- 31 Ekim 2013
- 21.337
- 71.528
- 798
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de artıyım, anlamıyorum bu hafta sporsuz bir gün bile geçirmedim ama kilo vermiş olmam gerekirken aksine kilo aldımGünaydın Kızlar
Ben 1 kilodan fazla artıya geçtim maalesef inmiyor. Attığı gördükçe sinirim bozuldu aralarda kaçırdım hep çok büyük şeyler değil ama zaten zor kilo veriyorum onlar da iyice etkiliyor menülerimi hep güzel hazırladım ama tartıda inmedikçe sinirim bozuldu çok acil toparlanmam lazım bugünden itibaren
Bu hafta bişi oldu kesin hepimizde bi etkisizlik oluştu.Kızlarr benim herşey gitti bu hafta kesin 80i geri görücem
Eşimin amcasının kızı mezun oldu. Mezuniyeti sebebiyle bizi yemeğe götürdü eve geldi illa gitcez gitcez. Gece 11de yemeğe gittik
Yok canım o o an için geçerli idi benim için arada bir sitemkarlık hal hatır sorar gibi uğruyor bana iyiyim şimdi hayat bazen öyle bazen böyle büyütüyor bizi deIron Butterfly
@Mthn83
Birdaha duymayım halsizmiş, asosyalmiş toparlanıp kendinize gelin kızlar. Arada öyle hissettiğiniz dönemler olur, sürekli böyle hissediyorsanız gidin kan değerlerinize baktırın, ve lütfen sevdiğiniz şeyler, sizi mutlu edecek şeyler yapın, dualarınızı düzenli yapın
sanırım bayram rehavetine kapıldık canımBu hafta bişi oldu kesin hepimizde bi etkisizlik oluştu.
Hay allah bir an önce toparlanmamız lazım canım bir insan 20 gündür aynı kiloda olur mu tabi benim azmim kırılıyorben de artıyım, anlamıyorum bu hafta sporsuz bir gün bile geçirmedim ama kilo vermiş olmam gerekirken aksine kilo aldım
ve motivasyonumu da kaybettim, diyet modundan tamamen çıktım
Evet canım bu hafta baya bi kötü oldu geçen hafta verebilmiştim bu hafta hhooop geri aldımBu hafta bişi oldu kesin hepimizde bi etkisizlik oluştu.
Yok canım o o an için geçerli idi benim için arada bir sitemkarlık hal hatır sorar gibi uğruyor bana iyiyim şimdi hayat bazen öyle bazen böyle büyütüyor bizi de
ben de öyleyim 1 aydır bir aşağı bir yukarı aynı kilo etrafında dolanıyorumHay allah bir an önce toparlanmamız lazım canım bir insan 20 gündür aynı kiloda olur mu tabi benim azmim kırılıyor
sanırım bayram rehavetine kapıldık canım
Hay allah bir an önce toparlanmamız lazım canım bir insan 20 gündür aynı kiloda olur mu tabi benim azmim kırılıyor
Evet canım bu hafta baya bi kötü oldu geçen hafta verebilmiştim bu hafta hhooop geri aldım
Canim benim telafi için spor yapmışsın ama dikkat et az kaldı tartıya. Maalesef kaçamaklar geriletiyor kilo verimini. Bugün toparlarsin.İyi akşamlar kizlar
10.30 1dilim karpuz ve 3dilim peynir
14.00 tavuk ciğeri soğan Biber domates ile az az yağda kavurma, 6yemek kaşığı bulgur pilavı,salata ,ayran
17.00 coook üzgünüm günler sonra çikolataya yenik düştüm bir bütün kare fındıklı çikolata ve bir bitter kek yarım bardak kadar da fanta.
4 litre su
30dk Leslie boosted yapıldı
1saat yürüyüş yapıldı.
