• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın Kızlar
Ben 1 kilodan fazla artıya geçtim maalesef inmiyor. Attığı gördükçe sinirim bozuldu aralarda kaçırdım hep çok büyük şeyler değil ama zaten zor kilo veriyorum onlar da iyice etkiliyor 😢😢 menülerimi hep güzel hazırladım ama tartıda inmedikçe sinirim bozuldu çok acil toparlanmam lazım bugünden itibaren

Günaydın Kızlar
Ben 1 kilodan fazla artıya geçtim maalesef inmiyor. Attığı gördükçe sinirim bozuldu aralarda kaçırdım hep çok büyük şeyler değil ama zaten zor kilo veriyorum onlar da iyice etkiliyor 😢😢 menülerimi hep güzel hazırladım ama tartıda inmedikçe sinirim bozuldu çok acil toparlanmam lazım bugünden itibaren
ben de artıyım, anlamıyorum bu hafta sporsuz bir gün bile geçirmedim ama kilo vermiş olmam gerekirken aksine kilo aldım :(
ve motivasyonumu da kaybettim, diyet modundan tamamen çıktım :(

Kızlarr benim herşey gitti bu hafta kesin 80i geri görücem😞😞
Eşimin amcasının kızı mezun oldu. Mezuniyeti sebebiyle bizi yemeğe götürdü eve geldi illa gitcez gitcez. Gece 11de yemeğe gittik 😞😞
Bu hafta bişi oldu kesin hepimizde bi etkisizlik oluştu.
Iron Butterfly Iron Butterfly
@Mthn83
Birdaha duymayım halsizmiş, asosyalmiş toparlanıp kendinize gelin kızlar. Arada öyle hissettiğiniz dönemler olur, sürekli böyle hissediyorsanız gidin kan değerlerinize baktırın, ve lütfen sevdiğiniz şeyler, sizi mutlu edecek şeyler yapın, dualarınızı düzenli yapın 😘😘😘
Yok canım o o an için geçerli idi benim için arada bir sitemkarlık hal hatır sorar gibi uğruyor bana iyiyim şimdi hayat bazen öyle bazen böyle büyütüyor bizi de

ben de artıyım, anlamıyorum bu hafta sporsuz bir gün bile geçirmedim ama kilo vermiş olmam gerekirken aksine kilo aldım :KK43:
ve motivasyonumu da kaybettim, diyet modundan tamamen çıktım :KK43:
Hay allah bir an önce toparlanmamız lazım canım bir insan 20 gündür aynı kiloda olur mu tabi benim azmim kırılıyor🥺
Bu hafta bişi oldu kesin hepimizde bi etkisizlik oluştu.

Yok canım o o an için geçerli idi benim için arada bir sitemkarlık hal hatır sorar gibi uğruyor bana iyiyim şimdi hayat bazen öyle bazen böyle büyütüyor bizi de
Evet canım bu hafta baya bi kötü oldu geçen hafta verebilmiştim bu hafta hhooop geri aldım

Hay allah bir an önce toparlanmamız lazım canım bir insan 20 gündür aynı kiloda olur mu tabi benim azmim kırılıyor🥺
ben de öyleyim 1 aydır bir aşağı bir yukarı aynı kilo etrafında dolanıyorum :(

işin kötüsü haftaya şehirdışına çıkıyorum, mümkün değil diyet yapamam, 1 haftam daha boşe gidecek yani :(

sanırım bayram rehavetine kapıldık canım

Evet canım bu hafta baya bi kötü oldu geçen hafta verebilmiştim bu hafta hhooop geri aldım

Bana normalde kimse gelmez eş dostt dahil bu hafta buraya katılmak istedim 1 günüm bile boş geçmedi nerdeyse. Eşim memlekete giderek ona bile hazırlık yapmadım daha valiz maliz yok piyasada herşey allak bullak resmen yeme düzenini bile dengelemeye çalışıyorum kaçırdıklarım yüzünden 🥺 bakalım yarın nasıl olacak

Hayırlı sabahlar🌹 dün menümü yazamadım misafirim vardı

Sabah 12.00
1 bardak Yeşilçay
1 hurma

Akşam 18.30
2 tavuk pirzola
5 kaşık pilav
Salata
Yarım bardak ayran

Ara 21.00
1 bardak magnolia

Ara 01.00
1 fincan kahve

İlk günüm biraz düzensiz oldu ama misafirim vardı
Bu gün daha düzenli olur inşaAllah 🥰
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

İyi akşamlar kizlar☺️
10.30 1dilim karpuz ve 3dilim peynir
14.00 tavuk ciğeri soğan Biber domates ile az az yağda kavurma, 6yemek kaşığı bulgur pilavı,salata ,ayran
17.00 coook üzgünüm günler sonra çikolataya yenik düştüm bir bütün kare fındıklı çikolata ve bir bitter kek yarım bardak kadar da fanta.
4 litre su
30dk Leslie boosted yapıldı
1saat yürüyüş yapıldı.
Kaçamakları telafi etmek adına suspushanimcim suspushanimcim kaptancim attığın videoyu da hemen Leslie nin ardından yaptım dinlenmeden yağ yakimi devam etsin diye. Bugünlük böyle oldu 😔
Canim benim telafi için spor yapmışsın ama dikkat et az kaldı tartıya. Maalesef kaçamaklar geriletiyor kilo verimini. Bugün toparlarsin. ❤️🧿🫶
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık yeşellik
2 küp peynir
1 t.b ekmeği

