Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Limoni katılamayacagini söylemiş canım
Tamamdır işte şimdi oldu hazırlık grubundakilerden seçmiyoruz değil mi?Tesnim1903 seni nasıl gözden kaçırmışım hadi gel
Onları da mı seçiyorduk canım. Takımlara katılmıyorlar diye kalmış aklımda
Lonely single girl | |
60kiloyum | |
gezegenfeza | 82 |
M Miss Misfit | |
masal3487 | 86,7 |
Ellssa | 82,6 |
Begonya2 | 86,2 |
canım onlar takımlar kurulduktan sonra gelenler biz seçelim sadece Lonely single girl 60kiloyum ve gezegenfeza belki izinlidir. biz onları da seçelim izinlilerse ona göre çıkarırızOnları da mı seçiyorduk canım. Takımlara katılmıyorlar diye kalmış aklımda
Teşekkürler, tebrikler
Sagolasin ,bugün fena geçti ama toparlayacagimBen de eski kaptanımı alayım o zaman suspushanimcim
Olabilir ya. Benim için çok yoğun bir gündü bir türlü giremedim. Geç saate kaldı
boşver canım yaptık zaten ben şimdi düzenlediğimi atarım sabah eksik fazla bakarız canımOlabilir ya. Benim için çok yoğun bir gündü bir türlü giremedim. Geç saate kaldı
Eline sağlık canım. Sen olmasan ne yapardıkboşver canım yaptık zaten ben şimdi düzenlediğimi atarım sabah eksik fazla bakarız canım
Canım ben de bir kaç hafta katılmayacağım..
23.Hazsuspushanimcim 67,9@Kinoalihatun 83,35Elhan izinli @sudansebep 61,2izinli @MAKE UP_ 62,45@ilimtalepedenanne 83,1@Lavinia_98 69,7@anneadayiiii 69,6@Suskunkardelen 62,6N Nimooo 59,8@Zeytur 95,9s i d e l y a 74,1ozlemon 75,2@Cookiie 80,45izinli @menekse_kokusu 66,6@J O U izinli @Meryem1306 83,9Tesnim1903 73,5Limoni026 62,1@siskopat 84@Mthn83 80,1@Kevssooo @Jasminium84 64,25izinli @DeryaOnDiet 74,7@Iron Butterfly 109HAZIRLIK BÖLÜMÜ Lonely single girl 60kiloyum gezegenfeza 82M Miss Misfit masal3487 86,7Ellssa 82,6Begonya2 86,2
s i d e l y a canım listemiz şimdilik bu şekilde hazırlık bölümü de dahil sen maviş kaptanını seç canım sonradan izinli olan çıkarsa ona göre değiştiririz
Tatlışlar listede izinli olup yazmadığım varsa bana diyiverin gari
O zaman ilk seni gördüm senden başlıyorum cannım takım arkadaşımm
ben bu hafta katılmayacağım yarışmaya canım.canım onlar takımlar kurulduktan sonra gelenler biz seçelim sadece Lonely single girl 60kiloyum ve gezegenfeza belki izinlidir. biz onları da seçelim izinlilerse ona göre çıkarırız
s i d e l y a N Nimooo
rica ederim canım benim elimden geleni yapıcam elhan gelene kadarEline sağlık canım. Sen olmasan ne yapardık
Elhan kaptanım da inşallah gelir biran öncerica ederim canım benim elimden geleni yapıcam elhan gelene kadar