• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi akşamlar kizlar☺️
10.30 1dilim karpuz ve 3dilim peynir
14.00 tavuk ciğeri soğan Biber domates ile az az yağda kavurma, 6yemek kaşığı bulgur pilavı,salata ,ayran
17.00 coook üzgünüm günler sonra çikolataya yenik düştüm bir bütün kare fındıklı çikolata ve bir bitter kek yarım bardak kadar da fanta.
4 litre su
30dk Leslie boosted yapıldı
1saat yürüyüş yapıldı.
Kaçamakları telafi etmek adına suspushanimcim suspushanimcim kaptancim attığın videoyu da hemen Leslie nin ardından yaptım dinlenmeden yağ yakimi devam etsin diye. Bugünlük böyle oldu 😔

Sabah
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık yeşellik
2 küp peynir
1 t.b ekmeği

Öğle
Fırında patatesli köfte

Ara
Kepekli galeta
1 küp peynir
2 dilim karpuz

Akşam
Kabak talator
Tuzsuz etimek 2 adet
2.5 litre su içildi

11.230 adım atıldı
suspushanimcim suspushanimcim Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Kızlarr benim herşey gitti bu hafta kesin 80i geri görücem😞😞
Eşimin amcasının kızı mezun oldu. Mezuniyeti sebebiyle bizi yemeğe götürdü eve geldi illa gitcez gitcez. Gece 11de yemeğe gittik 😞😞
Canım sıkma canini arada olur böyle yarın dengelersin sen hafif yiyeceklerle. Motivasyonunu kaybetme sakın seni düşürmesine izin verme . Sebze ağırlıklı beslenir halledersin. Kabak ya da lahana çorbası ,yemeği gibi.

Havalarda sıcakladıkca çalışmak işkenceye dönüyır😞
Bizim yağmurdan gözümüz açılmıyor canım. Sel sele gidiyor burada
Kızlarr benim herşey gitti bu hafta kesin 80i geri görücem😞😞
Eşimin amcasının kızı mezun oldu. Mezuniyeti sebebiyle bizi yemeğe götürdü eve geldi illa gitcez gitcez. Gece 11de yemeğe gittik 😞😞
Çok merak ettim gece 11 de ne yemeye götürdü sizi 🙄🤣🤪

Bizim yağmurdan gözümüz açılmıyor canım. Sel sele gidiyor burada

Çok merak ettim gece 11 de ne yemeye götürdü sizi 🙄🤣🤪
Aaa ay bu yıl bir değişiğiz 😐

Çorbacı kebaocı tarzı biryerdi 😂😂😂
Ben kelle paça içtim üstüne onların künefelerinden tırtıkladım 2 çatal ama sonra bir kötü oldum ağırmı geldi noldu. Ayağa kalkar kalkmaz dünyam dönmeye başladı bellide etmedim kimseye eve attım sonra kendimi hemen😂😂

Iron Butterfly Iron Butterfly
Mthn83 Mthn83
Birdaha duymayım halsizmiş, asosyalmiş toparlanıp kendinize gelin kızlar. Arada öyle hissettiğiniz dönemler olur, sürekli böyle hissediyorsanız gidin kan değerlerinize baktırın, ve lütfen sevdiğiniz şeyler, sizi mutlu edecek şeyler yapın, dualarınızı düzenli yapın 😘😘😘

Back