Yaa gözkararıyla ettim yazmıştım not defterimde menumu degistirirken sildim ama baya malzeme var hahaBen kaçırdım heralde bi ara fazla giremedim görmedim nedir acep
Umarım begenirsin canim
Biz teşekkür ederiz kaptanim
Ayy bende bulgurun her türlüsünü severim banada ödem yapıyor onuda burada farkettim bukgur yedimmi 2 kilo artı cikiyorum
İnşallah ablaVer de ne kadar verirsen ver canım
Benim için, senin için, bizim için, hepimiz için
Beybitomİnşallah abla
Ooo görüntü süper severim bu tarz yemekleri teşekkürler yapicamYaa gözkararıyla ettim yazmıştım not defterimde menumu degistirirken sildim ama baya malzeme var haha
Gene yapcam ama çok tok tuttu beni
2 yumurta
Corek otu
AZ suda bekletilmis chia tohumu
Pulbiber
Karabiber
Yulaf
Tuz
Dereotu
Hepsi bir tabaga cirp
Tencereye domates diz biber diz az yağda kızart ustüne çırptığımız yumurtayı gezdirarkalı önlü çevir resmi var
Eki Görüntüle 3313528
Cokguzel oluyoo tuzda unutma bende severik hem doyurucu hem sıfır kaloriOoo görüntü süper severim bu tarz yemekleri teşekkürler yapicam
kan grubun ne ki? Beni abartmazsam etkilemiyor, yanında yediklerim de önemli tabiAslında bulgur bana hiç iyi gelmiyor kaptanım. Son kez yedim diyet boyunca ogunlerime almayı düşünmüyorum. Belki bir kaşık o da çok sevdiğim için.
Teşekkür ederim .
Sen zaten farkındasın tatlım10.30
2 dilim ekmek
Şekersiz reçel
7 zeytin
Şekersiz ccay
13:30
Şekersiz kahve
4 tane büsküvi
20:00
Yarım levrek
2 dilim ekmek
Salata
2 lt sugezegenfeza Elhan
Ekmek yedim bugün biraz şey oldu ama telafi edicim
Yarmalı soğuk çorba, üstüne tereyağlı salçalı sos yaptım, salça fazla kaçtıFırın sütlaç mı o akşam menüsündeki
Hayaller hayatlar işte. Afiyet olsunYarmalı soğuk çorba, üstüne tereyağlı salçalı sos yaptım, salça fazla kaçtı
Geçmiş olsunHayırlı sabahlar, hafta sonunuz çok çok güzel geçsin, aklımız midemizde olmasın, midelerimiz bol suyla yıkansın, temiz gıdalarla beslenelim, midelerimizi çöp kutusuna çevirmeyelim, bunun da hesabı var, kolay geçirenlerden olalım
Dün kendimi yatağa zor attım, artık bacaklarım öyle ağırlaştı ki sanki herbirine 10 ar kg bağlamışım
Bugün iyiyim hamdolsun
İyi iyi ayaklarına sağlık .Teşekkür ediyorum hocam. Okula yürüyerek geçiyorum. Bıraktım arabayı. Hava da çok güzel
Günnnoooooo
Günaydın
Kizlar sizlere de günaydınGuuunnaayyydiiiinnnn
0 Rh pozitif kaptanım.kan grubun ne ki? Beni abartmazsam etkilemiyor, yanında yediklerim de önemli tabi
Günaydın sidoşum.Günaydıın hayırlı hafta sonları
Aklım sağlıklı yapabileceklerimde kaptanım.Hayırlı sabahlar, hafta sonunuz çok çok güzel geçsin, aklımız midemizde olmasın, midelerimiz bol suyla yıkansın, temiz gıdalarla beslenelim, midelerimizi çöp kutusuna çevirmeyelim, bunun da hesabı var, kolay geçirenlerden olalım
Dün kendimi yatağa zor attım, artık bacaklarım öyle ağırlaştı ki sanki herbirine 10 ar kg bağlamışım
Bugün iyiyim hamdolsun
Sabah ki adım sayım
Geçiyor çok şükür, az biraz daha zamana ihtiyacım varGeçmiş olsun
Yaaa güzel kaptanım bu ne güzel motivasyondur böyleeHayırlı sabahlar, hafta sonunuz çok çok güzel geçsin, aklımız midemizde olmasın, midelerimiz bol suyla yıkansın, temiz gıdalarla beslenelim, midelerimizi çöp kutusuna çevirmeyelim, bunun da hesabı var, kolay geçirenlerden olalım
Bugün iyiyim hamdolsun
Benimki de 0 Rh pozitifİyi iyi ayaklarına sağlık .
Kizlar sizlere de günaydın
0 Rh pozitif kaptanım.
Günaydın sidoşum.
Aklım sağlıklı yapabileceklerimde kaptanım.
akşama bayağı olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?