenek hazır tartiyada 2 gün kalmışken beni ne kadar düşünüyorsun böyle çok incesinBugün karnabahar yiyeceğim bakalım yarın ne olacak
Acele işe şeytan karışır yavaştan minik adımlarla yoluna devam etCanım yeni yeni motivasyon kazanıyorsun geçmişi unut bir kere. Ayda iki kilo çok sağlıklı yıl içinde ayda bir kilo versek 12 kilo ediyor. İki yılda 24 kilo. Acele etmeye gerek var mı ...
Benim kimseyle sorunum yok ablaBeddua iyi bir şey değil yapılmamalı ama yok ben dayanamam ille de söyleyeceğim diyeceksiniz şunu edin çok etkili. Ettiğiniz kişiyi anında sersemletir.
Dilerim sevdiğin arkadaşlar birbirine girer çaresiz kalırsın .
yazarhanim35
@blonde ambition
Efenin_Annesi
Jou
Hepinizi o kadar çok seviyorum ki bunu anlamak için kalbinize sorun o cevap verecektir. Çok farklı renklere sahipsiniz sizi güzel yapan da bu.
Aranızda barış , huzur , muhabbet olsun. Bize bunlar yakışır.
Olgunlugunuza güveniyor ve sizden adım bekliyorum.
Biz alıştık artık hahahahahaYok kız pat küt sesler geliyor öyle seslere denk gelmedim Allah getirmesin psikolojim bozulur benim
Minnoş kalpiyi tanımışsınız beni kızlar yav
Yeme konusunda yolunda ama biraz canım sıkkın özel hayatımla alakalı o yüzden giremiyorum bugün grubayazarhanim35
-Hayal
@flziso
@Kayıpdunya
@s i d e l y a
@TemelinSafinazi
Bebeklerim cumaya 2 kala menulerinizin güzelliklerini dengesini ve sağlıklı tercihler yaptığınıza inaniyorummm hersey yolunda mini?
Ayağıma sıktım resmen...Sen ye abla kan gurubu beslenmene çok uygun bir seçenek hazır tartiyada 2 gün kalmışken beni ne kadar düşünüyorsun böyle çok incesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?