Afiyet olsun Hayalcim.11:00
1 dilim ekmek
Beyaz peynir
5 tane zeytin
Salatalık
Şekersiz reçel 1 Tatlı kaşığı
13:30
Şekersiz kahve
16:00
Maydanoz detoks suyu
19:00
5 tane küçük fırın köfte
1 dilim ekmek
2 lt su
Elhan gezegenfeza
Ip atlamayı yazmadın kizzz11:00
1 dilim ekmek
Beyaz peynir
5 tane zeytin
Salatalık
Şekersiz reçel 1 Tatlı kaşığı
13:30
Şekersiz kahve
16:00
Maydanoz detoks suyu
19:00
5 tane küçük fırın köfte
1 dilim ekmek
2 lt su
Elhan gezegenfeza
Helal olsun sanaÖnce banyonun tavanı kararmisti sildim ve 1 kat boyadım
Sonra arıtma musluğu bozuktu ve damlatiyordu onu tamir ettim Bi parçası eksikti gidip aldım ve isim bitti
En sonunda klozetin kapağı kırılmıştı onu çıkarıp yerine yenisini almıştım onu taktım ama neredeyse 1.5 saat uğraştım eski parçayı çıkarabilmek için
En sonunda tavana 1 kat daha boya attım. Bezdim vallahi
Kız maşaallah sana helal olsunÖnce banyonun tavanı kararmisti sildim ve 1 kat boyadım
Sonra arıtma musluğu bozuktu ve damlatiyordu onu tamir ettim Bi parçası eksikti gidip aldım ve isim bitti
En sonunda klozetin kapağı kırılmıştı onu çıkarıp yerine yenisini almıştım onu taktım ama neredeyse 1.5 saat uğraştım eski parçayı çıkarabilmek için
En sonunda tavana 1 kat daha boya attım. Bezdim vallahi
Yemekten sonramı içiyorsun öyle işe yarıyormukiDukanimi da bitirdim
Kız bende diyorum nerde bu bian kayboldu telide bozulacağıdı tuttu yavvv ona söylee gelince cekeceği var bendennİyi akşamlar kızlar.
Efenin_Annesi arkadaşım için yazıyorum kendisi haber vermemi istedi
Telefonu bozulmuş reset artırmış kk şifresi mail şifresi hepsi gitmiş.
Şuan hesaba giremiyor benden rica etti yönetime haber verip ilgilenmlerini isticem umarım 1-2 güne gelir.
İnşallah burasıdır diyet topigi haber ver dedi idare edin onu
Yaa bana da az önce yazdı bilmiyorum kiKız bende diyorum nerde bu bian kayboldu telide bozulacağıdı tuttu yavvv ona söylee gelince cekeceği var bendenndaha şinimi haber veriyor bee 2 hafta oldu canım çıktı
Sağlığı yerinde olsun da, gerisi hallolurİyi akşamlar kızlar.
Şuan hesaba giremiyor benden rica etti yönetime haber verip ilgilenmlerini isticem umarım 1-2 güne gelir.
Sağlıklı bir menü .Eki Görüntüle 3316289
Dünkü kahvaltım
Eki Görüntüle 3316290
Akşam yemeğim, kuru fasülye az çıktı, biraz çekirdek yedim, maksat ağız
Eki Görüntüle 3316291
Bugünkü kahvaltım
Eki Görüntüle 3316292
Akşam yemeği
Elhan
Vay anamm yaa bilseydim sende numarası olduğunu bi araştır şu kızi derdimYaa bana da az önce yazdı bilmiyorum ki
Yönetime de haber verdim inşallah halledilir.
Belki telefonu yeni eline ulaştı pamuğun ondan geç haber vermiş olabilir gelince kız sen ona
Tamam canım hadii sizde az yiyin bol kilo verin gözüm üstünüzdeVay anamm yaa bilseydim sende numarası olduğunu bi araştır şu kızi derdimnese jouu özledi dersinn biran once gelsinn
HahahahaTamam canım hadii sizde az yiyin bol kilo verin gözüm üstünüzde
Valla ben genelde yemek sonrası içiyorum canım. Aç karnına icemem benYemekten sonramı içiyorsun öyle işe yarıyormuki
İyi olsun da kendisi. Merak ettik.İyi akşamlar kızlar.
Açkarna genelde içilmiyorda tiktokta içeni görünce deneyeyim dedim ama çok fena bağırsak çalıştiriyorrValla ben genelde yemek sonrası içiyorum canım. Aç karnına icemem ben
İyi olsun da kendisi. Merak ettik.
Bilemedim canım olabilir. Ama bende o mide yok. Aç karnına icersem midemin ağrısından duramam herhaldeAçkarna genelde içilmiyorda tiktokta içeni görünce deneyeyim dedim ama çok fena bağırsak çalıştiriyorr
Teşekkür ederiz cemoş . Çok merak ediyorduk . İnşallah bir an önce problem çözülür. Kadınlar Kulübü iletişim numarasina mesaj atıp mail adresini yazsa yeni şifre verirlerdi kendine.İyi akşamlar kızlar.