Yok kız doğumla alakası yok her kadının duzenli vermesi gereken bi test. Sonuçlar çıkmış aradım hastaneyi doktor 12 ye kadar hastanedeydi çıktı dediler öğrenemedim pazartesiye kaldıCanım ya smear testi nasıl oluyordu doğumdan sonra genelde kadınlarda gerekli oluyorda senin nasıl sonuçlar-Hayal
İçimdeki istek birinci olmaya yeter de metabolizma eski kaptanim.Bana öyle geliyor ki breyselde de sen birinci olacaksın
Bizim metabolizma yerlerde ahhh 20 li 30 lu yaşlarda 2 günde verip eriyordumİçimdeki istek birinci olmaya yeter de metabolizma eski kaptanim.
Heee hayırlısı anladım canim dogumdan sonrada bakılması gerekiyorya ondan dedim nasıl oluyo rahim filmi gibimi buYok kız doğumla alakası yok her kadının duzenli vermesi gereken bi test. Sonuçlar çıkmış aradım hastaneyi doktor 12 ye kadar hastanedeydi çıktı dediler öğrenemedim pazartesiye kaldı
Ama bu demek değildir ki zayiflayamayiz.Bizim metabolizma yerlerde ahhh 20 li 30 lu yaşlarda 2 günde verip eriyordum
Durmak yok hocam rakibim dişli rakip çünkü. Ben aslan burcu yenilmeyi hazmedemem.Rakip boş durmuyordu
Valla costuk rakip dişli oluncaKiz sibooşş coştunnn
Akşama da 3 mil mi yapsamCoşsun bakalım .Biz yatmiyoruz beybisu
Hayıır vajinal muayene oluyoruz ya o sırada bi fırçayla sürüntü alıyor o kadar. Çok basit bi işlemHeee hayırlısı anladım canim dogumdan sonrada bakılması gerekiyorya ondan dedim nasıl oluyo rahim filmi gibimi bu
Heee bende bigün neolur neolmaz baktıracam kuzumHayıır vajinal muayene oluyoruz ya o sırada bi fırçayla sürüntü alıyor o kadar. Çok basit bi işlem
Baktır bebeğim tedbirli olmak lazımHeee bende bigün neolur neolmaz baktıracam kuzum
Evet kuzuşumBaktır bebeğim tedbirli olmak lazım
Sabah bir takım günahlara girildi amaaaa 35 dk tempolu zumbayla 0landiblonde ambition
Haa bu arada dukan da yapılıp içildi
Harika gidiyorsun SiboşumBugünlük bu kadar yürüyüş yeter bence. Eve geldim bir kahve yapar içerim. Bugün Dukan da yapayım.Elhan blonde ambition Ysmnondr
Canım benim dinlediğim diyetisyen de aynı malzemeye 1lt su diyor hatta 750ml su canım maden suyu ve limon suyunuda ekleyince 1 Lt oluyor. O 1 lt yi de akşama kadar bitirin diyor. Zaten 500ml lik bardağa koyarsan 2 kezde biter . Bir tık daha küçüğüne koyarsan 3kez biter canm öyle düşününce gözünde de büyümez hemHaaa internette 1.5 lt su 2 yeşil çay 1 soda filan yazıyor aç karna nasıl onu içtin diye şaşırdım bende
Kasıma kadar durmak yok ona göreTelafi etmişsin bile canım. maşallah sana.
Harika gidiyorsun Siboşumgurur duyuyorum seninle
Canım benim dinlediğim diyetisyen de aynı malzemeye 1lt su diyor hatta 750ml su canım maden suyu ve limon suyunuda ekleyince 1 Lt oluyor. O 1 lt yi de akşama kadar bitirin diyor. Zaten 500ml lik bardağa koyarsan 2 kezde biter . Bir tık daha küçüğüne koyarsan 3kez biter canm öyle düşününce gözünde de büyümez hem
(Rakibime taktik verip durmakta ne bilim)
Yaaa senin gibi rakibi yiriiim benCanım benim dinlediğim diyetisyen de aynı malzemeye 1lt su diyor hatta 750ml su canım maden suyu ve limon suyunuda ekleyince 1 Lt oluyor. O 1 lt yi de akşama kadar bitirin diyor. Zaten 500ml lik bardağa koyarsan 2 kezde biter . Bir tık daha küçüğüne koyarsan 3kez biter canm öyle düşününce gözünde de büyümez hem
(Rakibime taktik verip durmakta ne bilim)
Fena gaza geldik kızlar haberiniz olsun.
Maşallah canım harika menüDünkü menüm
Sabah Türk kahvesi
Öğle 2 küçük yuvarlak krep Biraz peynir
Akşam ıspanak yemeği yoğurt, arpa şehriye çorbası
Ahaahaaİçimdeki istek birinci olmaya yeter de metabolizma eski kaptanim.
İyi iş çıkarttım bugün
Eki Görüntüle 3313644
Kasıma kadar durmak yok ona göre
Aslan Koç' a karşı deseneDurmak yok hocam rakibim dişli rakip çünkü. Ben aslan burcu yenilmeyi hazmedemem.
Valla costuk rakip dişli olunca
Akşama da 3 mil mi yapsam
Bir ayda vereceğim kiloyu bu haftaya sığdırmam için tüyosu olup da vermeyeninMaşallah canım harika menü
AhaahaaKız bana da birinci olursun gibi geliyor . Geçen hafta da kendime kesin birinci olurum diyordum sonra biri gelip buraya -3kilo yazdı 1 aylık kiloyu 1 hafta verenler oluyor başına gelmezse bence birincisin
Aayy içim açıldı şurda olsaydım dedim
Aslanlarım benim şu 3ü 4 yapıp yazar kızımıda unutmayalım oda harika gidiyor. 4ünüz yakıp kavuracaksınız yazarhanim35 nerelerdesin ?
Tabi diğer arkadaşlarda biraz daha hareketlenirse süper oluruz.Umarım onlarda hem guruba hem de kendilerine güzel katkı sağlarlar.
Kıran Kırana bir mücadele sayın seyircilerAslan Koç' a karşı deseneO da yenilmeyi sevmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?