Söyledim abla numarayı da verdim buraya yaz dedim.Teşekkür ederiz cemoş . Çok merak ediyorduk . İnşallah bir an önce problem çözülür. Kadınlar Kulübü iletişim numarasina mesaj atıp mail adresini yazsa yeni şifre verirlerdi kendine.
Icme canım doğrudurrBilemedim canım olabilir. Ama bende o mide yok. Aç karnına icersem midemin ağrısından duramam herhalde
Allah razı olsun senden. İçimize su serptin.Söyledim abla numarayı da verdim buraya yaz dedim.
Bakalım heralde bugün yarın hallolur.
Ayyy ablaaa ne güzel duaaa aminAllah razı olsun senden. İçimize su serptin.Bol bol eksi gelirsin inşallah bu hafta.
Önemli olan yolun başına gelmek ondan sonrası gelir merak etme.Ayyy ablaaa ne güzel duaaa amin
Daha biz yolun başındayız biraz zor oluyo ama vericez inşallah
Yaa biz buna soğan salatası diyoruzJülyen soğan kesiyosun limon zeytinyağ sumak karıştır yeben buna öyle diyorum ama soğan yahnisi başka bir yemekantep yöresele ait
Eki Görüntüle 3316274
Ben yapmadım marketten aldımAfiyet olsun Hayalcim.Şekersiz reçeli nasıl yaptın
500 atladımIp atlamayı yazmadın kizzz
Şekersiz recel
Heee tamamm o unutmuşum onu bizde alıyorduk onu cokta güzel oluyo kahvaltıya şu sıra hep unutuyoz500 atladımmarketten aldım ya Migros’tan tanem şekersiz reçel işte
Sogan salatasıda aynen aman hepimiz farklı diyoruzz sagol beybim ev halkı yedi yarın ola hayrola yarın bi bol ıspanak yemeği edelumYaa biz buna soğan salatası diyoruzcoook güzel duruyor yemek afiyet olsun
Demi ya çok güzel oluyor bayıldım Tadına bayadır canım reçel Nutella istiyordu görünce aldım yiyorum azar azar reçelHeee tamamm o unutmuşum onu bizde alıyorduk onu cokta güzel oluyo kahvaltıya şu sıra hep unutuyoz
Her gün ne yemek yapıcam derdinden sıkıldım haaSogan salatasıda aynen aman hepimiz farklı diyoruzz sagol beybim ev halkı yedi yarın ola hayrola yarın bi bol ıspanak yemeği edelum
Cumayı sallayacağız diyorsun11 Ekim
10.30 Bir buçuk haş yumurta, marul. domates, salatalik, ceviz
12.00 Kahve
16.00 Şakşuka , yarım köy yufkası, yoğurt
gezegenfeza
ede var yaaHer gün ne yemek yapıcam derdinden sıkıldım haabide kocam her şeyi sevmez beğenmez
Seninde eşin mi begenmıyor abla ?O bend
ede var yaa
Çok zor
Eşim ayrı, oğlanlar ayrıSeninde eşin mi begenmıyor abla ?