Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dün kaçırdım yediklerimde iki gun çok dikkat edcm

menekse_kokusu hadi takım arkadaşı olalım

Ellerine sağlık canım ❤
Aslında bu hafta katılmayı düşünmüyordum. Diyeti bırakmayacağım ama buraya yazmaya vakit bulamıyorum. Günlük adımlarımı zaten tamamlıyorum. Menü yazmak için de uğramaya çalışacağım kaptanım

Ben izinli değilimki.
Dün takıma alınacaktım üstelik.

Dünkü menüm

08:00
3 kaşık yeşil mercimek yoğurtlu

14:00
Tereyağlı yumurta
Çökelek
Ekmek
Domates
Salatalık

18:30
1 Kete
Sıcak pide

20:00
Nohutlu pilav
Domates
Salatalık
Süs biberi

2 saat yürüyüş

Beni bu iki hafta çıkarabilir misiniz? Çok yoğun çalışıyorum allak bullak oldum bi toparlanayim
Bugun akşam
Yarın sabah 12 saat
Zaten bayramda full 12 saat yazacaklarmis sıkıldım artık
İş konusunda sıkıntım var bir atlatayım bu arada da kilo vererek gelmiş olurum bildirimlerini de düzgün yaparım ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Tamam hazirlikt da durabilirim bildirim yaparım en azından pazartesiden başlayayım Özlemcim ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Dün kaçırdım yediklerimde iki gun çok dikkat edcm
Üzülme ben de kaçırdım dün , bu sabah tartıldım hemen +500 gr gördüm şok oldum hafta sonu dikkat ederek pazartesiye güzel bir giriş yaparız. Akşam yemeğini erken be hafif yemek önemli bence. Bugün iki ana öğün bir ara öğün yağacağım bakalım

Tamam canım sen kaçırmamaya çalış. Belki aklında biz varken daha iyi beslenirsin hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…