Dukan birası yapıp içicem bugünNeyse olsunn kaçmıyoya
Ben açkarna ictim onu çok fena wcDukan birası yapıp içicem bugün
Büyük tuvaletide getiriyor mu dukan ?Ben açkarna ictim onu çok fena wc
Onu diyom iste cok fena oldumBüyük tuvaletide getiriyor mu dukan ?
Midem bulanır diye korkuyorum yoksa bende aç karna içiyim batırsaklsrımın çalışması lazımOnu diyom iste cok fena oldumaçkarna daha iyi bi çalıştırıyor bagırsakları sanki
Bulanabilir ben lıkılıkı içtim bian bitsin diyeMidem bulanır diye korkuyorum yoksa bende aç karna içiyim batırsaklsrımın çalışması lazım
Kaç litre yapıyorsun tatlım ?Bulanabilir ben lıkılıkı içtim bian bitsin diye
Afiyet olsun aşkoŞekersiz, tarçınlı, köpüksüz Türk ve dibek karışımı kahvem
Ben kendim ayarlıyorum artık bi 500ml bardağa biraz yarısı su 2 yesilçay demliyorum sodayı döküyorum bekletiyorum az sonra yavas yavas limon sıkıp ictimKaç litre yapıyorsun tatlım ?ölçüleri nedir
Sağol bebeeemAfiyet olsun aşko
Haaa internette 1.5 lt su 2 yeşil çay 1 soda filan yazıyor aç karna nasıl onu içtin diye şaşırdım bendeBen kendim ayarlıyorum artık bi 500ml bardağa biraz yarısı su 2 yesilçay demliyorum sodayı döküyorum bekletiyorum az sonra yavas yavas limon sıkıp ictim
Hee yok kizzz öyle ederdim ben gun içerisinde içerdim sıkıldım o ara ama boyle daha iyi oldu yap bi buyuk bardak içHaaa internette 1.5 lt su 2 yeşil çay 1 soda filan yazıyor aç karna nasıl onu içtin diye şaşırdım bende
Tamam yarın sabah yapıyım bari 1 bardak içerim aç karna bı şey olmazHee yok kizzz öyle ederdim ben gun içerisinde içerdim sıkıldım o ara ama boyle daha iyi oldu yap bi buyuk bardak iç
Sonra ustune 1 litre su icTamam yarın sabah yapıyım bari 1 bardak içerim aç karna bı şey olmaz
Rakip boş durmuyorduBugünlük bu kadar yürüyüş yeter bence. Eve geldim bir kahve yapar içerim. Bugün Dukan da yapayım.Elhan blonde ambition Ysmnondr
Kiz sibooşş coştunnnBugünlük bu kadar yürüyüş yeter bence. Eve geldim bir kahve yapar içerim. Bugün Dukan da yapayım.Elhan blonde ambition Ysmnondr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?