- 14 Şubat 2021
- 8.421
- 22.471
- 298
Yok yok o yıllar isteğim zaten operasyon geçireceğim bekliyordum 1 gün erken olduhayirdir yoksa beli hamileyimdir diye mi dusunuyordun? ben birkac ay once oyle dusunmustum, regli olunca asiri sevinmistim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok o yıllar isteğim zaten operasyon geçireceğim bekliyordum 1 gün erken olduhayirdir yoksa beli hamileyimdir diye mi dusunuyordun? ben birkac ay once oyle dusunmustum, regli olunca asiri sevinmistim
Kolay gelsin cnaim
2dilim t.b ekmeği var birde eklemeyi unutmuşumTartıdan önceki son yemek listesi
Sabah 10.30 11.00 arası
2 yumurta ile omlet
2 küp beyaz peynir
Domates salatalık yeşillik
2 parmak kalınlığında t.b ekmeği
Ara 13.00
Sade türk kahvesi
Ara 15.45
2 kepekli galeta
6 ciğ badem
Akşam 18.00 18.30 arası
2 adet kabak 4 5 adet sarımsak bütün halinde 2 biber çok az yağ tuz karabiber toz kırmızı biber hepsini karıştır hopp fırınaaa
Akşam yemeği hazıırrr
2 litre su içildi
Şimdilik 5bin adım atıldı birazdan yürüyüşe çıkacam
Elhan suspushanimcim
Düğünle uğraşıyor canım eşinin arkadaşının yazmıştı en sonElhan ablam dündem beri girmemişsin iyisindir umarım
Benim göbek sırtta birikmisti canım bütün kilo neredeyse. O yüzden belki de en çok oralar gözüme çarptı. Çikolata çok yerdim bıraktım ekmek yemiyorum. Onun dışında sizinkilerle benzer . Spor olarak da Leslie nin 30dk boosted videosu var YouTube da onu her gün yapıyorum 3gundur de ebru sallinin 12 dk da 15santim incel diye bı videosu var onu yapıyorum . Ama en çok ebrununki şekillendirdi diye düşünüyorum.harikasin canim, anlat bize de, paylas sirlarini. Ne sporu yaptin? Ne yedin ne ictin? Benim sirtim da cok yagli yaa
Videoyu şimdi izledim yarından itibaren ölçüleri alıp başlıycam bende bakalım 21 günde ne kadar incelecegim.Benim göbek sırtta birikmisti canım bütün kilo neredeyse. O yüzden belki de en çok oralar gözüme çarptı. Çikolata çok yerdim bıraktım ekmek yemiyorum. Onun dışında sizinkilerle benzer . Spor olarak da Leslie nin 30dk boosted videosu var YouTube da onu her gün yapıyorum 3gundur de ebru sallinin 12 dk da 15santim incel diye bı videosu var onu yapıyorum . Ama en çok ebrununki şekillendirdi diye düşünüyorum.
Hmm öyle mi merak ettim bendeDüğünle uğraşıyor canım eşinin arkadaşının yazmıştı en son
Yani ben öyle okumştum hatta tartı işi ertelenecek sanırım uygulamaya giremediği içinHmm öyle mi merak ettim bende
Hadi bakalım harikasın . Süper olacaz inşallah bana herkes. Zayıflamış son diyorVideoyu şimdi izledim yarından itibaren ölçüleri alıp başlıycam bende bakalım 21 günde ne kadar incelecegim.
Ayy harikaaaa insanın duyacagı en güzel kelime zayıflamışsın dırrr noktaHadi bakalım harikasın . Süper olacaz inşallah bana herkes. Zayıflamış son diyor
Canım önceleri küçük türk kahvesi fincanı da içiyordum. Kahve yapar gibi ocakta 1er çay kssigi kahve tarçın koyarak. Ama şimdilerde havalar da sicaklayinca 1 su bardağı soğuk sute 1er çay kaşığı kahve ve tarçını koyuyorum iyice karıştırıp içiyorum.Busra196 öğlenleri içtiğin süt tarçın kahveyi nasıl yapıyosun bende ara öğünlerde tüketeyim diyorum