Öğle
Fırında patatesli köfte

Ara
Kepekli galeta
1 küp peynir
2 dilim karpuz

Akşam
Kabak talator
Tuzsuz etimek 2 adet
2.5 litre su içildi

11.230 adım atıldı
suspushanimcim suspushanimcim Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
@anneave sen ikiniz super gidiyorsunuz. ❤️
Yok yok sen sen ol kendı ne hakim ol ben ayarsızım valla yoksa şimdi 68 kiloda olmam lazımdı bugun 🤭
Canim hakim olup olmak degil yesem daha fazla sey kalorili seyler yiyecgim ben de bunu yedim.
Benim vicdanım rahat etmedi. Kalktım ebru sallinin videosunu da yaptım üstüne 15 dk ev iicinde yürüdüm ve 15 er kez 3 set kol 15 er kez 3 set de sırt çalıştım suspushanimcim suspushanimcim
Çok iyi yapmissin❤️🫶
Çürük paçanın kemikli etle yapılmış hali
Bakayım YouTube ben de yaparım bugün belki. Afiyet olsun sanki Adana da var değil mi ? Adanalı arkadaşımdan duydum diye hatırladım
Kızlarr benim herşey gitti bu hafta kesin 80i geri görücem😞😞
Eşimin amcasının kızı mezun oldu. Mezuniyeti sebebiyle bizi yemeğe götürdü eve geldi illa gitcez gitcez. Gece 11de yemeğe gittik 😞😞
Olsun kaptanım telafi edersin bugün. Çok da bisey yememissin. Zamani sıkıntı sadece. Halledersin sen 💪
Aaa ay bu yıl bir değişiğiz 😐

Çorbacı kebaocı tarzı biryerdi 😂😂😂
Ben kelle paça içtim üstüne onların künefelerinden tırtıkladım 2 çatal ama sonra bir kötü oldum ağırmı geldi noldu. Ayağa kalkar kalkmaz dünyam dönmeye başladı bellide etmedim kimseye eve attım sonra kendimi hemen😂😂
Olsun geçti gitti.
Bende anlayamadım valla girwmediğim dönemde olmuş galiba 😂
Elhan ablaya soralım
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. abla tablodaki değişikliği biz anlayamadık bizi aydınlatırmısın 🙈
Ben de anlamadım. 😀😀 şuan düğün telaşı var ya bakamıyordur.
Hayırlı sabahlar kızlar
Öğlen oldu ama olsun hayırlı olsun tüm sabahlarınız.

Günaydın Kızlar
Canim tartı önemli değil sen verdiğini hissediyor musun kiyafetlerinden görüntünden?

ben de artıyım, anlamıyorum bu hafta sporsuz bir gün bile geçirmedim ama kilo vermiş olmam gerekirken aksine kilo aldım :KK43:
ve motivasyonumu da kaybettim, diyet modundan tamamen çıktım :KK43:
Kızlar bu şekilde düşünmeyin belli Kaş yapiyorsunuzdur. Akın Saatçi hep diyor spor yaptıkça kas kütlesi artar tartıda değişmez ama aynada görüntünuz değişir.
sanırım bayram rehavetine kapıldık canım
Bence aman aman kaçamaklar menüler yok , geçen cuma herkes çok güzel verdi bu hafta az vereceğiz belki haftaya daha guzel vereceğiz.

Tünaydıın dün kızım annedeydi bütün gün temizlik yaptım kahvaltı bile yapmadan çerezle meyveyle akşam ettim akşam da bir kaşık pilav 4‐5 tavuk kanat yedim. Regliyim ve iştahım inanılmaz açık doymuyorum ama canım ne yemek yapmak istiyor ne de sağlıklı bişiler hazrlamak :(
suspushanimcim suspushanimcim Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Kızlar bu şekilde düşünmeyin belli Kaş yapiyorsunuzdur. Akın Saatçi hep diyor spor yaptıkça kas kütlesi artar tartıda değişmez ama aynada görüntünuz değişir.

Bence aman aman kaçamaklar menüler yok , geçen cuma herkes çok güzel verdi bu hafta az vereceğiz belki haftaya daha guzel vereceğiz.
Evet maaselef DHA dikkatli olacam canm

Canim benim telafi için spor yapmışsın ama dikkat et az kaldı tartıya. Maalesef kaçamaklar geriletiyor kilo verimini. Bugün toparlarsin. ❤️🧿🫶
inşallah canım :KK60:

ama şöyle, çok kas yapacak bir ağırlık çalışması yapmıyorum ki
sadece Leslie yapıyorum o da bu kadar kas olur mu ki bilmiyorum :(

inşallah canım inşallah o_O:dua:

Back