• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım önceleri küçük türk kahvesi fincanı da içiyordum. Kahve yapar gibi ocakta 1er çay kssigi kahve tarçın koyarak. Ama şimdilerde havalar da sicaklayinca 1 su bardağı soğuk sute 1er çay kaşığı kahve ve tarçını koyuyorum iyice karıştırıp içiyorum.
Tesekkür ederim canım 🌼
Valla öyle bir de bayrağıdır kilo almışsın laflarını duyunca bu çok iyi geldi♥️
İlaç gibi gelmiştir 😍

Selam perşembe menum
Sabah 1 yumurta 2 dilim peynir 5 zeytin 2 ceviz yeşillik
Öğle bir tabak ıspanak yemeği 4 yk yoğurt
Ara 10 badem 1 kahve 1 maden suyu
Akşam 4-5 köfte 1 sb ayran Salata
2 litre su
16.007 adım
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Cookiie Cookiie

Eklentiler

• Screenshot_20230622_222730_Huawei Health.jpg
    Screenshot_20230622_222730_Huawei Health.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 28
canim bir gunde almadik bu kilolari. Soyle dusun eger dikkat etmesen daha cok kilo alacaksin, daha kotu olacak.
Neseni yerine getir once, sevdigin bir muzigi dinle veya komik birseyler izle. Ve hadi bakalim yarin yeni birgun ve yeni bir hafta baslayacak. Bu hafta aldigini haftaya veririsin. Sadece pes etmee
Sağol canım 🤗🤗bugün toparladım biraz tekrar kendime geldim şükür 😘😘🌺
Evet hadi olsun ha sen de ha bende farketmez ama ozlemon ozlemon seni ben göndermedim bilmeni isterim 🙈😂
Bilmez miyiiiim sen benim ballı kurabiyemsin 🥰🥰 ben yanlışlığı buldum Elhan beni listeye yazmamıştı sonradan eklerken de yanlışlıkla kırmızı takıma yazmış 😘😘 amaaan zaten bu hafta kimseye faydam gelmez 😂😂 haftaya parçalıycam ortalığı 😂😂😂

22 Mayıs menüüüm
Kahvaltı 10.00
2 yumurtalı peynirli omlet, dünden kalan karabuğday salatası, iki incir birazcıkta fındık

IMG_8404.jpeg
2. Öğün 16.00
Yemek yapmaya erindiğim için dışardan söyledim😅😅 kabak spagetti, fırınlanmış Sebzeler, birazcıkta tavuk

IMG_8405.jpeg
Su 2 litre
Adım 9300
IMG_8408.jpeg
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. suspushanimcim suspushanimcim Cookiie Cookiie
🩷🩷🩷🩷🩷 hepinizi etiketledim çünkü hepinizi seviyorum😂😂🥰🥰🥰

Selam kızlar
Malum bugün benim operasyon günümdü tüm gün bir şey yemedim ama şükür iyi geçti her şey yolunda. (Operasyonum: Prp+ rahim çizme) Sizler de iyisiniz inşallah.
22 haziran 2023
Akşam
19.30
Hindili bezelye yemegi
1 kase salata cacığı
Kaptanlarim Cookiie Cookiie Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
💙💙💙💙 hepinize benden maviş kalpler 💙💙💙
Geçmiş olsun şifa olsun inşallah operasyon🙏🏼🤩🥰
Baya az yemiş olmuşsın bugün ama anestezi falan normaldir ☺️

Sağol canım 🤗🤗bugün toparladım biraz tekrar kendime geldim şükür 😘😘🌺

Bilmez miyiiiim sen benim ballı kurabiyemsin 🥰🥰 ben yanlışlığı buldum Elhan beni listeye yazmamıştı sonradan eklerken de yanlışlıkla kırmızı takıma yazmış 😘😘 amaaan zaten bu hafta kimseye faydam gelmez 😂😂 haftaya parçalıycam ortalığı 😂😂😂
olsun varlığın yeter🤩💐 bu hafta bendende bişey olöaz 😂

22 Mayıs menüüüm
Kahvaltı 10.00
2 yumurtalı peynirli omlet, dünden kalan karabuğday salatası, iki incir birazcıkta fındık

Eki Görüntüle 3264909
2. Öğün 16.00
Yemek yapmaya erindiğim için dışardan söyledim😅😅 kabak spagetti, fırınlanmış Sebzeler, birazcıkta tavuk

Eki Görüntüle 3264910
Su 2 litre
Adım 9300
Eki Görüntüle 3264911
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. suspushanimcim suspushanimcim Cookiie Cookiie
🩷🩷🩷🩷🩷 hepinizi etiketledim çünkü hepinizi seviyorum😂😂🥰🥰🥰
Afiyet olsun dışarıdan yemek söylerkende bunu tercih etmek çok büyük birşey 🤩😂

11.00 2 dilim peynir ve bir dilim karpuz.
15.30 2 biber, 5 sarma , 1 patlıcan dolması. ( Diyet dolma yaptım bu arada pirincsiz az bulgur bol sebze ile domates biber maydonozu bol biraz da tavuk göğsü koydum protein için. Farklı lezzetli kalorisi düşük bir dolma oldu🤗)
1 kase cacık
1 avuç dakota çekirdek.
7000 adım atıldı. Spor yapamadım bugün disardaydim yoğun bir gün oldu şuan da yorgunum. Bugün de boyle. suspushanimcim suspushanimcim

11.00 2 dilim peynir ve bir dilim karpuz.
15.30 2 biber, 5 sarma , 1 patlıcan dolması. ( Diyet dolma yaptım bu arada pirincsiz az bulgur bol sebze ile domates biber maydonozu bol biraz da tavuk göğsü koydum protein için. Farklı lezzetli kalorisi düşük bir dolma oldu🤗)
1 kase cacık
1 avuç dakota çekirdek.
7000 adım atıldı. Spor yapamadım bugün disardaydim yoğun bir gün oldu şuan da yorgunum. Bugün de boyle. suspushanimcim suspushanimcim
Afiyet olsun canım 🤗 dolmaya tavuk koymak müthiş bir fikir ben de ilk fırsatta deneyeceğim😘😘

Back