• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Cookiie Cookiie
Dunku menum
12:00 - 4 kofte, 1 kase salata, 2 dilim ekmek
15:00 - 1 kase cilek, 1 elma, 1 avuc cekirdek ici, 1 bardak sut
17:00 - 2 tane taviuk kizartma, 1 kase salata
19:00 - 1 elma, 1 portakal, 1 avuc cekirdek ici

su: 2,5 lt
spor: 4000 adim
30 dk bisiklet

21 Haziran Çarşamba menüsü
10.00 Kahvaltı
ekşi mayalı ekmegten kaşarlı tost,domates salatalık

Ara bı avuç kiraz

Akşam 18.00
İki dilim etli ekmek domates salatalık(salata yapamadım regl sebebiyle ağrım vardı)
2-3 bin adimim anca oldu evin içinde kalkmadim pek yerimden,kizim uyudukca da uyudum🤭🙈 planlarımız da değişiklik oldu yarın gece yola çıkacağız valiz hazırlayıp evi toplamam gerekiyor😔

10.00 Kahvaltı

Ara bı avuç kiraz

Akşam 18.00
İki dilim etli ekmek domates salatalık(salata yapamadım regl sebebiyle ağrım vardı)
2-3 bin adimim anca oldu evin içinde kalkmadim pek yerimden,kizim uyudukca da uyudum🤭🙈 planlarımız da değişiklik oldu yarın gece yola çıkacağız valiz hazırlayıp evi toplamam gerekiyor😔
Kolay gelsin cnaim, yolculuk nereye?

Günaydın Kızlar
Ben 1 kilodan fazla artıya geçtim maalesef inmiyor. Attığı gördükçe sinirim bozuldu aralarda kaçırdım hep çok büyük şeyler değil ama zaten zor kilo veriyorum onlar da iyice etkiliyor 😢😢 menülerimi hep güzel hazırladım ama tartıda inmedikçe sinirim bozuldu çok acil toparlanmam lazım bugünden itibaren
canim bir gunde almadik bu kilolari. Soyle dusun eger dikkat etmesen daha cok kilo alacaksin, daha kotu olacak.
Neseni yerine getir once, sevdigin bir muzigi dinle veya komik birseyler izle. Ve hadi bakalim yarin yeni birgun ve yeni bir hafta baslayacak. Bu hafta aldigini haftaya veririsin. Sadece pes etmee

10.00 Kahvaltı

Ara bı avuç kiraz

Akşam 18.00
Konyalımısınız 😊

Canim benim telafi için spor yapmışsın ama dikkat et az kaldı tartıya. Maalesef kaçamaklar geriletiyor kilo verimini. Bugün toparlarsin. ❤️🧿🫶

@anneave sen ikiniz super gidiyorsunuz. ❤️

Canim hakim olup olmak degil yesem daha fazla sey kalorili seyler yiyecgim ben de bunu yedim.

Çok iyi yapmissin❤️🫶

Bakayım YouTube ben de yaparım bugün belki. Afiyet olsun sanki Adana da var değil mi ? Adanalı arkadaşımdan duydum diye hatırladım

Olsun kaptanım telafi edersin bugün. Çok da bisey yememissin. Zamani sıkıntı sadece. Halledersin sen 💪

Olsun geçti gitti.

Ben de anlamadım. 😀😀 şuan düğün telaşı var ya bakamıyordur.

Öğlen oldu ama olsun hayırlı olsun tüm sabahlarınız.
İnşallah yRın 79u ucundanda olsa görsem pazaryesi gibi heri 80 görmesem bana yeter 😂😂

Canim benim telafi için spor yapmışsın ama dikkat et az kaldı tartıya. Maalesef kaçamaklar geriletiyor kilo verimini. Bugün toparlarsin. ❤️🧿🫶

@anneave sen ikiniz super gidiyorsunuz. ❤️

Canim hakim olup olmak degil yesem daha fazla sey kalorili seyler yiyecgim ben de bunu yedim.

Çok iyi yapmissin❤️🫶

Bakayım YouTube ben de yaparım bugün belki. Afiyet olsun sanki Adana da var değil mi ? Adanalı arkadaşımdan duydum diye hatırladım

Olsun kaptanım telafi edersin bugün. Çok da bisey yememissin. Zamani sıkıntı sadece. Halledersin sen 💪

Olsun geçti gitti.

Ben de anlamadım. 😀😀 şuan düğün telaşı var ya bakamıyordur.

Öğlen oldu ama olsun hayırlı olsun tüm sabahlarınız.
Evet hadi olsun ha sen de ha bende farketmez ama ozlemon ozlemon seni ben göndermedim bilmeni isterim 🙈😂

Back