- 18 Mart 2018
- 30.995
- 123.662
- 598
- 35
Pek severim hamurişiYaaa güzel kaptanım bu ne güzel motivasyondur böyleeinsaallahh guzel geçecek kocama poğaça edecsm ama kendim yemeyecem nasılsa kaçmıyor hedefe ulaşınca elbetki yerim
Benimde oyle hiç istemiyorr ama evde yemek yok bi haftasonu gelince kocişin aklina hamur gelirPek severim hamurişi
Ama hiç canım istemiyor, ben de serbest günde yerim bişeyler
Yaaaa ablamm mutlu oldum gercekten çok memnun oldumm olsun dağılsın önemli olan lezzetlisi
Ortaasya' daki atalarimiz hep et yermiş ama içimden bir ses yanında yoğurt , ayran da tüketiyordu diyorBenimki de 0 Rh pozitif
Et yememiz lazım
Et verin bize et
Önemli bir husus daha var et konusunda
Mesela bir gün kırmızı et yiyorsak gün içinde başka bir etle karıştırmamamız lazım ( restoranlardaki karışık ızgara tabağı, yada evde mangal yapınca çok çeşit oluyor)
Etin yanında süt ürünleri yemememiz lazım ( genellikle cacık yaparız yada iskender, etli mantı, çökertme kebabı)
Etin yanında karbonhidrat olmamalı ( ekmek, yine mantı gibi gibi)
Çok dikkat edemiyoruz malesef
Off off pek lezzetli ve doyurucuydu . Teşekkür ederim tarifin için bitanemmmYaaaa ablamm mutlu oldum gercekten çok memnun oldumm olsun dağılsın önemli olan lezzetlisi
Yaaa çok sevindim herkesin damak zevki farklı ya ondan sordumOff off pek lezzetli ve doyurucuydu . Teşekkür ederim tarifin için bitanemmmBundan sonra seni hep mutlu ederim merak etme
Tarif içeriği bana uygundu denedim. Bir tek chia koymadım evde olmasına rağmen onun yerine keten tohumu koyayım dedim sonra vazgeçtim. Hepsi sağlıklı 17.00' ye kadar idare eder. Ondan sonra yoğurtlu kabak düşünüyorum.Yaaa çok sevindim herkesin damak zevki farklı ya ondan sordumhem sıfır kalori bide kıvırcıklar salatalar güzel etmissin kahvaltıyı sağlam
Tariflerin efsane ve çok yaratıcı bebeğim ellerine sağlıkYaaa çok sevindim herkesin damak zevki farklı ya ondan sordumhem sıfır kalori bide kıvırcıklar salatalar güzel etmissin kahvaltıyı sağlam
Fezo kim kizTarif içeriği bana uygundu denedim. Bir tek chia koymadım evde olmasına rağmen onun yerine keten tohumu koyayım dedim sonra vazgeçtim. Hepsi sağlıklı 17.00' ye kadar idare eder. Ondan sonra yoğurtlu kabak düşünüyorum.Fezomu bu hafta birinci yapmak için üzerime düşeni yapmaya çalışacağım inşallah.
DenedinmiTariflerin efsane ve çok yaratıcı bebeğim ellerine sağlık
Hahahahaha yaaadime öyle dimeee gene olursam gene aşiretim olacaksınn
GezofezoFezo kim kiz
Bide domatesi biberi iyice kızartsak az yaginda daha guzel oluyo ablam ustune kekik
Heee olsunn bidahakine daha iyi edersinGezofezo
Ön aşamada onu yaptım canım. Domates , biberlerin üzerine döktüm yulafli yumurta karışımını , ters yüz ederken içi dışına karıştı. Bir dahakine kapakla alt üst edeceğim.
Denemedim evde sade yulaf yok yulafaız olur mu ?Denedinmi
Olurr olurr yulaf daha cok tok tutar diye yapıyorumDenemedim evde sade yulaf yok yulafaız olur mu ?
Yapacaktım yulaf yok diye yapmadım boş yumurta kırıp yedim keşke sorsaydım ilk sanaOlurr olurr yulaf daha cok tok tutar diye yapıyorum
Neyse olsunn kaçmıyoyaYapacaktım yulaf yok diye yapmadım boş yumurta kırıp yedim keşke sorsaydım ilk sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?