- 4 Ocak 2021
- 2.223
- 7.215
- 108
Valla öyle bir de bayrağıdır kilo almışsın laflarını duyunca bu çok iyi geldiAyy harikaaaa insanın duyacagı en güzel kelime zayıflamışsın dırrr nokta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla öyle bir de bayrağıdır kilo almışsın laflarını duyunca bu çok iyi geldiAyy harikaaaa insanın duyacagı en güzel kelime zayıflamışsın dırrr nokta
Tesekkür ederim canımCanım önceleri küçük türk kahvesi fincanı da içiyordum. Kahve yapar gibi ocakta 1er çay kssigi kahve tarçın koyarak. Ama şimdilerde havalar da sicaklayinca 1 su bardağı soğuk sute 1er çay kaşığı kahve ve tarçını koyuyorum iyice karıştırıp içiyorum.
İlaç gibi gelmiştirValla öyle bir de bayrağıdır kilo almışsın laflarını duyunca bu çok iyi geldi
Sağol canım bugün toparladım biraz tekrar kendime geldim şükürcanim bir gunde almadik bu kilolari. Soyle dusun eger dikkat etmesen daha cok kilo alacaksin, daha kotu olacak.
Neseni yerine getir once, sevdigin bir muzigi dinle veya komik birseyler izle. Ve hadi bakalim yarin yeni birgun ve yeni bir hafta baslayacak. Bu hafta aldigini haftaya veririsin. Sadece pes etmee
Bilmez miyiiiim sen benim ballı kurabiyemsin ben yanlışlığı buldum Elhan beni listeye yazmamıştı sonradan eklerken de yanlışlıkla kırmızı takıma yazmış amaaan zaten bu hafta kimseye faydam gelmez haftaya parçalıycam ortalığıEvet hadi olsun ha sen de ha bende farketmez ama ozlemon seni ben göndermedim bilmeni isterim
Yaz geldi bayramda geldi şimdi hepimiz bayramda bozcaz büyük ihtimal inşallah verdklerimizi almayızsagol canim, off yaz geldi gidin kilolaar gidin istenm,iyorsunuz artik
Geçmiş olsun şifa olsun inşallah operasyon
olsun varlığın yeter bu hafta bendende bişey olöazSağol canım bugün toparladım biraz tekrar kendime geldim şükür
Bilmez miyiiiim sen benim ballı kurabiyemsin ben yanlışlığı buldum Elhan beni listeye yazmamıştı sonradan eklerken de yanlışlıkla kırmızı takıma yazmış amaaan zaten bu hafta kimseye faydam gelmez haftaya parçalıycam ortalığı
Afiyet olsun dışarıdan yemek söylerkende bunu tercih etmek çok büyük birşey22 Mayıs menüüüm
Kahvaltı 10.00
2 yumurtalı peynirli omlet, dünden kalan karabuğday salatası, iki incir birazcıkta fındık
Eki Görüntüle 3264909
2. Öğün 16.00
Yemek yapmaya erindiğim için dışardan söyledim kabak spagetti, fırınlanmış Sebzeler, birazcıkta tavuk
Eki Görüntüle 3264910
Su 2 litre
Adım 9300
Eki Görüntüle 3264911
Elhan suspushanimcim Cookiie
hepinizi etiketledim çünkü hepinizi seviyorum
Nar suyu içtim bir de kaptanımm onu sonradan içtim o aslında aklımda yoktu ama bulmuşken şekersiz nar suyu gömeyim dedimGeçmiş olsun şifa olsun inşallah operasyon
Baya az yemiş olmuşsın bugün ama anestezi falan normaldir
afiyet olsun maviş kaptanımm22 haziran
Kahvaltı
Tb ekmeğinden beyaz peynirli tost
Ev yapımı meyvesuyu
Ara türk kahvesi
Ara latte
Akşam
3 yk şehriye pilavı
Yoğurtlu semizotu
küçük bir haşlanmış mısır
Su 1.5 lt
Eki Görüntüle 3264918
Elhan suspushanimcim
Teşekkür ederim kaptanim.. İlk defa bu kadar oldu benim de..Maşallah 16 binn adıma
Afiyet olsun canım dolmaya tavuk koymak müthiş bir fikir ben de ilk fırsatta deneyeceğim11.00 2 dilim peynir ve bir dilim karpuz.
15.30 2 biber, 5 sarma , 1 patlıcan dolması. ( Diyet dolma yaptım bu arada pirincsiz az bulgur bol sebze ile domates biber maydonozu bol biraz da tavuk göğsü koydum protein için. Farklı lezzetli kalorisi düşük bir dolma oldu)
1 kase cacık
1 avuç dakota çekirdek.
7000 adım atıldı. Spor yapamadım bugün disardaydim yoğun bir gün oldu şuan da yorgunum. Bugün de boyle. suspushanimcim
Evet mesele o duyguyla baş etmekte harikasın canımAma bu duyguyu hissetmeden de yağlar erimez :) ölüyorum sanki acliktan şu içiyorum yudum yudum