Kaçamakları telafi etmek adına suspushanimcim kaptancim attığın videoyu da hemen Leslie nin ardından yaptım dinlenmeden yağ yakimi devam etsin diye. Bugünlük böyle oldu
@anneave sen ikiniz super gidiyorsunuz.Sabah
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık yeşellik
2 küp peynir
1 t.b ekmeği
Öğle
Fırında patatesli köfte
Ara
Kepekli galeta
1 küp peynir
2 dilim karpuz
Akşam
Kabak talator
Tuzsuz etimek 2 adet
2.5 litre su içildi
11.230 adım atıldı
suspushanimcim Elhan
Canim hakim olup olmak degil yesem daha fazla sey kalorili seyler yiyecgim ben de bunu yedim.Yok yok sen sen ol kendı ne hakim ol ben ayarsızım valla yoksa şimdi 68 kiloda olmam lazımdı bugun
Çok iyi yapmissinBenim vicdanım rahat etmedi. Kalktım ebru sallinin videosunu da yaptım üstüne 15 dk ev iicinde yürüdüm ve 15 er kez 3 set kol 15 er kez 3 set de sırt çalıştım suspushanimcim
Bakayım YouTube ben de yaparım bugün belki. Afiyet olsun sanki Adana da var değil mi ? Adanalı arkadaşımdan duydum diye hatırladımÇürük paçanın kemikli etle yapılmış hali
Olsun kaptanım telafi edersin bugün. Çok da bisey yememissin. Zamani sıkıntı sadece. Halledersin senKızlarr benim herşey gitti bu hafta kesin 80i geri görücem
Eşimin amcasının kızı mezun oldu. Mezuniyeti sebebiyle bizi yemeğe götürdü eve geldi illa gitcez gitcez. Gece 11de yemeğe gittik
Olsun geçti gitti.Aaa ay bu yıl bir değişiğiz
Çorbacı kebaocı tarzı biryerdi
Ben kelle paça içtim üstüne onların künefelerinden tırtıkladım 2 çatal ama sonra bir kötü oldum ağırmı geldi noldu. Ayağa kalkar kalkmaz dünyam dönmeye başladı bellide etmedim kimseye eve attım sonra kendimi hemen
Ben de anlamadım. şuan düğün telaşı var ya bakamıyordur.Bende anlayamadım valla girwmediğim dönemde olmuş galiba
Elhan ablaya soralım
Elhan abla tablodaki değişikliği biz anlayamadık bizi aydınlatırmısın
Öğlen oldu ama olsun hayırlı olsun tüm sabahlarınız.Hayırlı sabahlar kızlar
Canim tartı önemli değil sen verdiğini hissediyor musun kiyafetlerinden görüntünden?Günaydın Kızlar
Ben 1 kilodan fazla artıya geçtim maalesef inmiyor. Attığı gördükçe sinirim bozuldu aralarda kaçırdım hep çok büyük şeyler değil ama zaten zor kilo veriyorum onlar da iyice etkiliyor menülerimi hep güzel hazırladım ama tartıda inmedikçe sinirim bozuldu çok acil toparlanmam lazım bugünden itibaren
Kızlar bu şekilde düşünmeyin belli Kaş yapiyorsunuzdur. Akın Saatçi hep diyor spor yaptıkça kas kütlesi artar tartıda değişmez ama aynada görüntünuz değişir.ben de artıyım, anlamıyorum bu hafta sporsuz bir gün bile geçirmedim ama kilo vermiş olmam gerekirken aksine kilo aldım
ve motivasyonumu da kaybettim, diyet modundan tamamen çıktım
Bence aman aman kaçamaklar menüler yok , geçen cuma herkes çok güzel verdi bu hafta az vereceğiz belki haftaya daha guzel vereceğiz.sanırım bayram rehavetine kapıldık canım
Evet maaselef DHA dikkatli olacam canmKızlar bu şekilde düşünmeyin belli Kaş yapiyorsunuzdur. Akın Saatçi hep diyor spor yaptıkça kas kütlesi artar tartıda değişmez ama aynada görüntünuz değişir.
Bence aman aman kaçamaklar menüler yok , geçen cuma herkes çok güzel verdi bu hafta az vereceğiz belki haftaya daha guzel vereceğiz.
inşallah canımCanim benim telafi için spor yapmışsın ama dikkat et az kaldı tartıya. Maalesef kaçamaklar geriletiyor kilo verimini. Bugün toparlarsin.
ama şöyle, çok kas yapacak bir ağırlık çalışması yapmıyorum kiKızlar bu şekilde düşünmeyin belli Kaş yapiyorsunuzdur. Akın Saatçi hep diyor spor yaptıkça kas kütlesi artar tartıda değişmez ama aynada görüntünuz değişir.
inşallah canım inşallahBence aman aman kaçamaklar menüler yok , geçen cuma herkes çok güzel verdi bu hafta az vereceğiz belki haftaya daha guzel vereceğiz.
Ve aleyküm selam hamd olsun bugüne... Sen nasılsınSelâm aleyküm arkadaşlar nasılsınız