• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Neyse ben belki vakit bulamam gece simdiden yazayım
Menü
Sabah patates kızartması birkaç çatal
Üç kez az ekmeği menemene bandım
Saat 14.00 gibi 5 kelebek makarna 5 bardak ayran 😀
Benim menüler hep garip napalim
Ne buldum ye benimkisi
Su 1 litre yoktur
Spor henüz yok ama kol egzersizi çalışacağım birazdan 5 dakika
Buçukta yola çıkmam lazım işe
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Yarın tarti günü gece bir şey yemem
Verdigimi zannetmiyorum ama bakalım belli olmaz😊

Tartıdan önceki son yemek listesi :KK48:

Sabah 10.30 11.00 arası
2 yumurta ile omlet
2 küp beyaz peynir
Domates salatalık yeşillik
2 parmak kalınlığında t.b ekmeği

Ara 13.00
Sade türk kahvesi

Ara 15.45
2 kepekli galeta
6 ciğ badem

Akşam 18.00 18.30 arası
2 adet kabak 4 5 adet sarımsak bütün halinde 2 biber çok az yağ tuz karabiber toz kırmızı biber hepsini karıştır hopp fırınaaa 🤤🤤
Akşam yemeği hazıırrr 😂

2 litre su içildi

Şimdilik 5bin adım atıldı birazdan yürüyüşe çıkacam

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. suspushanimcim suspushanimcim

Tartıdan önceki son yemek listesi :KK48:

Sabah 10.30 11.00 arası
2 yumurta ile omlet
2 küp beyaz peynir
Domates salatalık yeşillik
2 parmak kalınlığında t.b ekmeği

Ara 13.00
Sade türk kahvesi

Ara 15.45
2 kepekli galeta
6 ciğ badem

Akşam 18.00 18.30 arası
2 adet kabak 4 5 adet sarımsak bütün halinde 2 biber çok az yağ tuz karabiber toz kırmızı biber hepsini karıştır hopp fırınaaa 🤤🤤
Akşam yemeği hazıırrr 😂

2 litre su içildi

Şimdilik 5bin adım atıldı birazdan yürüyüşe çıkacam

2dilim t.b ekmeği var birde eklemeyi unutmuşum

Selam kızlar
Malum bugün benim operasyon günümdü tüm gün bir şey yemedim ama şükür iyi geçti her şey yolunda. (Operasyonum: Prp+ rahim çizme) Sizler de iyisiniz inşallah.
22 haziran 2023
Akşam
19.30
Hindili bezelye yemegi
1 kase salata cacığı
Kaptanlarim Cookiie Cookiie Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
💙💙💙💙 hepinize benden maviş kalpler 💙💙💙

Eveeet ben de yemek faslını kapadım menüm
13.00 müsli süt
15.00 şeftali kefir
16.00 1 Türk kahvesi 2 lüçük kare bitter çikolata
19.00 Omlet, peynir 1 dilim ekmek, 2 parça karpuz
suspushanimcim suspushanimcim Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Suyu sayamadım 1.5 litre olmuştur spor maalesef bugün yok ama akşam kızımı uyutup leslie 15 dk yapabilirim ütü yapmaz da enerjim kalırsa :temizlik:

harikasin canim, anlat bize de, paylas sirlarini. Ne sporu yaptin? Ne yedin ne ictin? Benim sirtim da cok yagli yaa :KK43:
Benim göbek sırtta birikmisti canım bütün kilo neredeyse. O yüzden belki de en çok oralar gözüme çarptı. Çikolata çok yerdim bıraktım ekmek yemiyorum. Onun dışında sizinkilerle benzer . Spor olarak da Leslie nin 30dk boosted videosu var YouTube da onu her gün yapıyorum 3gundur de ebru sallinin 12 dk da 15santim incel diye bı videosu var onu yapıyorum . Ama en çok ebrununki şekillendirdi diye düşünüyorum.

Benim göbek sırtta birikmisti canım bütün kilo neredeyse. O yüzden belki de en çok oralar gözüme çarptı. Çikolata çok yerdim bıraktım ekmek yemiyorum. Onun dışında sizinkilerle benzer . Spor olarak da Leslie nin 30dk boosted videosu var YouTube da onu her gün yapıyorum 3gundur de ebru sallinin 12 dk da 15santim incel diye bı videosu var onu yapıyorum . Ama en çok ebrununki şekillendirdi diye düşünüyorum.
Videoyu şimdi izledim yarından itibaren ölçüleri alıp başlıycam bende bakalım 21 günde ne kadar incelecegim.

Busra196 Busra196 öğlenleri içtiğin süt tarçın kahveyi nasıl yapıyosun bende ara öğünlerde tüketeyim diyorum
Canım önceleri küçük türk kahvesi fincanı da içiyordum. Kahve yapar gibi ocakta 1er çay kssigi kahve tarçın koyarak. Ama şimdilerde havalar da sicaklayinca 1 su bardağı soğuk sute 1er çay kaşığı kahve ve tarçını koyuyorum iyice karıştırıp içiyorum.

Back