- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
sagol canimAfiyet olsun canım
Kolay gelsin cnaimSelam arkadaşlar
Dün çok yoğun bir gündü telefonu elime yeni aldım
Bugünkü menüden devam ederimbirazdan mesaiye geçeceğim saat 01.00 gibi girip bildirimimi yaparim
harikasin canim, anlat bize de, paylas sirlarini. Ne sporu yaptin? Ne yedin ne ictin? Benim sirtim da cok yagli yaaAyy kizlar keşke önce sonrami paylasabilseydim . Göbek ve sırt bolgemde inanılmaz incelme var
Elhamdülillah iyiyim biraz ağrım var ama alıştım artıkVe aleyküm selamhamd olsun bugüne... Sen nasılsın
Kızlar ben regli oldum sancıdan ölüyorum
Kolay gelsin cnaim, yolculuk nereye?21 Haziran Çarşamba menüsü
10.00 Kahvaltı
ekşi mayalı ekmegten kaşarlı tost,domates salatalık
Ara bı avuç kiraz
Akşam 18.00
İki dilim etli ekmek domates salatalık(salata yapamadım regl sebebiyle ağrım vardı)
2-3 bin adimim anca oldu evin içinde kalkmadim pek yerimden,kizim uyudukca da uyudumplanlarımız da değişiklik oldu yarın gece yola çıkacağız valiz hazırlayıp evi toplamam gerekiyor
canim bir gunde almadik bu kilolari. Soyle dusun eger dikkat etmesen daha cok kilo alacaksin, daha kotu olacak.Günaydın Kızlar
Ben 1 kilodan fazla artıya geçtim maalesef inmiyor. Attığı gördükçe sinirim bozuldu aralarda kaçırdım hep çok büyük şeyler değil ama zaten zor kilo veriyorum onlar da iyice etkiliyormenülerimi hep güzel hazırladım ama tartıda inmedikçe sinirim bozuldu çok acil toparlanmam lazım bugünden itibaren
Konyalımısınız21 Haziran Çarşamba menüsü
10.00 Kahvaltı
ekşi mayalı ekmegten kaşarlı tost,domates salatalık
Ara bı avuç kiraz
Akşam 18.00
İki dilim etli ekmek domates salatalık(salata yapamadım regl sebebiyle ağrım vardı)
2-3 bin adimim anca oldu evin içinde kalkmadim pek yerimden,kizim uyudukca da uyudumplanlarımız da değişiklik oldu yarın gece yola çıkacağız valiz hazırlayıp evi toplamam gerekiyor
İnşallah yRın 79u ucundanda olsa görsem pazaryesi gibi heri 80 görmesem bana yeterCanim benim telafi için spor yapmışsın ama dikkat et az kaldı tartıya. Maalesef kaçamaklar geriletiyor kilo verimini. Bugün toparlarsin.
@anneave sen ikiniz super gidiyorsunuz.
Canim hakim olup olmak degil yesem daha fazla sey kalorili seyler yiyecgim ben de bunu yedim.
Çok iyi yapmissin
Bakayım YouTube ben de yaparım bugün belki. Afiyet olsun sanki Adana da var değil mi ? Adanalı arkadaşımdan duydum diye hatırladım
Olsun kaptanım telafi edersin bugün. Çok da bisey yememissin. Zamani sıkıntı sadece. Halledersin sen
Olsun geçti gitti.
Ben de anlamadım.şuan düğün telaşı var ya bakamıyordur.
Öğlen oldu ama olsun hayırlı olsun tüm sabahlarınız.
Evet hadi olsun ha sen de ha bende farketmez amaCanim benim telafi için spor yapmışsın ama dikkat et az kaldı tartıya. Maalesef kaçamaklar geriletiyor kilo verimini. Bugün toparlarsin.
@anneave sen ikiniz super gidiyorsunuz.
Canim hakim olup olmak degil yesem daha fazla sey kalorili seyler yiyecgim ben de bunu yedim.
Çok iyi yapmissin
Bakayım YouTube ben de yaparım bugün belki. Afiyet olsun sanki Adana da var değil mi ? Adanalı arkadaşımdan duydum diye hatırladım
Olsun kaptanım telafi edersin bugün. Çok da bisey yememissin. Zamani sıkıntı sadece. Halledersin sen
Olsun geçti gitti.
Ben de anlamadım.şuan düğün telaşı var ya bakamıyordur.
Öğlen oldu ama olsun hayırlı olsun tüm sabahlarınız.
Geçmiş olsun canım onun şişkinliğinide yaşarsınVe aleyküm selamhamd olsun bugüne... Sen nasılsın
sagol canim, off yaz geldi gidin kilolaar gidin istenm,iyorsunuz artikAfiyet olsun canım
Sağolasın gülümGeçmiş olsun canım onun şişkinliğinide yaşarsın
ben de senin regly arkadasinimVe aleyküm selamhamd olsun bugüne... Sen nasılsın
Ayyyyy ölüyorum regli olurken can verecek gibiyim sankiben de senin regly arkadasinimayni anda olmusuz.
Gecmis olsun canim
eksi getirsin su regli insallahAyyyyy ölüyorum regli olurken can verecek gibiyim sanki
Neyse ki bu sefer regli olmama sevindim
hayirdir yoksa beli hamileyimdir diye mi dusunuyordun? ben birkac ay once oyle dusunmustum, regli olunca asiri sevinmistimAyyyyy ölüyorum regli olurken can verecek gibiyim sanki
Neyse ki bu sefer regli olmama sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?